Пътят на честта - Тема 7

• 40 052
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Тя е още дете, кръвта и ври.
Дори пушенето и арогантното поведение биха могли да бъдат оправдани, но е кофти поведение, което младостта не съзнава. Грешките на младостта. Дано си останат там.

# 271
Ооо, има толкова фини и интелигентни деца на тази възраст... Просто е до манталитет и възпитание! Не е нужно и сухар да е, ама да се прави на отварачка, не отива на момичета на 15, щото не вярвам да е повече, ако не е и по-малка.

# 272
Има всичко на този свят. Не виня младостта. Тя има различни проявления. Понякога хлапетата са буйни, друг път не. Важното е да станат хора. Понякога се получава, понякога не. Понякога буйните се кротват, понякога кротките стигат до затвора. Всичко има в тоя живот.

# 273
Ако има втори сезон няма ли сценарият да зацикли?И без друго Фучката си изсмуква от пръстите диалозите и сюжетните линии.А може би докато проговори Ина ще мине половината втори сезон.Струва ми се пресилена работа.

# 274
  • Варна
Има вече и статия по темата
https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7925711

# 275
Някой от актьорите във филма са добри, ходила съм на няколко театрални постановки с В.Плачков и да ви кажа има талант. Просто момчето удари на камък с тая психично болна жена, която му срина кариерата. Четейки в интернет и следвайки хронологията от както е с нея са всичките тея публични скандали.
От това което намерих в интернет се оказва , че сериала се е снимал набързо и актьорите са получавали сценария за серията,която ще се снима в деня на заснемане. То кога да репетираш, кога да изгладиш проблемите. Абе мн аматьорски

# 276
  • Sofia
И турските сериали повечето ги правили по същият начин,ден преди заснемане се давал сценария на актьорите...но нашите има още доста да се учат...

# 277
Да то лошо няма да заснемаш така сериал, но да имаш опит да знаеш как се прави

# 278
Сюжетът на сериала държи в напрежение зрителите мъртъв ли е любимият им герой Симеон
Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22.00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на няколко убийства, които са в следствие на предателство, ревност и тъмни сделки. В центъра на криминалните събития, разбира се, ще е Киро Християнина. Ненавистта и  жаждата му за отмъщение ще го накарат да се отърве и от един от новите си бизнес партньори и хората му.На фона на тези събития Кера и Калоян ще изживеят първата си романтична среща и ще разкрият искрените чувства помежду си. Близките им отношения няма да останат незабелязани нито от Лора, нито от служителите в холдинга, а най-голямо внимание ще им обърнат враговете на Калоян в собствения му бизнес.Една от най-дискутираните теми сред зрителите е дали Симеон е жив. Това ще стане ясно от предстоящите епизоди на „Пътят на честта“. Неговото изчезване и странното му поведение в миналите серии ще предизвикат сериозни съмнения и притеснения у най-близките му – Жаклин, Мария и Калоян. Междувременно ще се изясни и причината за влошеното здравословно състояние на Люба. Прегледите, резултатите и съветите на лекарите, ще я накарат сериозно да се замисли върху начина си на живот. В напрегнатата ситуация тя ще вземе прибързано решение относно връзката си с Асен. Какво ще е то и каква ще бъде неговата рекация? - зрителите ще разберат тази седмица от понеделник до сряда 22.00 часа по NOVA!

# 279
Абе да не би този наемният с Маруска да са извъртяли Кирчо и Симеон да е жив?

# 280
Моята версия е:
Люба е сериозно болна и ще се раздели с Асен, за да не му е в тежест.

# 281
  • Варна
Абе да не би този наемният с Маруска да са извъртяли Кирчо и Симеон да е жив?
Тази версия вече се спомена. И на мен ми се ще да е така. Люба не мисля, че е бременна, чак такива припадъци не ми се връзват с бременност.

# 282
  • Sofia
Сигурно ще е болна неизличимо и Кера ще се пожертва да дари я бъбрек,я стволови клетки...

# 283
Не знам защо подклаждат съмнения с промотата- Симеон Лютаков е постнал прощален пост със сериала в четвъртък.

# 284
За да заминава Кера и да не се събират с Калоян, ще има псновна причина

Общи условия

Активация на акаунт