Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 575
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти! Ще поръчам ))).

# 646
В момента от Парфимо за колко време ви идват поръчките?

# 647
  • София
В неделя направих поръчка на доста неща, днес получих смс от Спиди, че утре мога да си ги взема от офиса им.

# 648
Моята е от петък, по телефона ми казаха, че не могат да гарантират да пристигне преди празниците, но утре ще е при мен Simple Smile.

# 649
  • София
В шоурума на Елинор дали има Aoud Orchid за тест?

# 650
  • Бургас/Пз
Може ли да се разчита на dolce.bg за качество на парфюмите?? Имате ли представа за колко време доставят?

# 651
  • София
В шоурума на Елинор дали има Aoud Orchid за тест?
Дори и да е наличен, всички монтали и в двата им шоурума са само запечатани, не може да се тества.

# 652
  • Стара Загора
Може ли да се разчита на dolce.bg за качество на парфюмите?? Имате ли представа за колко време доставят?
Може, имам няколко поръчки от там и са Ок. Сега чакам още един парфюм, но снощи късно го поръчах. По празници не знам дали ще има забавяне, но иначе за ден пристигат.

# 653
  • София
А тестери имат ли? Аз ще се обадя да питам, но все пак и тук да си задам въпроса.

# 654
Здравейте, някой пазарувал ли е от този сайт flaconi.de?

# 655
Здравейте, някой пазарувал ли е от този сайт flaconi.de?
  Аз-многократно.Единият парфюм ,който получих беше видимо различен от оригинала-говоря за парфюм на Sisley.Писах на Sisley ,и ги питах за flaconi.de,те казаха,че са официален техен представител.Но парфюмната мостра,която имах от Sisley ,няма общо с парфюма от flaconi.За мен остава неразгадана тази енигма..Моят съвет е да се пренасочите към douglas .at или douglas.de.

# 656
  • Sofia
А тестери имат ли? Аз ще се обадя да питам, но все пак и тук да си задам въпроса.

За кой сайт питаш, Кечър?
Ако е за Долче, би трябвало да имат, защото другия им сайт предлагат. Ако иде реч за покупка на тестер де.

# 657
  • Стара Загора
Имат, аз поръчах точно тестер, защото е за мен парфюма.

# 658
  • София

За кой сайт питаш, Кечър?
Ако е за Долче, би трябвало да имат, защото другия им сайт предлагат. Ако иде реч за покупка на тестер де.

За шоуруума на Елинор. Искам нещо от там, но доставката ми я дава след 25-и. И мисля да мина на място за тестера.

# 659
  • Sofia
Написали са, че ще бачкат и уикенда, което е добре дошло, аз също бих минала.

Общи условия

Активация на акаунт