Пътят на честта - Тема 7

• 39 724
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Май изчакват финалните епизоди и спрямо рейтинга, понеже ако нямат кинти, никой няма да прави нищо, спрямо коментари - положителни и отрицателни и спрямо това, дали актьорите биха сключили договор за игра, ще обявят дали ще има 2 сезон. Но дори и да има, снимките най-рано биха почнали януари към края, понеже съм забелязала, че откраднат живот, тогава почват да го снимат за пролетния сезон и го пускаха март

# 226
Само не разбирам защо Халваджиян играе роля и влиза във филма?Толкова ли няма актьори или семейството на Халваджиян е на всеки километър?[/b]
Аз залагам една торба с праз, че Халваджиян е влязъл да види сметката на Киро 😂

# 227
Срещала съм се служебно с Ивайло Захариев и е много възпитан и симпатичен мъж. Ама пусто как скокна да се жени за момиче, с което не са консумирали предварително връзката си. Че той девствен ли е бил до онзи момент. Grin Със сегашното гадже дали се държат само за ръчичка...
Не вярвам да е бил девствен,  жена му може да е била.  И за раздялата им имам усещане,  че е инициирана от нея,  нещо не е била доволна от него.
А Мариана какво,  решила е, че мъжът й щом ще играе религиозен   мафиот и сексът ще е мираж?

# 228
Е няма такава забава, язък че не съм гледала с вас вчера, от половин час с глас се смея.😂 Ама и на Мариана да благодаря за настроението, абсолютна кукувица която май няма нужда от ходжа, че да срине мъжа си - сама си може най-добре.

Сещам се как може Димитър да е стигнал в Царево по първи петли. Ако сте чели Хари Потър, има там един автобус "Среднощният рицар" точно за такива кахърни хорица в нужда, къде им трябва бързо, бързо да стигнат някъде. Усетили са болката в душата (и ушото) на Митака и са се притекли на помощ. Идеално се е вписал в обичайната тълпа от изнемощели пияници. Също е невидим е затуй не сме го видели. 😜
Само Хари Потър остава да се появи!:laughing:SmileИ Бонка да измъкне отнякъде метла и котел.
Има късмет тя,че действието не се развива във вселената на Хари Потър,че отдавна министерството на магията да са погнали нея и ходжата за извършване на магия сред мъгъли.

# 229
Скрит текст:
Е няма такава забава, язък че не съм гледала с вас вчера, от половин час с глас се смея.😂 Ама и на Мариана да благодаря за настроението, абсолютна кукувица която май няма нужда от ходжа, че да срине мъжа си - сама си може най-добре.

Сещам се как може Димитър да е стигнал в Царево по първи петли. Ако сте чели Хари Потър, има там един автобус "Среднощният рицар" точно за такива кахърни хорица в нужда, къде им трябва бързо, бързо да стигнат някъде. Усетили са болката в душата (и ушото) на Митака и са се притекли на помощ. Идеално се е вписал в обичайната тълпа от изнемощели пияници. Също е невидим е затуй не сме го видели. 😜
Само Хари Потър остава да се появи!:laughing:SmileИ Бонка да измъкне отнякъде метла и котел.
Има късмет тя,че действието не се развива във вселената на Хари Потър,че отдавна министерството на магията да са погнали нея и ходжата за извършване на магия сред мъгъли.

Министерството на Магията - Падаааам! Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
Снощи изгледах серията - ама верно наш Митю се транспортира в Царево... Както лежеше посред нощ полужив в София и - хоп - се появи в Царево. Да кажат как стават тези неща - и аз искам!

Мариянка Попова - голяма излагация, ей. И тези писания, чудесии за сценария. Тук не сме се събрали големи  фенове на сценаристите, но тя реже клона, на който седи. Нека си има мнение, но споделянето му така е неуместно.По-добре да го запази за себе си.

Плюс, защо смята, че си изкарват ПР на неин гръб?!? Тя ходи да крещи на снимачните площадки, после - използвана съм.
Напомни ми на Андре Агаси, който изпочупил хотелска стая, гледайки заснемането на епизодът на "Приятели" с тогавашната му съпруга Брук Шийлдс. От ревност. Ама тя играе роля...
Разведоха се.

