Животът ми е съсипан ...

• 9 879
  • 215
  •   1
Отговори
# 105
Дари*, как по точно да го вържа, никога не съм искала нещо материално от него ...

Viviana91, винаги съм искала дете, не и по този начин ... ако не ми пукаше, нямаше да се записвам на ЖК, да правя изследвания, да набелязвам неща за купуване, преди да се затрия ...

water_nymph, няма изглед да станат по-ниски ...

Какво?, повярвай ми, в повечето случай, когато съм правила нещата за другите да са ок, аз не съм била добре ...

Dicewithoutnumbers, така може да го настроя срещу себе си ... а и звучи все едно гоня интерес за пари и такива неща ...

Бор_яна, родителите му знаят, но не знам колко подробности знаят ... миналата седмица трябваше да заминават за известно време, така че едва ли са разпитвали ...

Tyra., да наистина искам да съм с него, въпреки всичко, трудно се отказвам от хората ... изживяла съм толкова гадости

feia20, то и сега ми е стимул ... да ставам сутрин, да се храня заради него ...

Мария Тодорова 605565, знам че е смешно ... опитвам се да подготвя някои неща, но знам, че в това емоционално състояние не мога да се грижа за него

черна орхидея, той твърдеше, че не е безчувствен и че няма да се отдръпне

rainbow90, той няма психични отклонения ... Майка ми живее с баща ми, малък град е и едва ли има апартаменти под наем ... аз изобщо не си мисля за издръжка ... искам той да се грижи за него, а не да дава пари ...

hapcho, все пак той искаше да махна бебето, защото никой не го е планувал ...

# 106
Той, той, той.
Кажи как мислиш да се оправяш ти, сама.

# 107
Щом сестра ти е студентка и живее в обща квартира с други, може да си намерите обща квартира за вас двете. Така или иначе ще трябва да кажеш на ваш'те, така че действай в тази посока. Първо на сестра си кажи, щом тя прилича на баща ти, ще си наясно как би реагирал и той. После двете кажете на майка ви, нека майка ти да се организира след раждането да дойде. Поне е ясно, че те няма да те оставят сама.

Задължително се свържи с неговите родители, просто, за да си наясно каква е фактическата ситуация. Той е свирен, но, ако от тях може да произлезе помощ е добре дошла.

Не е време за гордост, не е време за депресии и вайкане. Време е да действаш в най-добър интерес за детето. Твоето дете. Появата и участието на бащата е под условие, но появата на детето и необходимостта от грижи за него -  не е.

Радвам се, че форумът ти помогна да не мреш. Айде включвай рациото и казвай, ако трябва да помагаме. Аз съм пълна с дрехи и бебешки принадлежности. Ще избутаме някак първите две-три години и после щастие цял живот Heart

Напълно съм наясно, как те съветвам с чук да разбиваш илюзиите си. Но, повярвай, действия са нужни сега. Действия. И тези препятствия ще минат, и ще си щастлива с една нова вселена в дома си Heart

# 108
Авторката, разбери, че няма той. Има само ти и бебето.
Този тип няма да се грижи за бебето чисто физически. И финансово няма да се грижи, ако не си изиграеш картите.
За кой град става въпрос. Във Варна има квартири по 300лв, не лукс но прилични.

# 109
Сестрата е студентка, но не в София. Тоест, ти най-вероятно си в някой от университетските центрове- Пловдив, Търново, Варна. По-малко вероятно Русе, Бургас или Стара Загора.
Някой от пишещите тук може да помогне с информация за квартира на по-приемлива цена. Квартира със сестра ти не е лоша идея, стига да го приеме бъдещата леля.Все ми се струва, че е Търново, ама...ще видим.

ПП боя се, че авторката до последнтия момент няма да подготви нищо, с надеждата, че наркомана ще дойде с голям букет на изписването на бебето и всички проблеми ще се решат от сама себе си. Къде ли ще иде като не дойде онзи, не знам.... Confused

# 110
Тя каза, че техните са на 400км. Според мен е или Врана или Пловдив.
Мен друго ме гложди. Как е бременна в 6тия месец и хората които живеят с нея не знаят? Аз също нямах корем до 7ми месец, но все пак...не  е нещо което можеш да скриеш от хората с които живееш.

# 111
Авторке, ти обясни ли всички тези неща, за които пишеш на бащата? Как се чувстваш, че няма къде да живееш, че не си споделила на никой от твоето семейство? Аз оставам с усещането, че за теб единственият изход от ситуацията е бащата да поеме отговорност, да заживеете щастливо заедно. Е, не може само тая надежда да те крепи, голяма си, знаеш че не винаги мечтите се сбъдват. Срамуваш се от себе си и от постъпката си и изпадаш в ужас, че трябва да споделиш на близките. Слушай сега: стегни се и разкажи всичко на майка ти и се свържи с родителите на бащата задължително. Ще стиснеш зъби и ще успееш да им кажеш! После ще ти е по - лесно. Потърси в нета за асоциациите, които помагат на самотните майки. Ще ти помогнат с всичко и никой няма да те съди за това, което ти се е случило. Нещата няма да се оправят с магическа пръчка и ти много добре го знаеш! Потърси координати на асоциации и съобщи на вашите, както и на родителите на бащата. С тяхна помощ е възможно и да оправите нещата. Нито те, нито родителите ти в момента знаят в какво положение си, така че действай!

# 112
Не си оставяй детето! Моето също беше нежелано. 9 месеца бременност всеки ден ревях, че съм бременна. Не исках да имам дете. В мига, в който го взех на ръце живота  ми се промени. Ако не беше дъщеря ми сигурно нямаше да съм жива и пораснала.

# 113
Аз мисля, че авторката изобщо не мисли да прави каквото и да било. Просто стои и чака нещата да се случат с надеждата "той" да се осъзнае изведнъж и да дойде да реши проблема с магическата пръчка. Изцяло кауза пердута е да се дават съвети.

# 114
Аз мисля, че авторката изобщо не мисли да прави каквото и да било. Просто стои и чака нещата да се случат с надеждата "той" да се осъзнае изведнъж и да дойде да реши проблема с магическата пръчка. Изцяло кауза пердута е да се дават съвети.
Наистина.
До 6тия месец не е помислила за майчинството си, за  жилище и други елементарни неща. Само повтаря, той, той, той...

# 115
Напротив! Трябва да й се обясни от много хора ,че надежда няма да дойде от този безотговорен наркоман. Може пък да се завърти в ума й мисълта да действа, защото ще дойде време за родилния дом и тогава...какво? Дано успее да проумее какво й говорим тук, защото накрая ще ревне в родилния дом, че няма къде да иде и добрите лелки там ще й предложат великодушно да си подари детето. После наистина по-добре да се гръмне с каквато нагласа влезе в сайта.

# 116
Как да помогнеш на сила?

# 117
Тя каза, че техните са на 400км. Според мен е или Врана или Пловдив.
Мен друго ме гложди. Как е бременна в 6тия месец и хората които живеят с нея не знаят? Аз също нямах корем до 7ми месец, но все пак...не  е нещо което можеш да скриеш от хората с които живееш.
Защото е пързалка.
Не виждате ли колко хладнокръвно и спокойно пише. Като добавим и изказът и, с езиков речник, над средното ниво. Интелигентните жени не се докарват дотам. И още нещо, тя не конкретизира и не взима решения. Параграф 22. Никой съвет не е достатъчен. Пуска ви по лъжичка на час, но нищо категорично.
Ми, явно има нужда от такива теми.
Тази и онази от раждането в Турция, хм еднакви са, стилът е същия. И отново: "ами....не знам какво да правя. Не разбрах как забременях " не знам къде да раждам". Мъжът първоначално е тънко представен като боклук, обаче после лекичко почва да го оневинява и набира скорост от последващите  упреци.  И след 20 страници, пак това ще върти. Все едно говориш на стената.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 21:08 от Анонимен

# 118
Интелигентните жени не се докарват дотам.

Напротив, точно интелигентни жени се докарват до там. Те са над материалните неща и мислят, че хората като цяло са добри. Те са и най-неприспособими към съвременния свят, в който простакът с амбиции и селската кифла постигат много повече.

# 119
Интелигентните жени не се докарват дотам.

Напротив, точно интелигентни жени се докарват до там. Те са над материалните неща и мислят, че хората като цяло са добри. Те са и най-неприспособими към съвременния свят, в който простакът с амбиции и селската кифла постигат много повече.
Не виждам връзката между материалното и интелигентността. И коя жена ще му плаща сметките на богаташа, при положение, че дори не е на трудов договор ?
Помисли върху това ?

Общи условия

Активация на акаунт