Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 432
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте дамии, днес втората е по-наситена, но все пак от снощи почнахме а действането, сега колко дни подред трябва? 😁

И двата пъти, когато забременях схемата беше 3 дни подред от първия положителен тест, един ден почивка и на следващия ден отново.

Tickles Честит Имен Ден и на теб Simple Smile нека всяко твое желание се сбъдне Simple Smile

# 436
Момичета имам чуденка? Днес ми е 8ми ден от цикъла и имам слуз, но не много, а снощи леки придърпвания в десния яйчник, което днес ме накара да направя О тест. И така като гледам е почти положителен? Може ли вашето мнение, тъй като не съм много на ти с тестовете. Благодаря предварително! Весело изкарване на именниците!

# 437
Маги и според мен в почти положителен. Опитай с един и утре сутрин. Ама щракайте и днес и утре. За по сигурно. Успех 🍀🤰🏻

# 438
Маги и според мен в почти положителен. Опитай с един и утре сутрин. Ама щракайте и днес и утре. За по сигурно. Успех 🍀🤰🏻
Много благодаря🤗

# 439
Момичета имам чуденка? Днес ми е 8ми ден от цикъла и имам слуз, но не много, а снощи леки придърпвания в десния яйчник, което днес ме накара да направя О тест. И така като гледам е почти положителен? Може ли вашето мнение, тъй като не съм много на ти с тестовете. Благодаря предварително! Весело изкарване на именниците!

Според мен утре ще си в овулация, но започнете с опитите от тази вечер! Успех, явно доста момичета сме в овулация на 06.12, защото и аз усещам придърпвания вчера и днес. Дано е на късмет!

# 440
Момичета нахлувам една смешка да ви кажа само. Чета си оня ден, за някакво поверие, че ако пиеш от чашата на бременна и хоп и ти забременяваш 😂😂😂
Голям бъзик. И тая вечер щяхме да имаме гости и мацката трябва да ради всеки момент чакат я. Ама си излиза, няма проблем. И вчера разправям на мъжо как след като си тръгнат ще отпия от нейната чаша. И си се смеем, че само това не съм правила. И днес ми звъни ММ че мацката родила. Е да са живи и здрави. Не ми било писано да пия от чашата 😂😂😂
С риск да ме копират в деугата група, просто не се сдържах да ви го кажа.

Хубав уикенд момичета. Честита да бъдат именниците. Банкери ако има също.
Ние уикенда бяхме в едно селце около Габрово. Имаше храм на Св Никола чудотворец. Такава енергия имаше там. Не мога да ви опиша. Някакъв студ почуствах. Помолих се и за мен и за всички, които за това мечтаят.
Идете ако минавате от там. Беше в близост до село Боженци, но не си спомням селото. Уникално място. ❤❤❤

Хахаха да им е живо и здраво детенцето.
Аз забавни случки си ги поствам лично там хахаха
На 9ят месец опити с много близка приятелка си говорим по тел ( тя има три деца ) при нея всички бременности са от първи месец опити , следователно изобщо не разбира как при опити не става... и като ме попита директно " Сигурна ли си , че мъжът ти не взима хапчета за да не забременееш " хахаха
Аз редовно си пипам стомахчето на бременни близки. Молитви казвам и т.н  всякакви суеверия си ги изпълнявам хахаха

# 441
  • Dope Reach
Пак сте изписали много, ама без плюсчета, да се стягате, ей!
Аз само се включвам, за да шерна нещо:

- Тате, защо нямам братче?
- Защото вечер не спиш и плашиш щъркелите!

# 442
  • East Coast
Честит Никулден и от мен  момичета. Да имате хубав празник. ( както на маса, така и под завивките)
Баща ми и племеника празнуват днес, тЪ да ви почерпя виртуално :beer:beers:ChampagneWine Glass

На всички овулиращи, по един здрав, бърз и точен войник Yum

Скрит текст:
Аз днес чакам да ми дойде (почти съм сигурна, че ще пропусна Heart Eyesне съм правила втори тест)..... и съм с цистит Tired Face

# 443
Ехааа, от кога не бях влизала в сайта. Колко много теми сте изписали, момичета. Надявам се да има много бебенца. Аз се включвам да ви покажа плода на труда ни от август месец на сам. Излиза, че сме се борили само 3 месеца, на мен ми се сториха като цяла вечност. Радвам се, чакам преглед при гинеколог. Направих теста на 7 ден от закъснението, много ясни и веднага отчетени черти. Поръсвам ви с прашец. 🌺🌺🌺❤❤❤❤❤

# 444
Pretty_lady, честито и до финал.

# 445
  • Dope Reach
Честито и от мен! Успешна бременност и финал! Heart

# 446
Прекрасни две черти!! За Коледа по един чифт за всички в групата !!! 😄

# 447
  • София

А на теб цикълът колко ти е дълъг обикновено...че на 9ти ден О? При мен тази месец мисля, че О беше на 10...11ти ден...учудващо рано.

# 448
Здравейте , последния ми цикъл беше на 13.11 , нямах търпение и си направих няколко теста за по сигурно и всички са с 2 чертички , но малко не смея да се радвам .
Според вас има ли грешни положителни тестове ? Вчера 5.12 получих някакво кафяво зацапване , днес е по розово , но го има само след тоалетна по хартията , не ми цапа бельото... какво е това нещо направо ще се побъркам идва ли ми , докторката каза рано е за преглед ... уф  Sad

# 449
Пак сте изписали много, ама без плюсчета, да се стягате, ей!
Аз само се включвам, за да шерна нещо:

- Тате, защо нямам братче?
- Защото вечер не спиш и плашиш щъркелите!

Ох Ро това направо за мене писано!! Joy тичам да го чета на мъжа ми да се посмеем, че сме на крак от 5:50 и леко ни се реве... Grinning
Прити Лейди честито, ехее август, то бебето ще рита скоро, а ние те чакахме да правиш теми! Joy До финал и лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт