Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 523
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Пиши, като ти пристигне Герленът Simple Smile
Живо ме вълнува сокчето в новата опаковка.

# 751
Задължително ще пиша Simple Smile.

# 752
Целта на шоурумите не беше ли да са с еднакви цени като на сайта? Днес във втори от коментираните тук ми казват цени с 20-30лв повече. И какво ли пречи са си ги поръчам от сайта- за донасяне в шоурума и да ги взема от същото място за по- ниска цена.
Странно ми се стори. Тестери в гадни кутии по 130лв. Айде не Simple Smile
Да, такава би трябвало да е идеята/целта. Wink
Не винаги е така при всички, обаче.
Специално за Париж 4 през годините винаги са били едни и същи цените, като съм пазарувал. Шменти-капели не е имало.
Сайтът им доста време вече не работи, но не мe интересува. Ходя си на място, знам цените какви са, и общо взето за 2-5 лв. не се занимавам и предпочитам да си пазарувам оттам.
Kaто ме мързи да се разходя, звънкам по клетъчния на мацката и тя ми казва какво има налично и цената. Wink
Вече, ако нямат нещо налично, или разлика в цената 15-20 лв., и/или повече(което е рядкост), поръчвам от други места.

Но знаем, че цените са почти уеднaквени на Париж, Parfium/Dolce, Parfum-bg.com, Elinor(без отстъпките, даже са малко по-скъпи), Parfimo.

А за преченето - явно не им се занимава с разкарване, някой служител с бусчето/ванчето да ходи до складовете и да се връща в офиса/шоурума, а и търсят да доят с цени по възможност. Wink

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 11:59 от FragranceFanatic

# 753
  • на село
За тези, които живеят в чужбина (Европа), да кажа, че Венера козметикс доставят. Току що си получих поръчката - много добре опакована, всичко с продуктите е наред. Само очаквах за три тестера и един продукт поне една мостричка да има мушната, ама нейсе. Около седмица, до десет дни пътува пратката. Този път - седмица.

Ако някой знае друг български сайт, който доставя в Европа, ще съм благодарна за информацията - винаги е добре да има избор.

# 754
  • BG-DE
А, пак ли беше с наложен платеж или платихте предварително?

# 755
  • на село
Платих предварително с карта. Доставката за 4 продукта е 8,98 евро. Започва от 4,95 за един продукт и като гледам, се увеличава с евро и малко за всяка една добавена бройка. Ползват Български пощи.

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 16:14 от _Monster_

# 756
  • BG-DE
Много благодаря 🌹Весели и уханни празници на всички 🍾

# 757
Ако някой знае друг български сайт, който доставя в Европа, ще съм благодарна за информацията - винаги е добре да има избор.
Благодаря за инфото. Ще го имам предвид за приятели извън БГ.
Друг БГ сайт с доставка в чужбина май няма. Проверих ги всичките, които са надеждни. И това е нормално, търсенето на такава услуга със сигурност е слабо.
Интересно ми беше да видя обратната гледна точка. Обикновено ние тук в БГ поръчваме от Европа, заради по-големия избор, страх от ментета и т.н. А ето, че има хора в чужбина, които си пазаруват от БГ.
Значи не ни е чак толкова зле пазара.
Весели и светли празници на всички!

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 17:58 от Анонимен

# 758
  • на село
Аз живея на остров, и ако и да е в Европа, въпросът с онлайн доставките е леко тегав. Има сайтове за дрехи (не говоря за бг), които доставят, но също така е има много сайтове, от които искам да пазарувам, но няма доставка дотук. Много се зарадвах, като открих, че мога да пазарувам парфюми от България, а за Венера разбрах от тази тема. И защо да не пазарувам на тези цени, след като тук са двойни? Повечето ми парфюми са от бг сайтове (най-много имам от parfum-bg), които си купувам, когато се прибера в България, но когато не ми се чака, ползвам Венера.

# 759
Имам въпрос,дали на някой се е случвало.
Тръгнах да поръчвам 2 парфюма от Елинор,и след като чукнах да финализирам поръчката ми изписа кошницата ви е празна. Сега незнам пуснала ли съм, не съм ли,нямам имейл. Не съм се бавила с поръчката за да ми изпразнят коша. Погледнах продуктите са си налични. Ще изчакам дали до утре ще ми пратят имейл, а по принцип звънят ли по телефона да потвърдя поръчката?

# 760
Не си поръчала. И на мен ми се случи същото, получи се някакъв "празен ход". Повторих поръчката и този път стана, получих имейл веднага. Друг е въпроса, че после ми я отказаха, защото имат някаква заигравка с този тестер, който поръчах. Хем го има - хем го няма! И сега пак го има, ако поръчам пак ли ще го откажат?! Нещо се дръпнах аз от Елинор. Не им е чиста работата.

# 761
  • Варна
Момичета от къде да намеря Либре на сносна цена!?Много го искам този парфюм.

# 762
Мисля, че поне няколко месеца до година ще държи висока цена.

# 763
Да похваля parfumi-shop.net – бърза доставка, оригинален продукт. И то по Коледа.

Поръчах и от Елинор, но до шоурума им до бизнес сграда "Витоша". Имаше ли някакви проблеми с цените при получаване (при поръчка от сайта) или съм чела нещо подобно, но не се сещам за кой шоурум се отнасяше?

# 764
Момичета от къде да намеря Либре на сносна цена!?Много го искам този парфюм.
Аз си го поръчах преди 2 седмици от Нотино с 15% отстъпка и безплатна доставка. Оставих си го под елхата за коледен подарък и днес го отворих , цял ден му се наслаждавам. Страхотен е.

Общи условия

Активация на акаунт