Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 383
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Честито на именичките със здраве да си носите името. Благовеста вижда са чертичка. Сега по- спокойно и след два три дена да видим две ярки чертички,много от рано ги метна тестовете, но ти стискам палци всичко да е наред и до финал. Диди нищо не ти пречи да пишеш и в двете темички, защо реши, че трябва да напуска.
Аз съм шах с пешката. Трябваше да ми дойде на 3 или 4,но лелка няма. Правих тест на 6.12 отрицателен. Нямам симптоми нито за бременност, нито за лелка. Явно годините и стреса си казват думата, та  този месец лелка няма да има.

# 541
Невърчеееее, уцели в десятката. Бях подготвила подобен кадър за начална снимка на този, който си качила.

# 542
Диди аз от самото си включване в този форум си пиша и в двете теми. Едната ми е по информативна, а другата подкрепяща. И двете са подкрепящи да не се лъжем Heartbeat
Казвала съм го много пъти ( извинявайте Rolling Eyes ), но това не е крачка назад, а крачка напред! Стискам палци всичко да е наред и ти пожелавам скоро да снимаш две чертички Kissing Heart

# 543
Благовеста, и аз съм за шуър Simple Smile
От престо има доста изпатили момичета.

# 544
Привет, дами 💞  Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Живи и здрави! Много щастие и сбъднати мечти!
Благовеста, направи шуър и ще си покаже 🌼
Аз се връщам от преглед и давам отчет, както обещах. Яйчниците са чисти от големи кисти, само малките си седят. След овулация трябвало да има някаква течност зад матката, която при мен липсва. Заключението на лекарката беше, че не е имало овулация. Фоликулите, които видяхме миналия понеделник не се виждаха днес. Може би са се свили. Ендометриум - 0.90 см. Точно преди една седмица беше 0.55см.

# 545
Благовеста, честито от мен и дано всичко бъде наред !

Диди, не се отказвай да пишеш тук. Все пак половината дето пишем тук също не сме цъфнали и вързали дет се вика, така че си си баш на място ! Между другото на мен също този месец ми беше с най-краткия цикъл от почти година и никаква логика не намерих и до днес.

Ив, честит рожден ден на малката принцеса на патерица !

Аз си записах час за фоликуметрия за петък, когато се пада 14ти ден, да видим чисто информативно след миналия странен месец какво се случва.

# 546
Бях казала, че няма да пиша и наистина мислех да спазя това свое "обещание". Искам само обективно мнение относно този тест. Вярвайте ми, не знам нито кога е имало овулация, нито нищо. Този месец правихме любов, без следене и т.н., защото си казах, че спираме с опитите.

# 547
  • София

правилно съм разчела вчера положителен тест - че даже успяхме и да щракнем Wink надявам се и днес да имаме възможност и на Коледа да имаме прекрасен подарък Wink

# 548
Lilac,  аз обикновено съм сляпа и нищо не виждам, нито по моите, нито по чуждите, но при теб като че ли виждам бледа сянка на правилното място. Кога не чакаш М?

shantall, браво, че сте улучили момента. Аз от утре почвам с ову тестовете, да видим дали са се нормализирали хормоните този месец. Ако съдя само по измерената БТ до момента още не, но надеждата умира последна.

# 549
Бях казала, че няма да пиша и наистина мислех да спазя това свое "обещание". Искам само обективно мнение относно този тест. Вярвайте ми, не знам нито кога е имало овулация, нито нищо. Този месец правихме любов, без следене и т.н., защото си казах, че спираме с опитите.
Аз също виждам, бледа чертичка, дано се насити цвета, ще чакам, пробвай утре със сутрешната или ако не ти е закъсняло все още изчакай. 😊

# 550
  • София
А кога очакваш да ти дойде?
Питам, защото аз не виждам втора черта.

# 551
  • София
Лилак, вижда се някаква бледа черта, колко дена имаш до Ц?

# 552
И аз виждам някаква сянка на теста на Lilac дано е бебешка ! ❤

# 553
  • София
Шантал, явно заедно ще тръпнем по празниците с теб Simple Smile
Моят положителен тест беше онзи ден, засякох О доста късно.

Лилак, стискам палци чертичката да потъмнее, аз я виждам с мнооого въображение. Моят първи положителен тест със сина ми беше с втора черта колкото косъм. За 2-3 дни се насити и бодеше очи даже.

# 554

Аз също виждам сянка

Общи условия

Активация на акаунт