Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 544
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
"Я дай линк. Аз го виждам, че е 119 лв."

Извинявай, моя е грешката - 88 лв. е 50 мл., които във Венера са 78 лв. за същото количество.
100 мл наистина няма - само тестер в Долче на цена 103.
Ошашавих се и аз с това ровене и сравняване на цени в различните сайтове днес...
Innocent Flowers Hibiscus Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Напомням, че текущата тема е за сайтове, от които купуваме парфюми, не за самите парфюми.
Обсъждане и съвети за парфюми в тази тема:
Парфюмни размисли и страсти - 233
Постовете не по темата се изтриват - като в тази, така и в другата.
Успешни покупки Ви желая!

# 107
  • BG-DE
Извинявам се предварително ако въпросът ми не е по темата но не знам къде да попитам🤔 поръчах вчера от Елинор тестер на Roses vanille на Мансера но от телефона не можах да задам за адрес на доставката офис на Спиди и трябваше да маркирам домашен. След като получих мейл от тях за приета поръчка се обадих по телефона да ги помоля да сменят адреса и след около 10 минутен разговор тяхна служителка ме увери, че е сменила адреса но днес получих СМС от Спиди утре да очаквам пратка на адреса си. Пренасочих уж чрез сайта им пратката до желания офис но вече няколко часа по-късно нямам съобщение за потвърждение, та въпроса ми е дали въобще да чакам такъв?

# 108
Виж в сайта на Cпиди по номер на товарителница за къде е насочена праткака или се обади на Спиди, те ще ти дадат информация.

# 109
Пренасочвала съм поръчка от сайта на Спиди до офис. Не са ми пращали след това нищо. Но на сутринта ми се обади куриерът, че пратката ми е в него, получава се някакво объркване със системата и куриера.Човек си я пренасочва, но куриерът не знае за това, така се получи с моята пратка.

Най-добре се свържи с тях за уточняване.

# 110
  • BG-DE
Благодаря, от сайта ми дава, че уж е пренасочена. Утре явно ще трябва да звъня, дано само куриера не ми се изтресе преди това, че е за подарък.

# 111
  • София
В крайна сметка го поръча, а? : P
Промени ли се нещо, помня, че лятото обсъждахме, че кожите ни го изяждат. Макар и спряган за бомба.

Аз май ще се въздържа от поръчка. Дразни ме,че никой не направи намаление и за първи път съм склонна да взема от реален магазин, където ще ми излезне по- скъп, но поне намалението ще е реално.

# 112
  • София
Наскоро поръчах тестер на Guerlain aqua allegoria flora cherrysia от Parfimo и днес той пристигна.
За първи път купувам тестер и нямам забележки. Пристигна си със всичко, в перфектно състояние, надписът отдолу е гравиран и дори за транспортната опаковка в началото помислих, дали пък не е в оригиналната. Grinning Ароматът по нищо не се различава от този тестван в Douglas и Beauty Zone.

# 113
  • BG-DE
Catcher, така е на мен не ми е траен но го поръчах не за мен 😀, а и цената беше неустоима 😀 от този сайт минала година имах лош опит но сега пак се изкуших и преди няколко дни си взех тестер на Roses greedy и всичко си беше ОК та затова поръчах и този 🤗

# 114
  • София
Ясно, ами дано се хареса подаръкът Hug
Аз съм пренасочвала и май нямах известие за самото пренасочване, а чак като пристигна в офиса.

Извинявай, че ще те карамда повтаряш, но за кой парфюм и какъв беше кофти опитът? Аз от там съм поръчвала само едно Бърбъри, което ми идва слабо.

# 115
Момичета, взех и аз от Елинор един Монтал - тестер. Като го отворих, капачката си беше отделно, както е попринцип, май нямаше празен ход и ме съмняваше дали е пълен, за 100мл, ми се видя адски лек 😁 До мен имаше магазин и докато си пазарувах и го сложих на везната, от любопитство, 150 грама беше, да предположим, че е читав, аромата е уникален и траен, няма съмнение, но ми е първа поръчка на Монтал. Тръгнах да го оглеждам да проверя кода за датата на производство, бе видях такъв, дали се проверяват по някакъв начин? Thinking
Иначе съм много доволна, браво на Елинор, излезна ми тестер 100мл за около 70лв с доставката.

# 116
  • BG-DE
Catcher, поръчвах от тях миналата година на Zadig&Voltair This is her и си беше, поне за мен, чисто менте, ароматът нямаше нищо общо с това, което малко по-късно взех от Германия но сега се изкуших от цената (80лв.) за тестера на Roses greedy и ми се струва, че сега всичко е ОК, а и дойде в запечатана с целуфан опаковка като продукт та затова и поръчах и Рози Ванилия, ама сега малко ме тресе дали пак ще дойде с целуфан, че нали е за подарък 😜

# 117
Какво ви в мнението за donbaron.bg?

# 118
  • София
И моите парфюми от Германия миришат по- силно. И не, не си внушавам, не съм привикнала и ринитът ми важи за всичко, с което се пръскам,  т.е. равни други условия Joy

# 119
  • Пловдив
Момичета, взех и аз от Елинор един Монтал - тестер. Като го отворих, капачката си беше отделно, както е попринцип, май нямаше празен ход и ме съмняваше дали е пълен, за 100мл, ми се видя адски лек 😁 До мен имаше магазин и докато си пазарувах и го сложих на везната, от любопитство, 150 грама беше, да предположим, че е читав, аромата е уникален и траен, няма съмнение, но ми е първа поръчка на Монтал. Тръгнах да го оглеждам да проверя кода за датата на производство, бе видях такъв, дали се проверяват по някакъв начин? Thinking
Иначе съм много доволна, браво на Елинор, излезна ми тестер 100мл за около 70лв с доставката.
Парфюмите на Монтал са така - имаш чувството, че не са пълни или че липсва количество. Имам няколко и всички изглеждат по този начин.
Не знам кодовете на тази марка, дали могат да се проверяват някъде.

Общи условия

Активация на акаунт