Пътят на честта - Тема 7

• 39 721
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
За първи път виждам такова чудо - да оплюваш публично работата на мъжа си, с която те храни и теб, и децата.

# 211

Това е съпругата на Ивайло Захариев (Калоян),не русото момиче от снимката в предната тема. Не знам как е възможно бг мами да са се объркали 😁😁

# 212
Ивайло Захариев е разделен със съпругата си и онази русата, е новата му приятелка. Никой не се е объркал!

# 213
https://signal.bg/цвети-от-expose-с-фатална-роля-в-пътят-на-че/

Това е русата госпожа, за която беше купен диамантът

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 04:11 от Dimana12

# 214
Познават се от много отдавна, тя май доста преди това си е паднала по него. В инстаграм постоянно имаше закачки между тях и след като писаха за тях, той беше с нея на премиерата на "Диви и щастливи, сега я е взел на участие в Испания и се разхождат хванати за ръце. Тя също е самотен родител, но има дъщеря.

# 215
  • София
Срещала съм се служебно с Ивайло Захариев и е много възпитан и симпатичен мъж. Ама пусто как скокна да се жени за момиче, с което не са консумирали предварително връзката си. Че той девствен ли е бил до онзи момент. Grin Със сегашното гадже дали се държат само за ръчичка...

# 216
Тонка, най-вероятно - да. Имам няколко познати мъже, като които са в разни алтернативни църкви и се ожениха девствени за девствени жени от същите църкви. Първият се разведе след няколко години брак и едно дете поради ... сексуална несъвместимост. Друг пък има връзка от една година (не е девствен, нито пък тя, защото не е от църквата и е на 25 години), но няма да правят секс преди сватбата. Трима от тях са сериозни мъже с хубава професия, добра партия са от всякъде. Но мен религиозните им убеждения ме отблъскват.
Имах и една приятелка от тяхната църква, която се пази до около 30 години и се предаде на един чичко паричко. Към днешна дата е на 40+, но не се е омъжила.

# 217
  • Варна
Той е приел сценария, но Попова не е.
ми да се кара на него.

# 218
  • София
Относно сценария - ако наистина го пишат на крак предната вечер(гледах Марияна Миланова при Гала и тя каза, че сценарият се пише много бързо и понякога го получават вечерта преди снимки), твърде възможно е и Плачков да не го е чел предварително. И все пак би трябвало предварително да е имало някаква визия за образа му. Едва ли са му го описали като “Ще гледаш, лошо, ще
носиш броеница с кръст и ще редиш църковни проповеди”.
Между другото, не знам Монката как го изтърпяваше да му се натриса у тях и да му цитира цитати от Библията Simple Smile

# 219
Абе какво се правят на ощипани девици. Повечето актьори искат лоши образи, защото те се помнят по-дълго и са по-голямо предизвикателство.

# 220
Абе какво се правят на ощипани девици. Повечето актьори искат лоши образи, защото те се помнят по-дълго и са по-голямо предизвикателство.
Разбира се. Мариана се излага здраво. Много ми се промени мнението за нея, а ми беше симпатична преди. За Плачков ми е жал.

# 221
Срещала съм се служебно с Ивайло Захариев и е много възпитан и симпатичен мъж. Ама пусто как скокна да се жени за момиче, с което не са консумирали предварително връзката си. Че той девствен ли е бил до онзи момент. Grin Със сегашното гадже дали се държат само за ръчичка...

Бая са влюбени. В инстаграма на един от актьорите, с които са Ивайло и Станислава, има видео как вървят заедно и от време на време си хващат ръцете. На коментари под негови снимки, тя все го закача за нещо, имаше преди известно време коментар със загатване за секс след алкохолна вечер.

# 222
  • София
Относно сценария - ако наистина го пишат на крак предната вечер(гледах Марияна Миланова при Гала и тя каза, че сценарият се пише много бързо и понякога го получават вечерта преди снимки), твърде възможно е и Плачков да не го е чел предварително. И все пак би трябвало предварително да е имало някаква визия за образа му. Едва ли са му го описали като “Ще гледаш, лошо, ще
носиш броеница с кръст и ще редиш църковни проповеди”.
Между другото, не знам Монката как го изтърпяваше да му се натриса у тях и да му цитира цитати от Библията Simple Smile
ИМА ДОГОВОРИ за тази цел. Преди да започнеш да снимаш подписваш договор и ако в договора пише, че не искаш да участваш в такива сцени, то сядаш на стола и казваш снимайте с някой друг. Явно нямат достатъчно акъл, за да впишат в договора подобни клаузи и след това реват като весталки. Айде стига драми и ПР Wink
Снощи ми липсваше сериалчето Sad

# 223
Сериалчето е някакъв вид феномен. Скъсваме го от критики, но когато го няма - липсва Grinning

# 224
Сериалчето е някакъв вид феномен. Скъсваме го от критики, но когато го няма - липсва Grinning
Да и в анкетата резултатът това показва, почти 2 към 1.

Общи условия

Активация на акаунт