Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 519
  • 768
  •   1
Отговори
# 735

Габриел Есенс някой поръчвал ли е от сайтовете? Искам да го взема за пролетта и се чудя откъде. Ще чакам намаленията окол СВ Валентин или 8 март най-вероятно, но искам да съм подготвена с инфо.
Аз го поръчах от parfumi-shop.net на отлична цена от 188 лв. за 100 мл., много се чудих, защото не съм поръчвала до сега Chanel от сайт, но всичко си му е наред.

+1 Много съм доволна.

# 736
Благодаря! Аз от Елинор имам Шанс о вив и си е наред. От Парфюми шоп скоро не съм пазарувала. В момента е 210 лв, което пак си е супер цена.
С Шанелите ме е малко страх от сайтовете, другите са ми купувани все от Сефора на намаление, но там около 210 ще е 50 мл.

# 737
Вчера пристигна поредната пратка от Парфимо - парфюми за девойките. За първи път поръчвам тестер и за наша най-голяма радост пристигна с капачка и панделка, въпреки че на снимката в сайта е без тях, никаква разлика от парфюма, единствено кутията е транспортна. Използвам случая да отбележа, че и моите парфюми отпреди 3 седмици бяха без забележка. Пазарувам от сайта със спокойно сърце, което е без цена.

# 738
Научих нещо ново, това за капачките и възможната им липса. Получих два мъжки тестера от Парфимо. Имат капачки, жалко, че кутията на единия е леко скъсана.

# 739
Chanel Gabrielle съм поръчвала от Elinor, беше наред.

# 740
Дали някой е мяркал някъде по сайтовете, освен в Нотино,  тези два арабски парфюма?
Аmber oud al haramain perfumes и La Yuqawam Homme Rasasi for men

# 741
Моля ако попаднете на оферта из сайтовете за този, свиркайте:
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Bois-Dor--44864.html
Предварително благодаря!

# 742
Поръчах https://www.notino.bg/hugo-boss/boss-the-scent-private-accord-to … _source=pazaruvaj

Надявам се да съм избрал най-изпитания сайт и ароматът да е траен

# 743
  • MJF
Здравейте,
Поръчвали ли сте GIORGIO ARMANI SÌ FIORI самостоятелно или в комплект от  Parfimo.bg? Поръчвала съм от сайта, но преди години.

# 744
Здравейте нова съм в темата, но ви следя  редовно!
На 17.12 направих поръчка от Parfimo, подаръчни сетове Mugler Aura и за ММ Guerlain L'Homme Idéal, първо ми писаха, че поръчки направени след 12.12 ще дойдат след празниците, но днес беше при мен по бързо от очакваното.
За пръв път поръчвам от тях и не мога да дам мнение, но малко съм объркана от полученото, дамския сет беше отварян уникалните кодове не бяха в прозорчето предназначено за тях а под самата пластмасова опаковка, парфюмът ми нямаше празен ход, ароматът е добре за трайност не мога много да преценя понеже пръснах само един път на китката, в комплекта има и душ гел и лосион и на двата отзад пише на различни езици все едно всичко е сглобено от др. комплекти, ще кача и снимки защото основният ми въпрос е че не намирам бач кодове, има на самият комплект но той не съвпада с нито един от продуктите..
Сега за мъжкият комплект имаше празен ход, но отпред самото шише ми изглежда по различно, може и да греша, пак има бач код на самата кутия но е различен с този от продуктите, като аромат е същият, като пробван от мини мостричка.
Влизах в официалните сайтове на Guerlain и Mugler за да гледам специално сетовете външно да са същите като предлаганите в Parfimo, но явно не е гаранция пък и те много лесно се отварят нямат целуфан.
Въпроса ми е дали при комплектите е възможно да не могат да напишат всички бач кодове ба продуктите, не съм се свързвала още с Parfimo исках да попитам първо вас, малко по-късно ще кача и снимки.
Извинете за дългия пост!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 22:33 от vardolova

# 745
  • София
Целта на шоурумите не беше ли да са с еднакви цени като на сайта? Днес във втори от коментираните тук ми казват цени с 20-30лв повече. И какво ли пречи са си ги поръчам от сайта- за донасяне в шоурума и да ги взема от същото място за по- ниска цена.
Странно ми се стори. Тестери в гадни кутии по 130лв. Айде не Simple Smile

# 746
И аз се разстроих днес по същия повод. В сайта на Douglas е обявена отстъпка за Montblanc legend night 50 ml. Е, оказа се, че във физическия магазин не е валидна. Купих го за ММ на стандартна цена, защото няма време, но ми се стори нелогично.

# 747
За Douglas и аз се засилих за една спирала  и в магазина казаха " о, няма такова намаление"Явно цените онлайн и в магазина са различни. Питах в съобщение в страницата във фб, но нямам отговор.

# 748
В Дъглас при предното намаление поръчах намалените Carven, които в дъ мол не бяха намалени. Дори мацката отиде да провери дали би важало намалението, но се върна и каза, че са намалени само онлайн.

# 749
Обещах си да не поръчвам вече парфюми, но съм със слабо сърце и не издържах. Тръгнах да купувам само Agent Provocateur Fatale, защото моя го подарих и се почувствах ощетена Grinning, и съвсем спонтанно взех и Guerlain Insolence edt на сляпо. От makeup е поръчката, Guerlain e на много добра цена. A parfumi-shop ме изкушава с Allure edp и Allure sensuelle, старая се да ги забравя, но всеки ден очите ми са там Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт