Витекс – най-полезната билка при ПМС и менструален дисбаланс

• 11 666
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
  • дядовата ръкавичка
Главоболие, нервност, болезнени гърди.

# 121
Болки в стомаха, напрлежение, нервност и раздразнителност.

# 122
  • София
Обикновено съм напрегната и раздразнителна!

# 123
Имам хормонални проблеми след операция на аденом на хипофизата . Имам болки в корема при и повреме на цикъла.

# 124
  • добрич
От известно време наистина искам да закупя Витекс. Причината е, че имам нередовен цикъл, пия хормонални таблетки от две години. Те не ми действат добре, качих кг и опитите за бебе правене са провалени.
Та на въпроса -  Подут корем, болки в гърдите, напрежение са само част от картинката Simple Smile

# 125
Като всяка жена и аз страдам от дискомфорт преди и по време на месечния цикъл. Най-осезаема е болката в кръста, постоянна и неприятна. Напрежението в гърдите също е силно, преди началото на цикъла. Усещам също и изтръпналост в краката. Изобщо няма да споменавам за промените в настроението. Simple Smile

# 126
  • Велико Търново
Имам силни болки в корема, както и кръстът ме боли. Като цяло имам тежък цикъл

# 127
За съжаление - да. Симптомите са болезнени гърди, подут корем и за разкош някоя и друга пъпка на лицето. Simple Smile

# 128
  • Варна
Страдам от раздразнителност и мигрена.

# 129
  • Across the Multiverse
Да- тежест ниско долу и подут корем, болезнени гърди, пъпки ...

# 130
Преди цикъл имам болки в гърдите,а по време на цикъл страдам от главоболие и болки в корема.

# 131
Имам силни болки в корема, както и кръстът ме боли първия ден. Продължителен и обилен цикъл.

# 132
  • Под Слънцето
Аз съм тежък случай- боли ме 2 дни преди да дойде, тече цяла седмица обилно. Линейки хвърчат да ми бият спазмалгетици и деган, защото каквото и хапче да пия, го повръщам .  Не жалая нови операции и се опитвам с народна медицина да се справя с проблема. Боли ме ужасно корема все едно китове се надпреварват да скачат вътре. Целият ми врат става в пъпки. Не се храня, защото повръщам и изобщо една седмица ме няма за никой.

# 133
Най-често дискомфорт се изразява в подут корем, тежест, тъпи болки в кръста, апетит за сладко и сънливост.

# 134
Комплексно е както физически така и психически . Отпадналост , нервност , кризи

Общи условия

Активация на акаунт