# 230
Днес в детската кухня на бебето имаше пълнени чушки и се сетих за Бонита и Керита Grinning Grinning Grinning Grinning

Днес има супа с праз... ни моа, шемеуморите! Sweat SmileLaughing

# 231
Ами и готвачите гледат сериала,  какво чудно има...
Относно втори сезон, създателите могат да кажат, че щом 2/3 от най-големите критици, т.е. ние, сме за продължение,  значи зрителите си  го искат.

# 232
  • София
Ако не се правят наши филми и сериали, то няма как да искаме да гледаме добри актьори, добри сценарии и т.н. Просто трябва натрупване и от това натрупване излиза качество. Не е нужно да измисляме топлата вода, а да погледнем комшиите с натрупване до къде стигнаха. Водеща роля в световния пазар на сериали - на второ място май бяха сле хАмериканците. Най-малкото за това искам втори сезон.

# 233
  • Варна
Стига бе, верно ли Агаси и Брук Шийлдс са се развели заради Приятели?

# 234
  • Sofia
Днес в детската кухня на бебето имаше пълнени чушки и се сетих за Бонита и Керита Grinning Grinning Grinning Grinning

Днес има супа с праз... ни моа, шемеуморите! Sweat SmileLaughing
Аз готвих дроб с праз Heart Eyes и баница с гъби и праз Stuck Out Tongue Winking Eye и все се сещах за продуктовото му позициониране и засилената му консумация напоследък  Joy

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 16:32 от Doli

# 235
Абе какво се правят на ощипани девици. Повечето актьори искат лоши образи, защото те се помнят по-дълго и са по-голямо предизвикателство.
Разбира се. Мариана се излага здраво. Много ми се промени мнението за нея, а ми беше симпатична преди. За Плачков ми е жал.

Много неадекватно пиведение..
Всеки има право на собствени чувства, но не и на поведение , което така да излага
Не доумявам как мъжът й стои до нея.

Работола съм с двойки със сериозни семейни проблеми, с драма, ревност страх от изоставяне..ама такава нелепа показност никой от тях не е демонстрирал. А повечето са хора с наистина ниска социална култура.
Особено смешно е да го правят популярни лица.
И изобщо каква съпруга си да се държиш така инфантилно , докато мъжът ти просто си върши работата??!?!
Уважение тц тц тц

Сега гледам последните две серии. Харесват ми.

# 236
Пък аз сготвих супата от праз още преди да позиционират продуктово стръковете във филма. Някакво прозрение ме е било нападнало. Joy Но пък бях съвсем тематична. Joy

# 237
Може тази изцепка на жената на Плачков да е рекламен трик.Сто процента ни чете и се прави на интересна.Плачков,че върви по гайдата и е негов проблем.Само жена му си прави реклама,за да привлече поглед към себе си.Чиста проба егоизъм и избиване на комплекси.

# 238
Може тази изцепка на жената на Плачков да е рекламен трик.Сто процента ни чете и се прави на интересна.Плачков,че върви по гайдата и е негов проблем.Само жена му си прави реклама,за да привлече поглед към себе си.Чиста проба егоизъм и избиване на комплекси.

Да , и аз в това виждам логика.

Да си призная : допадна ми как Симеон умря. Хитро беше замислено. Подло и долно изпълнение, ала той се хвана на въдицата.

Допада ми , че Жаки напоследък рядко се явява. Колкото я харесвах преди , толкова ме дразни сега Simple Smile

А Калоян ми става все по- секс , и по- секси....уфффф

На новата мацка-побойничка не схванах присъствието

Цял следобед гледах филма ...4 серии изгледах..
И сега , ако ми кажете с какво да сервирам черния  ориз, дето от блеене само го сварих, много ще се радвам Grinning

# 239

Да , и аз в това виждам логика.

Да си призная : допадна ми как Симеон умря. Хитро беше замислено. Подло и долно изпълнение, ала той се хвана на въдицата.

Допада ми , че Жаки напоследък рядко се явява. Колкото я харесвах преди , толкова ме дразни сега Simple Smile

А Калоян ми става все по- секс , и по- секси....уфффф

На новата мацка-побойничка не схванах присъствието

Цял следобед гледах филма ...4 серии изгледах..
И сега , ако ми кажете с какво да сервирам черния  ориз, дето от блеене само го сварих, много ще се радвам Grinning
Да питаме Кера за ориза!

Общи условия

Активация на акаунт