Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 559
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И на мен ми казаха с 20лв по- висока цена. Щото питах, явно не знаеха, че съм гледала и сайта. Ами, отказах се от покупката. Хич не обичам да ме правят на маймуна и колкото съм ларж, бих се запънала и за 2лв  при такава ситуация. На една жена преди мен й продадоха тестера, от който й бяха пръскали. Не знам на още колко хора преди нея да пръскали.

Днес цял ден умувам от къде да поръчам Poem/Ange ou Demon. Досега не съм ги взимала от България и се изморих от мислене Joy
Някой наскоро поръчвал ли е тези двата?

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 14:46 от The Catcher in the Rye

# 721
Моят Ангел или Демон е от Notino, 50-тичка, нямам забележки. Поем нямам, но имам Идилията Parfimo. Супер са си.

П.П. Коригирах, разрових поръчките и АиД е бил от Нотино. Малее, че и скъпо съм го взела тогава.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 16:00 от Базила

# 722
За повечето парфюми не помня откъде съм ги поръчвала, но вчера направих поръчка от Парфимо и прегледах предишните поръчки. Поем съм го закупила от този сайт преди шест месеца и нямам забележки.

# 723
  • Sofia
A някой изобщо получи ли тестер на ириса за 90 лв?

# 724
Karen, aз бих попитала дали изобщо някой е получил този тестер от Elinor, без значение от цената..

# 725
Скрит текст:
Днес цял ден умувам от къде да поръчам Poem/Ange ou Demon. Досега не съм ги взимала от България и се изморих от мислене Joy

Аз съм поръчвала Poeme от Парфимо - 100 мл тестер. Перфектен си беше - с капачка и кутия в син и жълт цвят, /като истински парфюм/, естествено и  с празен ход.

# 726
Скрит текст:

Аз съм поръчвала Poeme от Парфимо - 100 мл тестер. Перфектен си беше - с капачка и кутия в син и жълт цвят, /като истински парфюм/, естествено и  с празен ход.

Стигате с този празен ход, всяка една разпръскана бутилка, мога да я направя да е с празен ход! Просто се обръща бутилката с пулверизатора надолу и се изпръсква течността от маркучлето, и воала - с празен ход е ............

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 16:05 от Нели И. 605523

# 727
Получих парфюмите си от Венера козметикс. Изключително бързо и съм ужасно щастлива. Имах и подаръче изненада Коледна картичка + коледно чорапче с мини аромат.  Много мил жест.

От ebay от един парфюмен магазин пък получих парфюмен сет /прекрасен и много желан, а и труден за откриване/, който също пристигна с 3 бр парфюмни лосиончета за тяло подарък.

Ако още някой изпитва необходимост да ме направи щастлива съм склонна да изпратя имена и адрес на лични
Парфюмите оригинални ли са там?

# 728
За мен празния ход изобщо не е важен, ако трябва да съм честна, написах го, защото за повечето потребители е някакъв вид гаранция. Ill

# 729
Някой поръчвал ли е парфюмната вода на Gucci bloom- в нотино и в я има-слабичка ли идва?А аромата за коса?

# 730
  • Балчик
За мен празния ход изобщо не е важен, ако трябва да съм честна, написах го, защото за повечето потребители е някакъв вид гаранция. Ill
Не е гаранция за нищо, само е неприятно да купиш нов тестер, а да се окаже че е пръскано от него, дори и 2-3 мл. Не го купуваш от ръка все пак!

# 731
Цените на Елинор в сайта и в магазина се различават, в полза на сайта.
Имам карта за отстъпка и ги питах как да я ползвам като поръчвам онлайн и ми обясниха, че онлайн са по-ниски цените, и мога да я ползвам само на място. Инфото ми е отпреди година сигурно, скоро нищо не съм купувала и не съм и ходила в магазините.
Габриел Есенс някой поръчвал ли е от сайтовете? Искам да го взема за пролетта и се чудя откъде. Ще чакам намаленията окол СВ Валентин или 8 март най-вероятно, но искам да съм подготвена с инфо.

# 732
  • София
Скрит текст:

Аз съм поръчвала Poeme от Парфимо - 100 мл тестер. Перфектен си беше - с капачка и кутия в син и жълт цвят, /като истински парфюм/, естествено и  с празен ход.

Стигате с този празен ход, всяка една разпръскана бутилка, мога да я направя да е с празен ход! Просто се обръща бутилката с пулверизатора надолу и се изпръсква течността от маркучлето, и воала - с празен ход е ............

Физика, майна Stuck Out Tongue

Благодаря, в парфимо сега няма тестер. Аз имам дооста капачки и кутии, тъй че мислех този път да е тестер, ама на поемата никъде няма. Дали да изчакам. Ох, много се мразя, като започна да поръчвам парфюм. Изчитам всички мнения ей така за кеф, дори да познавам парфюма. Mr. Green

# 733

Габриел Есенс някой поръчвал ли е от сайтовете? Искам да го взема за пролетта и се чудя откъде. Ще чакам намаленията окол СВ Валентин или 8 март най-вероятно, но искам да съм подготвена с инфо.
Аз го поръчах от parfumi-shop.net на отлична цена от 188 лв. за 100 мл., много се чудих, защото не съм поръчвала до сега Chanel от сайт, но всичко си му е наред.

# 734
Тюх, Ла Бел го изпуснах...дано не го нацеля напролет, че ще му мине сезона...
Поръчах комбинирана поръчка с колеги от Парфимо на 17.12 и въпреки предупреждението за забавяне на доставките, пратката е в куриер. Надявам се да я взема в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт