Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 351
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Лилакче, и аз виждам чертичката, стискам палци да е бебешка и да се насища. Чудесно е да имате бебе, направено само от любов, без следене и дебнене на О. Heart

Росе, нацелувай госпожиците от мен и им щипни нослетата! Heart

# 571
Батмам да сте живи и здрави.
Ние миналият уикенд бяхме в Дряновският манастир. Точно от теб съм го чела това с бодито. Преди това бяхме в Трявна. Боди не можах да намеря, ама купих едни много сладки малки, малки чорапки. И аз ги оставих пред иконата на Богородица. Първо попитах свещеника, той ми посочи няколко икони на които да се помолим и да оставя дара. Попитаме дали ще дойдем после да си го вземем, но му казах, че не сме от тук а само преминаваме. Нищо не каза повече.
Аз вярвам в самовнушението. Нооо вярвам и в чудесата. Но нали имено вярата прави чудесата. А вярата идва от самовнушението.

Стискам палци на теб за найййй- хубавият финал, който може да ти се случи, на мен за едно добро начало и за всички момичета да видим двете чертички!!!

# 572
  • София
Добро утро!
Гледам за религия говорите.
Манастира Се. Мина също се слави с посещения от жени, които искат да забременеят. Св. Мина е покровител на семейството. Последно ходих на 21 юли, после имах една биохимична.

Я да питам - как се снима с негатив ефект? Много съм зле със снимачната техника ....

# 573
Здравейте, не съм писала, но ви чета редовно.
Нищо ново при мен. От днес почваме по-редовно, че О наближава.
Честито на плюсчетата и стискам палци на останалите! Лилак, аз също виждам много бледа чертичка.

# 574
Здравейте, може ли да се включа в темата? Simple Smile
Моята история е банална - първа бременност "по грешка" в първите години на студентството и а***т (даже не искам да я казвам тази дума). В последствие мъчни опити за бебе с човека, с когото се намерихме. Само че годините минаваха - аз трябваше да се преборя първо с възпалена щитовидна жлеза (т.е. с огромно количество кортикостероиди). След това и двамата се оказахме на възраст, решихме, че не можем да чакаме повече случайността и посетихме репродуктивна клиника. Там ни откриха какво ли не. Накратко - при него оперираха варикоцеле, при мен - двоен хидросаплингс и махнаха едната тръба. Последва лекуване на уреаплзама и след това започнахме ин витро цикъл, който се оказа успешен и миналата Коледа изживях чудото да видя положителен тест!
Сега бебето ми се хили в кошарата и се разревавам вски път от щастие, когато съм сама и я погледна - звучи блудкаво и сантиментално, но като знам през какво минахме за нея (3 години медицински процедури + преждевременно раждане и почти месец в неонатологията, при който ми даваха само да я погледна за 2 минути дневно) и ми идва да прегърна целия свят за благодарност.
Следващата година ще навърша 39 години и сега надеждите ми са да хванем последния влак и да успеем да създадем компания на малката, за да не е самичка.
Имам вярата, че чудесата могат да се повторят. Сега почнахме полека с 1 цитонамазка, следват спермограма, хормони и така.
С пожелание за успех на целенасочените бъдещи мами.

# 575
  • София
Здравейте, може ли да се включа в темата? Simple Smile
Моята история е банална - първа бременност "по грешка" в първите години на студентството и а***т (даже не искам да я казвам тази дума). В последствие мъчни опити за бебе с човека, с когото се намерихме. Само че годините минаваха - аз трябваше да се преборя първо с възпалена щитовидна жлеза (т.е. с огромно количество кортикостероиди). След това и двамата се оказахме на възраст, решихме, че не можем да чакаме повече случайността и посетихме репродуктивна клиника. Там ни откриха какво ли не. Накратко - при него оперираха варикоцеле, при мен - двоен хидросаплингс и махнаха едната тръба. Последва лекуване на уреаплзама и след това започнахме ин витро цикъл, който се оказа успешен и миналата Коледа изживях чудото да видя положителен тест!
Сега бебето ми се хили в кошарата и се разревавам вски път от щастие, когато съм сама и я погледна - звучи блудкаво и сантиментално, но като знам през какво минахме за нея (3 години медицински процедури + преждевременно раждане и почти месец в неонатологията, при който ми даваха само да я погледна за 2 минути дневно) и ми идва да прегърна целия свят за благодарност.
Следващата година ще навърша 39 години и сега надеждите ми са да хванем последния влак и да успеем да създадем компания на малката, за да не е самичка.
Имам вярата, че чудесата могат да се повторят. Сега почнахме полека с 1 цитонамазка, следват спермограма, хормони и така.
С пожелание за успех на целенасочените бъдещи мами.
Успех, мила....и аз съм на 39 и правим опити...

