Пътят на честта - Тема 7

• 39 379
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, къде се намират сградите на холдинга в действителност? Всеки път като ги покажат се чудя.
Лазарина снощи много ме изнерви. Само седи с една тъжна физиономия и нищо друго. Не ми изглежда достоверна ролята й.

# 466
Сградите са зад Скай Сити, в "Слатина"

# 467
  • София
Мерси!

# 468
Даже няма и да наваксвам със снощния епизод , достатъчно ми е  написаното тук Grinning
Довечера дано пак да не забравя да гледам  , че не мога да участвам в седянката Joy

На мен също не ми стои интелигентно да размяташ толкова дълга коса - малко ми е като опашка на кобила .

Описаната сцена  с невролога и ЯМР-то също е  пълна фантазия . У нас няма такъв филм без връзки . В общия случай/ако изобщо се добереш до направление/ , чакаш дълго за одобрение и т.н. Накрая снасяш 300 лв. и мир .

Значи още нищо нямаме по разкриването на убийствата Thinking Не очаквам  особено интелигентно  разрешаване на тези случаи .

# 469
Веднага излиза резултата от ЯМР. Получава се трудно и наистина трябва одобрение от касата, като после много се чака за записване на час и хората предпочитат вк. и аз да си платя 300 лв. и да стане от днес за утре.

На мен пък ми харесва много дългата коса на Жаки. Чудна и е.
Романтичната сцена беше смехотворна. Хич не ги бива сценаристите.

# 470
А забелязахте ли червените пантофки и бялото костюмче на портиера/пиколото, който отвори вратата на колата на Кера пред приказния замък??? Много се смях Simple Smile

# 471
А забелязахте ли червените пантофки и бялото костюмче на портиера/пиколото, който отвори вратата на колата на Кера пред приказния замък??? Много се смях Simple Smile
После - сериалът не бил Комедиен!

# 472
  • Sofia
От понеделник започват да излъчват "Под прикритие"от 21ч.,какъв дечко е бил Калата Grinning
Аз го харесвах как играе там Blush

# 473
  • София
Тази Жаки толкова изконсумиран вид има! Е, хубаво телце, пъстри очички, жива коса, но иначе е комбинация от инфатилно лигавене и фейс на застаряващ макак.

Заносена е като за годините си, добре, че е голямата коса, да има няк'во персоналити...
Бях сигурна, че не може да играе по-зле, но в последните два епизода ме опрoверга.
Какъв беше този разговор с брат й?? Някакъв фюжън от изтерзаност и досада, всеки момент щеше или да изпъшка, или да изпръ*ка... Mask Grin Боли ме да я слушам, наистина, тембъра и интонацията й са неадекватни за тв. Да смени амплоато... Например в реклами за шампоани ще е топ, ама ако не говори и отреже косата до хигиенична дължина...

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 14:37 от trixie

# 474
Да,бе.Как не се сетих. Тембър и интонация у Жаки.

# 475
  • Sofia
Разпознах гласът и днес в някаква реклама...

# 476
  • ENGLAND
Това дето го направиха в болницата не е ЯМР, а скенер. Минавам през същото и сега сравнявам диагнози и лечение с показано във филма. Не знам ако си платиш или си с частна застраховка не е по-бързо в България.

# 477
Описаната сцена  с невролога и ЯМР-то също е  пълна фантазия . У нас няма такъв филм без връзки . В общия случай/ако изобщо се добереш до направление/ , чакаш дълго за одобрение и т.н. Накрая снасяш 300 лв. и мир .
Ама не е вярно това! Имам здравна застраховка в здравно-осигурителен фонд и през него ЯМР е направо от кабинета на ортопеда, който сметна, че ми трябва ЯМР, та директно в ЯМР-то, точно както го дадоха на филма.

# 478
Маргото е жена на общинския съветник който ще натискат да продаде земите си около Царево. Още Симона го презентира на мустака с думите - мъжът й има някакви земи около Царево.
ЯМР  е точно това, резултатът  излиза до час след изследването, през фонд  се минава веднага.

# 479
Ооо, значи всички са се овъртолили в сериала като свински черва, че и извън него. Joy

Общи условия

Активация на акаунт