Пътят на честта - Тема 7

• 39 456
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
  • Mediterraneo
Хахахаха, добре!

# 331
В края на сериала Виктор Божинов се сети да даде една епизодична роля на бившата си жена.

# 332
В края на сериала Виктор Божинов се сети да даде една епизодична роля на бившата си жена.
Коя е тя?

# 333
  • БГ
Привет на всички.забавлявам се и аз със сериала.Харесва ми роклята на Жаки в този епизод .Да знаете коя марка е гардеробът й?
Мебели Виденов.
Това си помислих и аз Simple Smile роклята имам предвид

# 334
Коя е тя?
Дадоха я в анонса за следващия епизод. Параскева Джукелова..

# 335
Lucy накрая има реклама на бранда

# 336
Калоян направо се престара с вечерята.

# 337
Привет на всички.забавлявам се и аз със сериала.Харесва ми роклята на Жаки в този епизод .Да знаете коя марка е гардеробът й?
Lucy fashion

# 338
  • Берлин
Аз съм в шок след разпилените рози и тъпата физиономия на кера в промото. Не бе любов,не бе чудо.
Серията уж почна по-активно и ...си завърши както обикновено : с най-интересен момент промото за следващия епизод...
Опитах да изчисля кога е финалът. Имате ли представа?

Пп. Много яки постове с чувство за хумор. Ама това с гардероба и Флюбената в плачков котка ме нахилиха яко

# 339
Това с розите бешееее ... ми, смешно беше! Все едно брак ще и предлага или е първата им брачна нощ вече бракувани Laughing

# 340
  • София
А какъв е този доктор и този соц кабинет? Simple Smile

# 341
Това с розите бешееее ... ми, смешно беше! Все едно брак ще и предлага или е първата им брачна нощ вече бракувани Laughing
Замислих се дали не е сън... отново...

# 342
  • тъгата в мен
Не знам, не знам... Все по - инфантилни стават някои сцени. Люлю продължава да ме дразни с всезнаещия си глас на живяла и преживяла жена, дето всичко ѝ е ясно... Да се коментира люлящата се чаша вино из ръцете ѝ, също мисля, че  е вече неоргинално.
п.п.
Ни в клин, ни в ръкав - хареса ми ризата на Симона Simple Smile

# 343
Сценаристите пак са крали от американските си колеги

Лора прекали, първо мразеше майка си, сега баща си  ooooh! ooooh!

# 344
Кой е актьорът, който играе Тарик? Знаете ли? Не открих нищо за него.

Общи условия

Активация на акаунт