Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 426
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Теди, как 10дена преди закъснението?

Момичета сериозно ли не сте чували , че съществуват такива тестове ? Ами тук в Англия има..
Имам дете на 11 години , от известно време правим опити за второ . Честно ме изненадвате , незнам какви са ви тестовете в БГ, няма ли я тази марка ? И да ми казвате , че едва ли не си измислям или с тризнаци ли съм меко казано ме обижда все едно съм някаква пикоа на 18 която за първи път си прави тест в живота , ами не не съм . На сериозна възраст съм вече и за това се притеснявам , но както и да е .
Успех на всички !
Всъщност отчитат от деня на М, макар че ги дават, че може да се направят и 5 дни преди дата на М, ама чак пък 10...

# 466
  • София
Tedy Tedy, аз знам, че при бременност е възможно зацапване около деня на цикъла. При предната бременност имах леко розово първите 2 месеца, около датата на цикъла и всичко си беше наред. Много е кофти при вас това, че не може да се ходи от рано на преглед. Аз може би не бих издържала. А и кръвен да не можеш да си направиш... Той поне дава доста реален резултат за това, какво се случва.
Аз си чакам деня на М - утре или др.ден. Имам симптоми, които обаче можр и да са за бременност и за предстоящ цикъл. Единственото необичайно е, че гърдите за пръв път ме болят, откакто съм приключила с кърменето. Преди два дни си взех Престо и направих единия - категорично отрицателен беше. Само че, сега се замислям, че не го направих с първа урина, така че докато няма Ц, има шанс Simple Smile

# 467
Оле аз тоя месец май изтървах О-то ! Scream
Как успях...нали все късно О, и вчера като ме заболяха зърната(което става след О от прогестерона УЖ) и направих един тест, хубава черта, но не положителен. Днес пак същата черта...пак ме наболяват зърната...
15-16 ден ми беше вчера и днес, но баси 3 месеца + тест имам 17-18 ден. Продължавам с тестовете, но тия зърна...

# 468
Мамичета,извинявам се за тъпия въпрос. Може ли приема на утрогестан вагинално да окаже влияние на тест за бременност?

# 469
Не мисля , че е възможно с лекарство да повлияеш на хормона . Но нека по-компетентните да изкажат мнение 😉

# 470
Мамичета,извинявам се за тъпия въпрос. Може ли приема на утрогестан вагинално да окаже влияние на тест за бременност?

Категорично не Simple Smile

# 471
Tedy, честито. Разликата ни в последния цикъл е два дена, след като видях твоя ппложителен тест реших и аз да не чакам повече 🤗

# 472
Пак сте изписали много, ама без плюсчета, да се стягате, ей!
Аз само се включвам, за да шерна нещо:

- Тате, защо нямам братче?
- Защото вечер не спиш и плашиш щъркелите!

Ох Ро това направо за мене писано!! Joy тичам да го чета на мъжа ми да се посмеем, че сме на крак от 5:50 и леко ни се реве... Grinning
Прити Лейди честито, ехее август, то бебето ще рита скоро, а ние те чакахме да правиш теми! Joy До финал и лека бременност!

Ха ха, верно, че се канех да пеавя теми. Така се бях вглъбила, че четях като луда всеки ден. И този месец направо го бях отписала, викам си “Оо, изпуснахме овулацията този месец, няма кво да го мисля” и си бях вглъбила, че нещо не ми е наред със седем дни закъснение, тъй, като от 12 годишна не ми закъснява повече от 2 дни, а последните 2 години е точен като часовник. Ама ей го на, не се интересувах този месец и то взе, че стана. 😅

# 473
Здравейте мацетаа .
Влизам да ви се оплача от адски болки в левия яйчник , пука ли се този фоликул , расте ли , какво става не знам , наложи ми се дори но-шпа да взема . Този е от вчера,  но ми се струваше не чак толкова положителен .
Този е от днес , чертата стана такава на 5-тата минута,  но след около 30 мин стана такава

Ясно ми е ,че са положителни , ама защо тая болка , такава съм нямала до сега , миналия месец също ме болеше , но търпимо, а сега е направо ужас .

# 474
Tedy, честито. Разликата ни в последния цикъл е два дена, след като видях твоя ппложителен тест реших и аз да не чакам повече 🤗

Ти направи ли си тест ?

# 475
Tedy , pretty lady Честито ! Положителни отвсякъде !

Ivied твоята кукла днес или утре има рожден ден? Ако не бъркам сега някъде спомена че е ... ову дано не е минала !

# 476
Tedy, утре мисля да направя понеже е 12 ден след ОВ.

# 477
Утре е Сиси, тя е на студентския празник, малката вечна студентка ще е хаха, ще ви почерпя торта утре Grinning , мерси, че се сещаш! Hug
А за О-то, ми преживях го, ние щракахме оня ден, така че... щракахме и днес и другиден ще щракаме и така докато ми дойде! Joy

# 478
Редактирам се 😁
Оправихме се с прословутия час. Много са си мили хората, даже. Кой знае колко такива като мен имат, които им създават затруднения
.
.........................

Идвам да се оплача от „Надежда” и „Дни на донорство”. Имам записан час, който реших да не ползвам и да предоставя на друга мечтателка, като ѝ изпратих всичко необходимо за прегледа. Уведомих, че вместо мен, ще се появи друг човек (въпреки че можех и да не го направя) и ми заявиха, че не може. Един вид ме обвиниха, че своеволнича. Тази болница със сигурност не е моето място, убедих се за пореден път.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 22:26 от Re-Born

# 479
Здрвеейте и от мен, ако съм изпуснал някое момиче, честито.
Аз какво да ви кажа, не чакам цикъл на 12-ти,направих един Престо днес при видя ми се някаква сянка и го направих с ефект негатив и виждам на него чертичка съвсем тънка. Общо взето нямам особена надежда  боли ме ниско долу, гърдите също. Голяма сага. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 22:10 от BlagovestaNikolova

Общи условия

Активация на акаунт