Viviana91, винаги съм искала дете, не и по този начин ... ако не ми пукаше, нямаше да се записвам на ЖК, да правя изследвания, да набелязвам неща за купуване, преди да се затрия ...
water_nymph, няма изглед да станат по-ниски ...
Какво?, повярвай ми, в повечето случай, когато съм правила нещата за другите да са ок, аз не съм била добре ...
Dicewithoutnumbers, така може да го настроя срещу себе си ... а и звучи все едно гоня интерес за пари и такива неща ...
Бор_яна, родителите му знаят, но не знам колко подробности знаят ... миналата седмица трябваше да заминават за известно време, така че едва ли са разпитвали ...
Tyra., да наистина искам да съм с него, въпреки всичко, трудно се отказвам от хората ... изживяла съм толкова гадости
feia20, то и сега ми е стимул ... да ставам сутрин, да се храня заради него ...
Мария Тодорова 605565, знам че е смешно ... опитвам се да подготвя някои неща, но знам, че в това емоционално състояние не мога да се грижа за него
черна орхидея, той твърдеше, че не е безчувствен и че няма да се отдръпне
rainbow90, той няма психични отклонения ... Майка ми живее с баща ми, малък град е и едва ли има апартаменти под наем ... аз изобщо не си мисля за издръжка ... искам той да се грижи за него, а не да дава пари ...
hapcho, все пак той искаше да махна бебето, защото никой не го е планувал ...