Пътят на честта - Тема 7

• 39 377
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
ЯМР на глава от невролог и ЯМР от ортопед са доста различни и процедурата за глава е тежа както я описват момичетата;Минах през нея тази година-става бързо само ако си платиш директно;Направления почти няма и е с разрешение на РЗОК;

# 481
Чудя се има ли нужда да питам... и все пак...
Онази Жрица на Либофта, която изшмърка от 'отровния' наркотик на Монката преди него, не е ли умряла и тя няколко минути по-късно? Че то 10 колежки-свидетелки има на това, как никой не го закача Блендера?!!!!!!

# 482
Мчи смеят ли. Киро е това, Киро Блендера, Киро Мариянин, ако Киро не ги погне, Марияна дебне из засада. Ша и пипат мъжа, ша им дава той пари, една дала фира, айде де, сички да дадат, амаха. Joy

Пп В сериала, тия второстепенните жертви не ги броят и за отровен плъх. Stuck Out Tongue Winking Eye
То не, че първостепенните ги броят, ама да речем, че са със статут на куче блъснато на магистрала. Разчистват и дотам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
ЯМР на глава от невролог и ЯМР от ортопед са доста различни и процедурата за глава е тежа както я описват момичетата; Минах през нея тази година-става бързо само ако си платиш директно; Направления почти няма и е с разрешение на РЗОК;
ЯМР е... ЯМР, на каквото и да е. И дали пиша на български? През здравен фонд става веднага, без значение дали е на коляно, на гръб, на глава. Аз правих на коляното, колежка на главата. По един и същи начин се прави. НЕ Е с направление, а по фонд.

# 484
ЯМР на глава от невролог и ЯМР от ортопед са доста различни и процедурата за глава е тежа както я описват момичетата;Минах през нея тази година-става бързо само ако си платиш директно;Направления почти няма и е с разрешение на РЗОК;

пак казвам - през частен фонд излиза веднага.

# 485
Изгледах снощната серия чак сега и все още си мисля-сцената с вечерята не може да е истина Grinning
Не разбирам защо спорите за този ЯМР, ако трябваше и него да чакаме, съвсем щяха да го забравят Grinning
Лазарина посърна пак след сцената с праза, с което авторът иска да ни каже, че Митето е убил брат си. Или поне на мен това ми каза.

# 486
  • София
Чудя се има ли нужда да питам... и все пак...
Онази Жрица на Либофта, която изшмърка от 'отровния' наркотик на Монката преди него, не е ли умряла и тя няколко минути по-късно? Че то 10 колежки-свидетелки има на това, как никой не го закача Блендера?!!!!!!

И да питаш, и да не питаш, Фуч няма да се върне и на този момент... Кирето ги заличава безследно всичките, ама иначе компаньонките ги плаща по банков път Satisfied Laughing

# 487
Оффтопик съм, ама като видя ФОНД и ми призлява. Момичета, от 2013 няма фондове, а допълнително здравно застраховане. Услугата се предоставя от застрахователи, а не от фондове.

# 488
  • Варна
М да, и аз си мисля, че Митака е убил брат си с помоща на неговия приятел. Още като се скараха на рд на Марти си пролича че му се заканва и сигурно в яростта си на следващия ден знае че той ще ходи на лов и са действали. Друг няма кои да е..
А Лазарина е станала неволен свидетел на това...

# 489
  • Варна
Лазарина посърна пак след сцената с праза, с което авторът иска да ни каже, че Митето е убил брат си. Или поне на мен това ми каза.
т.е. тогава чак го е разпознала ли? Че тя не знаеше ли досега как изглежда Димитър?

# 490
Скрит текст:
т.е. тогава чак го е разпознала ли? Че тя не знаеше ли досега как изглежда Димитър?
Да, и какво ТОЛКОВА много я възпира да го развърже този език?!? Уж много миличка, а оставя убийците да се разхождат на свобода и да пребиват приятелката на баща й...
Много дразнещ образ стана наистина!

# 491
Лазарина познава Димитър, Царево не е Ню Йорк, все пак 😆

Просто самата случка я стресира още повече и я върна назад. Изключително грозно беше това, че приятелят на Митьо гледаше отстрани. Симона трябваше да подаде жалба срещу него.

# 492
Не, просто тази случка й е припомнила събитията от онази нощ. Друго обяснение за рязката промяна в поведението й не виждам.

# 493
Оффтопик съм, ама като видя ФОНД и ми призлява. Момичета, от 2013 няма фондове, а допълнително здравно застраховане. Услугата се предоставя от застрахователи, а не от фондове.
Чак пък да ти призлява... Rolling Eyes Като отида за някакъв преглед и си подам картата, на регистратурата и казват "А, вие сте по фонд". Като се обадя да си запиша час и кажа с каква здравна застраховка искам прегледа, пак ми казват "значи сте по фонд". За записване на час също са отбелязани часове за прием по ДЗОФ, така че чак пък толкова не се втелясвай! Ясно е за какво говоря и за мен няма никакво значение дали се казва фонд или налъм, ако щеш.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 19:04 от Анонимен

# 494
Аз се чудя, как ще приема брата на продуцента и той да играе във филма. Много е симпатичен, обаче ми се струва по-сериозен човек, отколкото да играе в комедия.
Вади ме от художествената измислица, пардон, илюзия, която ми е нужна,за да си почивам докато глидам сер'Яла.
 Може би по-приятно щеше да ми бъде да е в главна роля на Киро Блендера...
 Не! Искам да му е противник - зловещ и лош, по-цветен от Блендеро го искам.

Общи условия

Активация на акаунт