Пътят на честта - Тема 7

• 40 056
  • 781
  •   1
Отговори
# 255

Апропо, нали по подобен начин се разделиха и с продуцента на предишния филм, в който участваше Плачков?
И то след като Мариана се появи в живота му. Тогава дори не ходеше с останалите актьори на срещи
Може ли да разкажете?
Потърсете в гугъл информация за филма "Дамасцена".

# 256
  • Берлин
Марияна и Плачков се самозаклаха. Добрата новина е,че нито музикалната,нито филмово-театралната сцена губят от това. Марияна не е кой знае каква певица, Попов, опааа Плачков пък не е кой знае какъв актьор. Та...все тая

# 257
Да, словесната им диария ги погубва, но за никого това няма никакво значение.

# 258
Прочетох за "Дамасцена" и се сетих, че когато беше скандалът чух нещо, но не ме интересува Плачков като актьор, та го пуснах покрай ушите си. Значи втори филм с него в главна роля - втори скандал. Според мен, това му беше "кариерата". Никой от гилдията няма да си вкара таралеж в гащите с него повече...

Интересно, че в публикацията си от преди по-малко от час, Маги е добавил и Плачков
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 12:19 от Анонимен

# 259
е, защопък да не го добави?
Плачков  си върши работата по един или друг начн. Може да не е толкова изчаткал като жена си.
Ама тя май наистина е  с проблем

# 260
Щом Кера изчезва от живота на много от персонажите, значи е възможно и с Люба да стане нещо. Знам само, че Калоян ще отиде в Царево, тоест кв. Драгалевци, където са снимани сериите на уж морската къща и в последните серии ще е там. Даже ще се появи и друга руса актриса, която е много възможно и да му стане някаква накрая. Дичо и Симона ще са си заедно, за другите не знам подробности, оисвен предположенията, че Димитър взима холдинга

# 261
  • София
Щом Кера изчезва от живота на много от персонажите, значи е възможно и с Люба да стане нещо. Знам само, че Калоян ще отиде в Царево, тоест кв. Драгалевци, където са снимани сериите на уж морската къща и в последните серии ще е там. Даже ще се появи и друга руса актриса, която е много възможно и да му стане някаква накрая. Дичо и Симона ще са си заедно, за другите не знам подробности, оисвен предположенията, че Димитър взима холдинга

Ако става въпрос за Цвети от Expose като "русата актриса", тя се появи вече и играе някаква тежка мутреса, на която Киро продаде някакво пластмасово камъче, което трябваше да мине за диамант.
На мен ми е супер любопитно Калоян какви ще ги държи в Царево, ще отмъщава за любимата си ли...

# 262
  • тук, на мястото си
Може би Люба ще бъде болна от нещо и всеотдайната Кера ще трябва да и помага и това ще бъде в отворения финал на сериала.

# 263

Ако става въпрос за Цвети от Expose като "русата актриса", тя се появи вече и играе някаква тежка мутреса, на която Киро продаде някакво пластмасово камъче, което трябваше да мине за диамант.
На мен ми е супер любопитно Калоян какви ще ги държи в Царево, ще отмъщава за любимата си ли...

Не за Цвети, а една друга руса , не й знам името, тя ще се появи

# 264
  • Берлин
е, защопък да не го добави?
Плачков  си върши работата по един или друг начн. Може да не е толкова изчаткал като жена си.
Ама тя май наистина е  с проблем

Отговорил/а си си сам/а: "Плачков  си върши работата по един или друг начн". Ако си вършеше работата много добре,щяха да си струват усилията да се слючи договор с него. Посредственият артист не си заслужава разправиите.

# 265
  • София
За мен Плачков има някакъв чар...
В "Дякон Левски" беше нетърпим, но все си мисля, че е заради на Максим Генчев мегаломанията и сбъркания сценарий.
В "Дамасцена" ми хареса. Филмът беше много дълъг, много муден, но си пасна на образа идеално. Абе, има някакъв потенциал в този мъж, особено с правилните роли. Но вече не знам кой би бил готов да го наеме при тези циркове. А и българските филми рядко минават без секс...

# 266
Е, то едва ли вече има филм (независимо в коя страна е сътворен) без секс сцени. Все нещо се загатва. Може би в индийските и турските сериали няма, но и там се гледат като котараци в размножителен период. А, понякога как се обиждааат и какви мръсотии си правят, пф. Бонка пасти да яде. Даже и в комедийните филми и сериали има секс или най малкото плямпат за него с достатъчно нецензурни думи. Пък и секса продава. Факт.

# 267
вижте с кой чаках на спирката на 9 в Борово

Много нагло се държи. Вика. И пуши малката гад 😱😀
Сега са тука, в тролея, ама не съм добър папарак.

# 268
Личи й , че е префърцунена, не знам на колко години е, ама е под 18 и със самочувствие по-голямо от утвърдени актьори

# 269
Като ѝ гледам голите глезени и потръпвам от студ

Общи условия

Активация на акаунт