Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 394
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Ив честита рожденичка на патерици. Да бъде здрава и кака да стане скоро. 🍀🍀🍀
Благовеста чертата и аз я виждам, даже нез да не напрягам. Стискам палци до финал. 🍀🤰🏻
Спорен понеделник момичета.
Работата краси човека. Винаги си ги повтарям, когато не ми се работи 😂😂😂

# 526
Лаленце , добре сме за сега , действаме по въпроса , но за сега без резултат . Минаха вече 5 месеца , този е шести откакто сме подновили опитите и чакам резултат ... скоро надявам се ☺ Радвам се да видя познати лица , които се връщат за втори път ❤

Ив , честита рожденичка ! Да ви е много здравичка и скоро кака 🥰

# 527
Добро утро Момичета!
На деня на св. Ана покровителка на брака, семейството, децата, бременните жени.. аз приключвам с надеждата за тази година дори ден по рано от очакваното!
Дати 09.12, 21.12, 09.01.
Честит ми Имен Ден!

# 528
Добро утро Момичета!
На деня на св. Ана покровителка на брака, семейството, децата, бременните жени.. аз приключвам с надеждата за тази година дори ден по рано от очакваното!
Дати 09.12, 21.12, 09.01.
Честит ми Имен Ден!

Честит имен ден Anetoo .Бъди много здрава и дано скоро всичко за което мечтаеш да бъде реалност.

# 529
Честит имен ден Ани, желая ти здраве и на другия имен ден да сте с 1 малко човече на ръце!
Аз направих клиър лента от 2 лв нямаше нищо, но на Престо виждам бледа чертичка, не се надявам, защото накрая ще има ред сълзи ред сополи. Frowning

# 530
Благовеста, на твое място бих пуснала кръвен и да съм наясно.

# 531
Момичета, да кажа само, че с Rochelka се разбрахме аз да направя следващата тема, така че ще помоля, ако имате предложения за нови заглавия, да ги споделите.
Честит имен ден, Ани. Живо и здраво да ти е името.
Blagovesta, моите палци са все още стиснати!

# 532
  • София
Благовеста, вижда се чертата, но или се въоръжи с търпение и изчакай 2-3 дена или направи кръвен. Успех!

# 533
Здравейте!
За съжаление и този месец не се получи нищо, дори ми подрани с 3 дни. Това ми е най-късият цикъл някога.  Приключвам с надеждите да се получи по естествен начин и ще се наложи да вкараме тежката артилерия. Тотално скапана се чувствам и честно казано не знам от къде ще събера сили, за да продължа напред. Ако не беше възрастта ми,  бих си дала известно време почивка от бебеправене. Обаче..... нямам право на този избор. Времето ме притиска, та трябва да изправя главата и да наместя короната. Май и от тази тема ще трябва да се откажа, тъй като вече искам не искам минавам към проблемното забременяване. Не знам скоро дали ще пиша тук, за това използвам поста, за да ви благодаря, че направихте престоят ми уютен. Радвам се, че се "запознах" с част от вас и ще продължавам да ви следя. Момичета, невероятни сте и ви пожелавам съвсем скоро да прегърнете своите дългоочаквани деца. Purple Heart
Моля и някой да поеме правенето на списъка, защото не знам кога и дали ще се появя отново.

# 534
Честит имен ден Ани , носи името си с гордост и догодина да сте с един + , защо не и с две .
Благовеста и аз виждам чертичка на лентичката , изчакай 2-3 дни и повтори теста , дано чертичката да се насища ! 🤞

"Боже , моля ти се от сърце, за новата година чертичките да бъдат две!"
"2019 си заминава , в коремчето ми мъничко човече се настанява."
"Ще се сбъдне мечтата ми голяма , през 2020 аз да бъда мама."
предлагам това за заглавие на новата темичка .

# 535
Здравейте момичета! Честито на виделите две черти последните дни, лека и спокойна бременност и до финал!

Честит имен ден на анетоо,  и аз съм от празнуващите днес Stuck Out Tongue Winking Eye

Всеки път ви се възхищавам на музата да измисляте и давате такива хубави предложения за заглавия, мен хич ме няма в това отношение...

Диди, никакво отчайване, не губи надежда! То и аз съм и с тежката артилерия, но не губя надежда, че може и естествено да ми се получи, и смятам да си стоя в темата до край Blush

Успех и наситени две чертички на всички!

# 536
Оле направих го и след 5 минути го видях и изглежда така. Разтреперих се цялата, казах на мъжа ми дори,не се сдържах, плача от вълнение,неописуемо е!

# 537
Оле направих го и след 5 минути го видях и изглежда така. Разтреперих се цялата, казах на мъжа ми дори,не се сдържах, плача от вълнение,неописуемо е!

От мен тихичко честито! Да се насища чертата и да е наред всичко.

# 538

Blagovesta и на мен ми изглежда положителен,но аз на престо не вярвам.Няма смисъл от хиляда теста,направи един обикновен шуър чек и спри да се тормозиш.

# 539
  • София

Blagovesta и на мен ми изглежда положителен,но аз на престо не вярвам.Няма смисъл от хиляда теста,направи един обикновен шуър чек и спри да се тормозиш.
И аз съм за Шуърчек.

Общи условия

Активация на акаунт