# 576
Frekoko, честно направо ме просълзи историята ти! Пожелавам ти да й направите едно сладко пухкаво братче(за разнообразие) 😊🥰
Ето, че всичко се забравя!
Твоята история е достойна за една тема.. казва се нещо от сорта на: “Как се случи нашето чудо” - тук в бг мама, но не знам в кой раздел. Изчела съм я от страница до страница - има изумителни истории. Плакала съм като магаре на повечето! 😭

Стискам палци да стане естествено бебето този път, щом имаш една тръба на разположение! Всъщност историята ти и доста прилича на историята на сестра ми и аха да кажа: “Абе систър , кво става 🤣🤣“

Стиснати палци от мен!✊🍀

# 577
Благодаря за палците, за хубавите пожелания, но аз повече Престо няма да купя през живота си. Леката дойде ден по рано и  съм крайно разочарована, Петък отиваме при доктора и почваме инсеминация. Вчера теста беше толкова реален, излезе във времето за отчитане и беше ясна и розова, тази марка си играят с чувствата на хората, трябва да ги забранят,чак на таткото казах и днес ми стана много тъпо. Cry

# 578
Благодаря за палците, за хубавите пожелания, но аз повече Престо няма да купя през живота си. Леката дойде ден по рано и  съм крайно разочарована, Петък отиваме при доктора и почваме инсеминация. Вчера теста беше толкова реален, излезе във времето за отчитане и беше ясна и розова, тази марка си играят с чувствата на хората, трябва да ги забранят,чак на таткото казах и днес ми стана много тъпо. Cry
Съжалявам много, че така се е получило, не се отчайвай и аз имах по предния месец втора бледа чертичка, имах 2 дни закъснение, предполагам че е било биохимична,защото след това ми прицапа и дойде.... смелоо напред.
Нова година, нов късмет! 🤗🍀

# 579
Ей тия престо да им се не знае... 😡

# 580
Ех, Благовеста, съжалявам за напразните надежди.

# 581
Frekoko, поклон за това през което си минала и успех ти желая. Дано второто детенце стане реалност по-бързо.
Аз съм на 38 и се боря за първо. Имам 3 неуспешни инсеминации и едно неуспешно инвитро. Тук намирам голяма подкрепа. Надявам се да се чувстваш добре сред нас и дано скоро ни споделиш и най-добрата новина, че си бременна.
Blagovesta, много съжалявам.

# 582
  • София/Севлиево
Момичета минавам да ви видя как сте.Прегръщам всички и ви пожелавам никога,ама никога да не се отказвате.Ще ви разкажа какво се случи с мен.Днес трябваше да съм на преглед и отидох.ММ дойде с мен с твърдото намерение да каже на док,че се отказваме от него.Но док ми предложи точно това,заради което бях да готова да си тръгна от него,понеже до последно не знаех дали прави нещо подобно в клиниката.И сега съм обнадеждена, защото знам че той ще ми помогне.Болничното ми досие е супер дебело (все пак почти 6 години съм в тази клиника),док го погледна и ми каза"Пожелавам ти през 2020 тази дебела папка да отиде в историята и да я сменя с папка на бременна"-имаха нужда да чуя точно това и вече знам,че това е човекът,който ще сбъдне мечтата ми.Щом още вярва в мен и е готов заедно да се борим ще стане...Пращам много положителни емоции на всички ви и доскоро!

# 583
Момичета да се отчета и аз, сутринта направих тест песто- отрицателен. Датата по принцип ми е на 13,но пусто му нетърпение, не успях да издържа. Отвреме на време за съвсем кратко време ме придърпва корема, не знам за хубаво или не. Колебая се утре да направя ли кръвен тест или да чакам след петък... нетърпението ми идва също от там, че съм на утрогестан, 10 дена бях и на дуфастон и ако няма нищо по-добре да не си натоварвам излишно организма с хапчета. Моля ви дайте някакъв съвет, че вече и аз не знам какво да правя. Успех на всички!

# 584
  • София
Момичета да се отчета и аз, сутринта направих тест песто- отрицателен. Датата по принцип ми е на 13,но пусто му нетърпение, не успях да издържа. Отвреме на време за съвсем кратко време ме придърпва корема, не знам за хубаво или не. Колебая се утре да направя ли кръвен тест или да чакам след петък... нетърпението ми идва също от там, че съм на утрогестан, 10 дена бях и на дуфастон и ако няма нищо по-добре да не си натоварвам излишно организма с хапчета. Моля ви дайте някакъв съвет, че вече и аз не знам какво да правя. Успех на всички!
Моят съвет е да не се правят тестове Престо. Шуърчек са много добри.Пробвай един след 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт