Пътят на честта - Тема 7

• 39 705
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сега се сещам какво и е на Люлю-то. Ходжата не е успял да изчисли точно на къде да насочи черната магия и вместо Керчето сега да вехне - цъфти.
Ужас, представяте ли си да е това Joy Joy Joy

Бременна е, просто тестът не отчита правилно. Ще пусне един кръвен и айдеее сватба, меден месец и прочие както го каза Асенчо

# 181
Боже, ослепителна блондинка била Цвети 😂 За кога ще й разгръщат ролята, нали има още десет серии? Да не вземе да съблазни Кирето, че историята ще се оплеска съвсем.

Тя Кера от сервитьорка за един епизод стана главен счетоводител на цял холдинг, нищо чудно и тази от днес за утре да се разгърне в опасна мутра и да свитне и Джуди, и Кирчо. По-страшна е и от двамата взети заедно. 😄

# 182
И аз чакам Тачо да се включи, да даде едно рамо на Калоян. И наш“те да бият ваш“те. Simple Smile
Аз силно се надявам накрая Тачо и Калоян заедно двамата да ритат Димитър от Царево до София и обратно. LaughingSmirkSmiling Imp А Бонка да тича след тях и да ги кълне.
А глупостта на Бонка да даде 50 бона за магия,която не проработи...Че и да заложи хотела при онзи мазен,гнусен лихвар...
Между другото,като я споменах,ми се иска да срещна актрисата и да я питам,не й ли е малко унизително да играе свекърва, чийто речников запас се изчерпва главно с кучка и курва?Изобщо,какво я е привлякло в тази роля.
Надявам се също така Симона да спре с неприязънта си към Кера,особено сега вече,когато събра смелост да напусне Димитър. Двете не делят нищо,реално погледнато.Чак първи приятелки да не станат,но и да не са врагове.
Сериозно ми убягва логиката на Киро да застреля всичките си две мутри на кръст.Или се надценява и смята сам да си върши мокрите поръчки,или е просто недообмислен,абсурден персонаж в абсурден сериал.Защо не и двете.

# 183
  • София
Ей какви сме...само това не сме обсъдили🤣.

Тази съвсем е изплискала. Какво правят децата пред телевизора след 22ч. По закон след 22ч могат да се показват и говорят нецензурни изрази. Това, че дете в 4 клас гледа този сериал и е видяло нещо си е проблем на родителите, а не на някой друг. Плачков не я ли е предупредил, че по-добре да не гледа тази серия или тези сцени и че те не са за деца... Крива ракета, много водорасли и кофти космос.

# 184
  • София
Моля ви да не го пре-постваме този пост на Мариана.

Бонка даде не само 50 бона на ходжата. Даде и някакви други пари някъде, но Фуча пак изпусна нишката.

# 185
  • София
Аз пък искам да се обърна към Мариана, защото съм сигурна, че чете тук и кога друг път ще мога да се докосна до такава звезда. Nature Star Nature Star2
Марианкей, брат!  "Евалато ти бичим", че успяваш да функционираш с едноцифрено IQ! Bowtie Bowtie Bowtie

# 186
  • София
Освен безбройните загадки, които този сериал ми поражда с всяка своя серия, ме гложди семейство Попова-Плачков откъде вадят това самочувствие и увереност. Мариана Попова не знам да се скъсва от участия, а и едва ли хонорарът й е особено висок. Плачков сигурно е захлебил покрай сериала, но с тези циркове не виждам вече кой ще го вземе. Някъде назад писах, че ми е относително симпатичен, амааа...
Иначе все повече ми се струва, че ще наблъскат всичко в последните две серии - особено убийството на Оги, съдбата на Кера, връщането на Анелия, хепи енда за Симона (и Ина ще проговори сигурно) и т.н. Което си е точно сценарна немощ...

# 187
Гала премиерата на "Диви и щастливи" Захариев с приятелката си Станислава. Дано филма да е добър и да види, че неговото със сигурност не е актьорска игра.

# 188
Кое е страшилището на Джуди?
Заприлича ми на певицата от Еxpose-Цвети...
Скрит текст:

Моля ви се, слагайте ги такива снимки в скрит текст, с предупреждение за хора със слаби нерви, че отварят на собствен риск...

# 189
  • Варна

Гледам го сега Ивайло Захариев и си спомням, бяхме го засекли случайно на един къмпинг до яз. Батак преди 8 години с бъдещата му тогава съпруга. ММ беше много щастлив, защото следеше Под прикритие и ми вика "знаеш ли кого видях ей сега на чешмата - И. Захариев!" И аз: "мхмм, и кой е той?" smile3506 Казахме си здрасти, това-онова и се разделихме по живо, по здраво Laughing Беше едно симпатично момченце тогава, сега доста е пораснал. Симпатичен ми е като цяло, за играта - на моменти е ОК, на моменти рецитира, смесени са ми чувствата.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 19:09 от Месечинка виторога

# 190
Хора, излагате се с тия телевизори след 22ч. Нали има Nova Play и детето в 4ти клас ако има телевизор/компютър пак ще си го пусне? Подрастващите винаги намират начин така или иначе...

# 191
О, ама Ивайло Захариев вече си има приятелка ли?!?
Тя, крушката си има опашка май.
Аз тъкмо.щях да предположа, че с Керчето( Силвия Петкова) ще ае вземат и в реалния живот.

# 192
Само не разбирам защо Халваджиян играе роля и влиза във филма?Толкова ли няма актьори или семейството на Халваджиян е на всеки километър?[/b]

# 193
Освен, че е на всеки метър, се смятат за способни на всичко, а и спестяват един хонорар. 😃

# 194
Да се радваме поне, че се появи по-красивия 😂

Общи условия

Активация на акаунт