Животът ми е съсипан ...

• 9 880
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
Склонна съм да мисля вече, че е пързалка !
Бременна в 6ти месец никой не забелязва, сестра и я приема в квартирата, но там има и други съквартиранти.
Свекърите искат внуче, уж знаят, оказаха се и с бизнес, точно пък сега заминавали не знам си къде си.
Той не искала нищо от него, само фиктивно заради бременноста. А го чака да дойде на бял кон.
Започнах да не вярвам.
Не видях да казва смятам да отида до тях, смятам да отида до социалните.
Само седи и се самоубива .
Пързууулллл....

# 121
  • Варна
Тя каза, че техните са на 400км. Според мен е или Врана или Пловдив.
Мен друго ме гложди. Как е бременна в 6тия месец и хората които живеят с нея не знаят? Аз също нямах корем до 7ми месец, но все пак...не  е нещо което можеш да скриеш от хората с които живееш.
Защото е пързалка.
Не виждате ли колко хладнокръвно и спокойно пише. Като добавим и изказът и, с езиков речник, над средното ниво. Интелигентните жени не се докарват дотам. И още нещо, тя не конкретизира и не взима решения. Параграф 22. Никой съвет не е достатъчен. Пуска ви по лъжичка на час, но нищо категорично.
Ми, явно има нужда от такива теми.
Тази и онази от раждането в Турция, хм еднакви са, стилът е същия. И отново: "ами....не знам какво да правя. Не разбрах как забременях " не знам къде да раждам". Мъжът първоначално е тънко представен като боклук, обаче после лекичко почва да го оневинява и набира скорост от последващите  упреци.  И след 20 страници, пак това ще върти. Все едно говориш на стената.
И за мисля така. Обобщава няколко теми. Липсваше само насилие и бащата стана такъв . Финалът ще е личен катарзис и благодарности за съветите.
За съжаление има безотговорни жени,  изоставили деца именно заради някой ненадежден тъпкач. Съжалявам, но интелигентна жена би проявила елементарна отговорност, особено за контрацептиви. Тя искала той да гледа детето, ако благоволи изобщо да и вдигне телефона ...

# 122
И изреченията, структурирани, подредени, оставя ред, отговаря на всяка, прилежно подчертани. Личи си, че се занимава с писане. Отличен 6.
И никога няма решение. Въртим на едно място.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 21:25 от Анонимен

# 123
Тереса, ясно ми е ТИ защо не я виждаш. Не мисля да влизам в обяснителен режим, все пак не съм мъж ... Grinning

# 124
  • София
Де да беше пързалка, поне да няма намесено невинно дете в цялата история, но е пълно с такива жени в реала- по каквато и да е причина са с ниско самочувствие, витаят си в облаците и дори, когато ножа е опрял до кокала, както в случая, не могат да се вземат в ръце.
Много добри съвети се дадоха вече, авторке, не чакай магически да се осъзнае тоя юнак, а прави всичко възможно, докато дойде момента да родиш, да можеш да посрещне поне първоначалните разходи. Казваш, че имаш заделени някакви пари, това е добре, не се оставяй да се отчаеш още повече, наистина цялата сила, която имаш я събери и намери и къде да живееш на първо време с бебето. То момента ей го дошъл, тръшкането остави за после.

# 125
mimimost, сестра ми е свикнала да живее сама или с наще, не общува със съквартирантките си ... определено няма да иска да живее с мен и бебе ...

So Lucky*, Пловдив е ... ами бях 48 кг, сега имам леко коремче, много леко, по нищо не личи още ... в началото на месеца се видях с майка ми и тя не забеляза .., жилище не е толкова лесно да си намериш, не съм спряла да търся от 2 месеца

Ън, както казах набелязала съм неща за поръчване, искам да подсигуря някои неща

Teresa30, и какво като не съм на трудов договор, имала съм доходи, а той не е взимал пари наготово от техните ... а пиша така,защото така съм свикнала, с това се занимавам ... всяка седмица пращам страници и нещата, по които работя

черна орхидея, ами техните си ходят по почивки, не си харчат парите за глупости

# 126
Де да беше пързалка, поне да няма намесено невинно дете в цялата история, но е пълно с такива жени в реала- по каквато и да е причина са с ниско самочувствие, витаят си в облаците и дори, когато ножа е опрял до кокала, както в случая, не могат да се вземат в ръце.
Много добри съвети се дадоха вече, авторке, не чакай магически да се осъзнае тоя юнак, а прави всичко възможно, докато дойде момента да родиш, да можеш да посрещне поне първоначалните разходи. Казваш, че имаш заделени някакви пари, това е добре, не се оставяй да се отчаеш още повече, наистина цялата сила, която имаш я събери и намери и къде да живееш на първо време с бебето. То момента ей го дошъл, тръшкането остави за после.
Аууу, разбира се.....непланираната цветна бременност, точно след 12 г.с. тя разбира случайно.

Аз се извинявам, че се усъмних. Нещо не съм прочела явно. Изпуснала съм. Щом е намесено дете, няма начин да е пързалка. Още веднъж, Авторке, вярвам ти. Жалко само как пък отвсякъде все блокаж. Пиши, като вземеш решение като за начало какво ще правиш. Успех.

# 127
Показаха ти квартира в Пловдив на добра цена, за 5 лв няма.Сегае  пусната има надежда да е свободна още ,ти чакаш  гаджето да те вземе при него.

# 128
Да приемем, че е истина.

В момента какво очакваш от живота си всъщност? Това дете ще се появи на бял свят след има няма три месеца. И единственото, с което то ще разполага си ти.

Това, ако не ти е достатъчно да излезеш от дупката, в която си не знам какво трябва да е. Хората преживяват кошмарни неща и пак се справят. А ти си здрава. И бебето ти е здраво. Ако основната причина за депресията е, че ще си самотна майка и възлюбения донор не играе ролята, която си очаквала по-добре си плесни два шамара и слез на земята.

Ще имаш дете. Всичко останало отива в графа "маловажно".

# 129
  • София
Аууу, разбира се.....непланираната цветна бременност, точно след 12 г.с. се разбира.
Аз се извинявам, че се усъмних. Щом е намесено дете, няма начин да е пързалка.

Нищо лично към теб не съм написала. Такива неща се случват в живота за съжаление. И аз мисля, че ситуацията е тъпа, даже искам да е пързалка, но това, че ние го намираме за абсурдно да се поставиш в такова положение, не значи че всички мислят така. Направо ми се иска да си права.

# 130
Точно това е най-малкото съмнително - при мен вече е на 23 резултата. А и следващата  ми беше цветна. Като никога не съм имала заболявания и не съм пила хормони или противозачатъчни.

# 131
  • Варна
Кой ще плаща квартира? Кой ще и помага след раждането? Ако има и тежка следродилна депресия....

# 132
mimimost, сестра ми е свикнала да живее сама или с наще, не общува със съквартирантките си ... определено няма да иска да живее с мен и бебе ...

So Lucky*, Пловдив е ... ами бях 48 кг, сега имам леко коремче, много леко, по нищо не личи още ... в началото на месеца се видях с майка ми и тя не забеляза .., жилище не е толкова лесно да си намериш, не съм спряла да търся от 2 месеца

Ън, както казах набелязала съм неща за поръчване, искам да подсигуря някои неща

Teresa30, и какво като не съм на трудов договор, имала съм доходи, а той не е взимал пари наготово от техните ... а пиша така,защото така съм свикнала, с това се занимавам ... всяка седмица пращам страници и нещата, по които работя

черна орхидея, ами техните си ходят по почивки, не си харчат парите за глупости
Ама разбира се. Вярвам ти. Прощавай, че се усъмних. Няма повече.
Ти кой съвет си избра да послушаш ? Можеш ли да кажеш нещо по- конкретно или още е рано на този етап ? Или още не знаеш, чудиш се. Къде ще раждаш ? Знам, че не си решила още...де.

А....той миличкият на 32 г чака на техните и няма пари ?  А "онези неща от Холандия" пак ли ти плащаше ? Или ти само храната....пък за екстрите мама и тате ?

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 21:55 от Анонимен

# 133
Ами ако няма...Тя ще си плаща, 300 лв е нормално.Още 300 разходи.Тя казва че стига 1200, има за храна, може да е  наред всичко , има майка и баща.Едно здраво бебе спи първите месеци ,може да работи.Ще  я разберат за срокове, няма да спи много,  ако поиска ще се справи, но явно още не е решила. Другият вариант да го остави за осиновяване си стои.Тя се  е хванала за  таткото и това е , иска да  и лежи  напушен и да гледа и него.

Не  е решила да ражда ли ,може да отложи за по-добри времена.Здравна осигуровка поне има. Няма да търси частна клиника.Не знам държавната как иска пари.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 21:46 от Бор_яна

# 134
.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:47 от Lisa.

Общи условия

Активация на акаунт