Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 432
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Ехааа, от кога не бях влизала в сайта. Колко много теми сте изписали, момичета. Надявам се да има много бебенца. Аз се включвам да ви покажа плода на труда ни от август месец на сам. Излиза, че сме се борили само 3 месеца, на мен ми се сториха като цяла вечност. Радвам се, чакам преглед при гинеколог. Направих теста на 7 ден от закъснението, много ясни и веднага отчетени черти. Поръсвам ви с прашец. 🌺🌺🌺❤❤❤❤❤
Честито и  на финал да гушкаш сладък бебок!

# 451
Здравейте , последния ми цикъл беше на 13.11 , нямах търпение и си направих няколко теста за по сигурно и всички са с 2 чертички , но малко не смея да се радвам .
Според вас има ли грешни положителни тестове ? Вчера 5.12 получих някакво кафяво зацапване , днес е по розово , но го има само след тоалетна по хартията , не ми цапа бельото... какво е това нещо направо ще се побъркам идва ли ми , докторката каза рано е за преглед ... уф  Sad

Аз ли не мога да смятам 🤔??? Преди закъснение толкоз наситени черти 🧐🙄😳 явно ще носиш тризнаци , нещо ми е гнила работата тук 😂 Теди!!!

Прити Лейди, честито и до финал ♥️

# 452
  • София/Севлиево
Прити Лейди честито и пухкав финал.
За тестовете на Теди може да са положителни със сигурност на ден 24-25 ако е инвитро,но не и с такива наситени цветове,та и на мен ми е странно...

# 453
Момичета имам чуденка? Днес ми е 8ми ден от цикъла и имам слуз, но не много, а снощи леки придърпвания в десния яйчник, което днес ме накара да направя О тест. И така като гледам е почти положителен? Може ли вашето мнение, тъй като не съм много на ти с тестовете. Благодаря предварително! Весело изкарване на именниците!

А на теб цикълът колко ти е дълъг обикновено...че на 9ти ден О? При мен тази месец мисля, че О беше на 10...11ти ден...учудващо рано.
Честито момичетата, безпроблемна и до финал 🤰🤗👶
И аз за това съм в чуденка, че много рано е О този месец, засичала съм я но след 17ти, 18ти ден. Цикъла ми е на 27 - 32 дни, но съм с ИР и започнах да пия хапчета от 01.11 цикъла ми дойде редовно на 29.11 (28 дни) преди това 30 - 32 дни рядко 27-29 дни. Сега се чудя дали не е от метформина ранната О? Силно се надявам вече всичко да бъде наред и да видя и аз така желаните и чакащи две чертички. 🙏 Успех на всички 🤗

# 454
Ами и аз незнам , купих си от скъпите тестове Уж били по -чувствителни -10 дни  преди закъснението и следователно не са от 2 £ а единия струва 10, ама това вече са ми незнам кой под ред тестове и един няма отрицателен

# 455
Теди, как 10дена преди закъснението?

# 456
Здравейте, момичета. Аз съм нова във форума, но от много време ви чета. Реших и аз да се включа в новата тема. На 28 години съм и сега е 4-ти месец от както правим опити за бебе с моя мъж. На 8.11 ми започна последната менструация, правя тестове за О -на 24.11 беше положителен. На 3 и 4.12 имах бледо розово течение- само няколк капки и спря. Очакваната дата за цикъла ми беше 6-ми, но  т.к. винаги закъснява с по 1-2 дни или подранява не смея още да направя теста за бременост. Кога според вас ще отчете правилно? Стискайте палци да се похваля и аз- късмет на всички и благодаря Simple Smile

# 457
Ехааа, от кога не бях влизала в сайта. Колко много теми сте изписали, момичета. Надявам се да има много бебенца. Аз се включвам да ви покажа плода на труда ни от август месец на сам. Излиза, че сме се борили само 3 месеца, на мен ми се сториха като цяла вечност. Радвам се, чакам преглед при гинеколог. Направих теста на 7 ден от закъснението, много ясни и веднага отчетени черти. Поръсвам ви с прашец. 🌺🌺🌺❤❤❤❤❤

Честито Pretty_Lady.

Пожелавам ти лека бременност и пухкав финал

Tedy, наистина много наситени черти за 10 дни преди цикъл.Възможно ли е бременността да е от миналия месец и да си имала реално зацапване, което да си приела като цикъл. Пожелавам ти всичко да е наред .честито и на теб  и до пухкав финал

Лека и успешна събота момичета , аз днес съм на работа , защото надработваме за Коледните празници и скуката е пълна. Но постовете с две черти наистина усмихват деня ми Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 458
Теди, как 10дена преди закъснението?

Момичета сериозно ли не сте чували , че съществуват такива тестове ? Ами тук в Англия има..
Имам дете на 11 години , от известно време правим опити за второ . Честно ме изненадвате , незнам какви са ви тестовете в БГ, няма ли я тази марка ? И да ми казвате , че едва ли не си измислям или с тризнаци ли съм меко казано ме обижда все едно съм някаква пикоа на 18 която за първи път си прави тест в живота , ами не не съм . На сериозна възраст съм вече и за това се притеснявам , но както и да е .
Успех на всички !

# 459
Теди стискам палци всичко да се развива по план за теб. Проблема ни е, че 10 дни преди цикъл е някъде около 4-5 след ову по многооо груби сметки. Та 4-5 дни след овулацията все още няма Б, тъй като самия процес е доста дълъг. Не ни се карай, любопитни сме да разберем. Явно в тая България не сме чували за такива тестове Disappointed

# 460
  • София/Севлиево
Теди,знам за тестовете.Знам че имате и такива,които показват в коя г.с. си бременна.Сестра ми живее от около 6 години в Лондон та от нея знам за различните тестове.Много е хубаво,че са положителни,знам че при вас преди да влезете в 3 месец малко не ви водят бременни,но пък от сърце ти пожелавам тези прекрасни две черти скоро да станат бебче.И дали пък не е възможна цветна бременност-кумата ми и най-добрата ми приятелка бяха с такива.

# 461
Леле, момичета, какви хубави черти имате на тестовете за овулация 💗 Дано да ни зарадвате като видим резултата след 2 седмици! Успех на всички! Много се надявам старите кучета да хващат пътя вчве към отчетните групи, а и ние де 💞
Забравих какво още щях да напиша...
Честито на бременните  момичета! Лека бременност и до финал! 💗
Честито на всички, които празнуваха вчера! Живи и здрави и сбъднати мечти!
При мен няма нищо ново. Правя тестове, но нищо...
Сетих се какво още имах да казвам - много ни хареса гелчето. Ползваме го за първи път. 1/3 използвах за 1 път.

Скрит текст:
според тестовете О. е нямало. В понеделник пак съм на преглед и ще пиша какво става
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 12:56 от Jаsmin

# 462
Теди,знам за тестовете.Знам че имате и такива,които показват в коя г.с. си бременна.Сестра ми живее от около 6 години в Лондон та от нея знам за различните тестове.Много е хубаво,че са положителни,знам че при вас преди да влезете в 3 месец малко не ви водят бременни,но пък от сърце ти пожелавам тези прекрасни две черти скоро да станат бебче.И дали пък не е възможна цветна бременност-кумата ми и най-добрата ми приятелка бяха с такива.

Има да и дигитални , и а съм в Лондон и тук имаме право само на 3 скана като първия е чак към 10 г.с , а за да отида на частно ще ми струва 100£ , а и кръвен тест няма как да си пусна без доктор да ми го е назначил ... ами ще си чакам и каквото ми е писано

# 463
Има ли момичета от Варна да ми препоръчате ендокринолог. Боли ме лимфния възел на моменти, койтое точно под щитовидната жлеза.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 13:00 от Mnk9

# 464
Здравей, аз съм от Варна и ходя при доктор Магардичян, млад специалист, който обяснява изключително добре, много е внимателен и отзивчив. Преглежда в Младост, център Марешки. Много лесно се запазва час при него през сайта на superdoc. Обикновено за след 2 седмици има часове, но си заслужава изчакването. Работи и с здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт