Пътят на честта - Тема 7

• 40 058
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
хехееее...отиде веч, изяден е ☺

По-нагоре в темата споменавате някакво парти..
Докато зяпах възмутена профила на Марина попаднах на това клипче

Тя отново е със жлъчен коментар..
Дали е по време на служебното парти на мъжа й?

# 241
Точно тогава е. Peace

# 242
Отметнахме го вече и клипчето, и коментарите на Марияна, и момента.

# 243
Отметнахме го вече и клипчето, и коментарите на Марияна, и момента.
😳Уффф,уж четох  с разбиране,,,

# 244
Не разбрах защо Марияна напада мъжа си. Ревнува ли?
И защо се дистанцират от партито на Халваджиян? Все пак Весо/Киро е главен герой.
А за Ивайло...дааа и на мен ми е все по-секси, но сигурно идва от образа му във филма. Иначе продължавам да смятам, че е дърво. Навсякъде...
Не, че не ми се ще да ме опровергае ☺😆😅

# 245
Аз мисля, че след простотиите, които натвори жена му на Плачков, просто не е бил поканен на партито и работните им отношения с Халваджиянови не са приключили като са си стиснали ръцете.

# 246
Ако има конфликт между сценариста и един от актьорите, на кого, мислите, ще заложи продуцентът за втори сезон?
А и Плачков не е актьор от А-листата... Затова демонстрират обида артистичното семейство... Защото изгубиха собствената си нелепа война. И то по възможно най-недостойния начин...
Апропо, нали по подобен начин се разделиха и с продуцента на предишния филм, в който участваше Плачков?

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 03:11 от LennyK

# 247
Ревността на Мариана рекламен трик?! Бъзикате се май. Този сериал може да влезе в "Гинес" за най-смотани секс сцени.

# 248
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Не разбирам защо въобще дават това  дали Люба е бременна или не. Какво общо има с всички истории в сериала?  И двамата с Асен са второстепенни участници в нещо, да кажем холдинг и много, много не ни интересуват.
Защото сериалът има претенция  да се докосне до всички проблемни ситуации в реала.
Ще показват как мъжете са нестабилни и безотговорни.
Люлю ще е прелъстената и изоставена красавица.
Но , ако действително така са го замислили, за мен това ще е супер фал. Бебета не стават случайно и е долен ход от една жена да не взима мерки, без партньора да  е уведомен..
Реакцията му беше съвсем адекватна: любовницата му  е съвременна оправна жена, с претенции, че е самостоятелна и се справя с това. Със сигурност на Асен  не му е минало през ума, че същата  дама може да е толкова назад във времето, че да не се пази от нежелана бременност.

Не беше на място нейното драматично страдание  после на терасата.Какво е очаквала: той да трепне в радост,да я обсипе с целувки и щастливи вопли?
Аз не съм видяла сцени, в които се кълнат в любов и , че искат семейство да създават..

Факт е, че жените в наши дни сме в интерсна ситуация: работим като мъже, сваляме се като мъже, самостоятелни и напористи  сме като мъже, състезаваме се като тях, а после искаме те да се държат с нас като с жени: да ни глезят, галят, уважават, да предугаждат емоциите ни и да ни закрилят.
Ами  как да стане?!?
Преди  век например,в повечето случаи мъжът се е съобразявал с евентуалните бременноси на любовниците си и е поемал после отговорност. Ама в днешно време , ние жените нали сме всеможещи и това е в нашите задължения.
Тъй , че по мое мнение, с очакванията и с реакцията на Лю сбъркаха 😄

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 08:44 от Serendipity*

# 249
Така като гледам снимките на семейство Плачкови жена му е по-старичка от него.Може би затова са тези селски номера от селски вечеринки.

# 250

Апропо, нали по подобен начин се разделиха и с продуцента на предишния филм, в който участваше Плачков?
И то след като Мариана се появи в живота му. Тогава дори не ходеше с останалите актьори на срещи със зрителите из страната. Едно интервю по повод и двата филма не е дал. Жалко за него! Дано, когато се усети, не е прекалено късно.

# 251

И то след като Мариана се появи в живота му. Тогава дори не ходеше с останалите актьори на срещи
Може ли да разкажете?

# 252
Люба май няма да е бременна

# 253
Най-вероятно Люба ще се окаже болна от някоя тежка болест.
И ходжата ще я излекува Joy

# 254
...или пък ще прави аборт.

Анкета! Анкета!
Абортираща Люба
Умираща  Люба

Общи условия

Активация на акаунт