Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 344
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Момичета да се отчета и аз, сутринта направих тест песто- отрицателен. Датата по принцип ми е на 13,но пусто му нетърпение, не успях да издържа. Отвреме на време за съвсем кратко време ме придърпва корема, не знам за хубаво или не. Колебая се утре да направя ли кръвен тест или да чакам след петък... нетърпението ми идва също от там, че съм на утрогестан, 10 дена бях и на дуфастон и ако няма нищо по-добре да не си натоварвам излишно организма с хапчета. Моля ви дайте някакъв съвет, че вече и аз не знам какво да правя. Успех на всички!
Недей, няма смисъл да си харчищш паричките, ако не ти дойде на 14 15 направи шуър, не купувайте лъжливото Престо.

# 586
И аз да се оплача.
От събота съм с температура 37.5 и запушен нос,а снощи вдигнах 39.2 та си направих и аз тест сутринта(отрицателен-2дни преди м),за да знам дали мога да пия нещо.
Сега ще се лекувам и ще си чакам лелята.

# 587
Благовеста, съжалявам, мила. 😔 Не мога да повярвам. Чертата не беше никак въобразяема. Имаше си я. Ти как се беше зарадвала. Тия тестове наистина явно дават много положителни фалшиви черти. Това си е гавра с чувствата ни, особено когато борбата ни е толкова голяма. Като си помисля, че с такъв тест разбрах, че съм бременна, но това беше преди 10г.  Следващия път ще стане 🤞🏻🤞🏻❤Лилак, какво става с тебе? Насити ли се тая твоята черта?
Момичета, ще се радвам да ми споделите ваше мнение. Нали знаете как в борбата за дете гледаш да се изследваш за всичко, за да отгвърлиш евентуален проблем. Чудех се тия дни за антиспермалните антитела, ембриотоксини, тромбофилии и НК клетки. Според вас при положение, че вече имаме едно дете и до сега не съм имала никакви миседи или каквито и да е прекъсвания на бременност, дали си струва да изследваме някои от тези неща?

# 588
Аз се чудя дали са фалшиви Престо чертите или хваща биохимични.
Кали не знам какво да те посъветвам, мога да дам инфо, че аз засега не съм ги правила тези.
Фрекоко, добре дошла, бързо да идва влака и да не е последен Stuck Out Tongue пожелавам.
Росе ти си сред най-светлите и свежи личности из форума, мерси че наминаваш, гуш на цялото семейство.

# 589
Според мен фалш, защото след него направих шуър чек и някаква лента клиър и лейди и бяха минус.

# 590
Съжалявам Благовеста чертата наистина беше розова.
Мили мои, макар и виртуални казвам го с най топли чувства не се тествайте преди закъснение. Казвам го, защото знам през какво преминавах когато го правех и знам как малко по добре се чувствам като си изчакам датата. Няма нищо по опустошаващо от онази една черта. Знам, че и Вие го знаете, просто опитайте да се съхранявате.
Друго, което ми прави впечатление, че този месец на всички ни подрани. Друг път пък съм забелязала, че масово ни закъснява... Странно.Thinking

# 591
  • София/Севлиево
Кали ако нямаш аборти засега няма смисъл от повечето изследвания.Евентуално пакета тромбофилия за всеки случай...

# 592
Съжалявам Благовеста чертата наистина беше розова.
Мили мои, макар и виртуални казвам го с най топли чувства не се тествайте преди закъснение. Казвам го, защото знам през какво преминавах когато го правех и знам как малко по добре се чувствам като си изчакам датата. Няма нищо по опустошаващо от онази една черта. Знам, че и Вие го знаете, просто опитайте да се съхранявате.
Друго, което ми прави впечатление, че този месец на всички ни подрани. Друг път пък съм забелязала, че масово ни закъснява... Странно.Thinking
Просто сме настроени на еднаква честота, енергия и всичко се отразява на сурата.

# 593
Подкрепям anetooo. в нейния призив да се пазите и да се въздържате от ранно тестване за бременност, особено с уринарните тестове - те са много ненадеждни. Първоначално и аз бях попаднала в тази спирала на надежда и отчаяние. Но когато преминах в репродуктивната клиника и намерих точните лекари, те спечелиха доверите ми и много ме успокояваха. Те изрично ми казваха да си чакам и да правя направо кръвен тест. За да си спестя емоции, които даже могат да навредят - момичета, имаме нужда от спокойно и уверено тяло и ум в това начинание.
Мога да споделя, че на мен йога много ми помогна -  имах ксъмета да намеря група, в която освен приятни упражнения, всеки час завършваше с кратка медитация и този баланс ме държеше през всички гадости с инжекции, пункцията, трансфера и ужасното чакане след това.
Спокойна вечер! Обичайте се Simple Smile

# 594
Съжалявам, Благовеста. Много е гадно като се обнадежди човек и после се разочарова. Не съм ползвала от тези тестове, но май не са много надеждни наистина... Пожелавам ти много скоро да си бременна потвърдено!

Frekoko, добре дошла!

За тестването преди закъснял цикъл, и аз съм на мнение, че само изнервя обстановката допълнително. Ако е отрицателно, се чудиш дали още не е рано да отчете; ако пък е положително, мислиш дали пък е реален резултатът и пак чакаш да не дойде М. С първата ми бременност много се изкушавах да тествам още от рано, но добре че съпругът ми ми вдъхваше търпение и казваше да не бързам. На 5 ден закъснение видях две чертички; за съжаление не трая много (8 г.с.). През тези 3-4 седмици все нямах търпение - да дойде деня за преглед, да го видя на ехограф, да чуя че всичко е наред... броях дните. Накрая нищо. Мисля, че това ми беше като урок по търпение за следващия път. Надявам се да е скоро.

# 595
  • София
ние разчитаме на двата щрака в деня с положителен тест за О, защото следващите два дена не успяхме нищо да сътворим..... ММ е крайно уморен и нямал сили... дрън дрън
иначе първата успешна бременност я хванах два дена по-рано с Преди, но 2014г. явно от тогава е спаднало качеството им ....
Все пак ще изпишем темата преди Коледа, но пък дано да имаме много положителни теста Simple Smile

# 596
  • София
Благовеста, съжалявам за минуса Sad За съжаление и друг път съм чувала за фалшивоположителни резултати на Престо. Аз лично си купувам само Шуър чек.

shantall, от Калчев знам, че два пъти в един и същ ден не е добра стратегия за зачеване. В смисъл, че стория път е като с халосни патрони. По-добре е в последователни дни, а най-силна концентрация на сперматозоиди има когато мъжа свършва през ден. Схемата, която той ни препоръча, е секс в деня на + тест за О, на следващия също, после един почивка и после пак. И от там нататък за удоволствие.

Какви приложения използвате за проследяване на цикъл и овулация?

# 597
Цитат

Аз използвам Flo. Има доста функции, от които не използвам всичките. Допада ми интерфейса.

# 598
[/quote]
Аз използвам от години WomanLog и от скоро Femometer него най-вече за тестовете за О го ползвам.

# 599
Аз използвам P.C. и съм доволна.

На мен все още не ми е дошъл цикъла- 3-ти ден закъснение. Имам засилино бяло течение- по- скоро е воднисто. Снощи ми беше много лошо и ми се повдигаше- пих вода с лимон. Но още ме е страх да направя пак тест, след първия отрицателен от преди 5 дни. Мисля в събота да направя, ако не ми дойде преди това.

Общи условия

Активация на акаунт