Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 569
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Петък поръчах три парфюма и фдт от Парфимо, пишеше, преди да направя поръчката, че може би нещата ще дойдат след Коледа, но днес пристигнаха. Добре опаковани, с доста торбички с въздух вътре, всичко е точно. Преди няколко месеца поръчвах от там на майка ми парфюм за рд, койтто дойде ден преди празника, кашонът беше мокър целия и намачкан, вътре парфюмът сигурно счупен, та изобщо не го приех, но сега съм доволна

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 15:17 от VanillaPumpkin

# 661
Поръчката ми от Събота от Парфимо току що пристигна.
Отново +1 за тях - добре опаковано в кашонче с бабъл фолио.

# 662
Снощи не издържах на добрата оферта и грабнах Molinard Lavande от Парфимо, сега погледнах, че цената е почнала да расте. Абсолютно на сляпо го взимам, дано ми допадне, не знам дали има къде изобщо да се тества марката.

Пристигна ли парфюмът и доволен ли сте от аромата и трайността?

# 663
Днес трябваше да ми пристигне пратката, но отложих за утре. Ще пиша като го тествам, дано наистина ми допадне, по принцип харесвам лавандулови аромати.

# 664
Вчера поръчах от Елинор, днес вече е при мен, от провинцията съм.. Montale Intense cafe... перфектно опакован, всичко с парфюма е наред.

# 665
Вчера пуснах още една поръчка от Елинор - Boss the scent private accord, надявам се утре да пристигне. Някой да ми спре вече интернета, моля. 😆

# 666
Какво ви е мнението относно тестерите на Megashop i Parfium.bg мисля да закупя Черна Орхидея познавам аромата но все пак реших да чуя и вашето мнение а ако някой друг сайт предлага по изгодни оферти предлагайте😊✌️

# 667
  • София
Здравейте, в шоурума на Иван Вазов 22 могат ли да се тестват Монтали?

# 668
Могат. Или поне нищо не са ми казали като съм ги тествала✌🏻

# 669
  • София
Супер, искам да пробвам Vanilla Extasy Heart Eyes

# 670
Офф,всеки път,като видя този парфюм
https://elinor.bg/product/aigner-cara-mia  и си мисля,че са пуснали отново MaxMara,толкова ми прилича визуално на него... Някой да знае има ли нещо общо?

# 671
  • София
За мен няма общо.

# 672
  • Sofia
В неделя вечерта направих поръчка от Makeup . В понеделник ми се обадиха , за да потвърдя поръчката и да ме предупредят , че заради празниците и поради факта , че пътуват от Полша , може да се забавят . Въпреки това , днес  ми донесоха пратката . Относно парфюмът нямам никакви забележки.

# 673
Ако поръчам в събота парфюм от Парфимо дали ще приемат поръчката или ще остане чак за понеделник?
За 2, 3 дни дали ще пристигне в офис на Еконт в София?
П.П. Много тъпо, че няма как лично да се вземат нещата...

# 674
Извинявям се за нелепия въпрос,но никога не съм купувала парфюм от Lilly drogerie-дали са оригинални?

Общи условия

Активация на акаунт