Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 585
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Днес получих два парфюма от Parfimo. Единият е Shalamir Souffle, не е тестер. При проверка на кода ми излезе, че е произведен през 2013 г. Странното е, че парфюмът е създаден 2014 г.. Иначе е перфектно опакован с целофан и изглежда като нов. Направо се притесних дали е ок. Не мога да го отворя, защото е коледен подарък.
Другият е This is him комплект за мъжа ми. Той пък няма къде да проверя. Изглежда добре.
Дайте идея какво да правя?Cry

# 616
Да спрете да поръчвате от сайтове когато сте изпълнени със съмнения и после да ни карате ние вместо вас, да се чудим какво да правите вие със съмненията си.

# 617
Не знам това с кодовете как се получава, но проверявах преди време на два сайта, случайни, намерени в нета, единият беше руски. Според единия,  датата на производство беше 2013, според другия - 2018 г. та не знам и тези сайтове доколко са сигурни и доколко може да им се вярва. Хубавото е, че парфюмът ми е известен, нямах съмнения, по-скоро ей така пробвах, покрай някакъв спор пак в темата. Като чета, повечето от нас нямат проблеми с парфимо, е, имаше и такива, които са имали. Така че, подарявайте го и дано да е наред, всъщност вие си решавате.

# 618
За пореден път съм много доволна от Makeup. Миналата седмица не успявах да поръчам. Оказа се, че имали проблем нещо и поръчах по тел. Днес си взех парфюма. Много са адекватни, реагират бързо.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 16:39 от Chocolat_

# 619
  • Пловдив
Да спрете да поръчвате от сайтове когато сте изпълнени със съмнения и после да ни карате ние вместо вас, да се чудим какво да правите вие със съмненията си.
Всичките ми парфюми са от сайтове и ще продължа да купувам от там, така че препоръката ви не ми е от полза.
Благодаря ви за мнението все пак и лек ден!😉

# 620
  • София
Кодовете се повтарят на няколко години Simple Smile

# 621
  • София
Здравейте, момичета! Днес получих два парфюма от Parfimo. Единият е Shalamir Souffle, не е тестер. При проверка на кода ми излезе, че е произведен през 2013 г. Странното е, че парфюмът е създаден 2014 г.. Иначе е перфектно опакован с целофан и изглежда като нов. Направо се притесних дали е ок. Не мога да го отворя, защото е коледен подарък.

Парфюмите могат да са лансирани през една година, но това не означава, че се продават топли като токущо изваден от фурната хляб. Произвеждат се със сигурност минимум 3 месеца по-рано, така че ако парфюма е от февруари 2014 година, спокойно може да е произведен и септември 2013 година.

# 622
  • София
А Елинор още ли имат шоуруум на Черни връх?
Че като цъкна в сайта, ми излиза всичко с доставка след 25ти

# 623
Aз в събота получих поредната поръчка от Парфимо и за първи път съм озадачена и разочарована Sad
Всички 4 продука бяха за подаръци, оказа се, че 2 от тях са с изтекъл срок на годност, произведени преди повече от 3 години, единия е без целофан, а четвъртия има несъответствие между бач кода и марката. Писах им веднага, но още нямам отговор. Вчера им звънях и ми казаха, че законоустановения срок за отговор в такава ситуация е 30 дена и да проявя търпение, ще отговорят преди да са изтекли 30 дни.
В тази връзка да попитам къде освен checkcosmetics.net проверявате бач кодовете? Имаше и някакъв сайт за проверка на баркод, може ли някой да ми го каже? Ако не е удобно тук, пишете на ЛС.
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 14:56 от *Мариана*

# 624
http://www.checkfresh.com/
За някои марки базите им данни не са пълни и има странни резултати или не излиза нищо. Затова и се води, че не са най-надеждния вариант са проверка. Има марки, които пък никъде не можеш да провериш. Но продажба на продукти с изтекъл срок на годност е недопустимо според мен. Какво поръча, ако не е тайна? Можеш да им се обадиш и по телефона, за да се разберете.

# 625
Killpop, благодаря, и в този сайт излиза същата информация.
5-то авеню на Елизабет Арден е парфюма с изтекъл срок, Босс Моушън е без целофан  Peace
Аз вчера им звънях, но не поискаха да ми кажат нищо, само повтаряше имайте търпение, срока за отговор е 30 дни... Редно е да заменят продукта според мен или нещо поне да отговорят и то в рамките на ден-два.... Ще се наложи да чакам, защото друг избор  нямам Sad а най-много ме е яд, защото исках още някои неща да поръчам за мен и сега не смея Sad

# 626
ЕА поне можеш да намериш навсякъде и да спасиш подаръка. Босса гледам, че също го има в други магазини, но разочарованието си остава. Липсата на желание за съдействие и това, че сигурно ще чакаш след празниците за развитие обаче не са ок.

# 627
Killpop, благодаря, и в този сайт излиза същата информация.
5-то авеню на Елизабет Арден е парфюма с изтекъл срок, Босс Моушън е без целофан  Peace
Аз вчера им звънях, но не поискаха да ми кажат нищо, само повтаряше имайте търпение, срока за отговор е 30 дни... Редно е да заменят продукта според мен или нещо поне да отговорят и то в рамките на ден-два.... Ще се наложи да чакам, защото друг избор  нямам Sad а най-много ме е яд, защото исках още някои неща да поръчам за мен и сега не смея Sad

Много неприятно, аз днес щях да поръчвам ЕА също за подарък,както и за себе си друг, но няма да го направя. .
Успех в разрешаването на проблема!

# 628
  • София
*Мариана*  - подобно на Killpop бих ти казал да не се тревожиш - Нотино изрично са написали за боса ти, че така си идва от производителя.

# 629
Марианка,никак не ми се вярва да има проблем с качеството на Арден. Имам една отливка от парфюма на сестра ми,който е отпреди 6-7 години и дори на нея не и е променен аромата.Simple Smile
ПП Аз изобщо не проверявам нищо,не вярвам на сайтовете за проверка.Често излизат глупости..правила съм си експерименти преди..

Общи условия

Активация на акаунт