Пътят на честта - Тема 7

• 39 446
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
И аз за нея си помислих.
Снощи им разглеждах снимките от партито. И Митьо не е присъствал.
А Весо тропкаше хорце у тях с малката по същото време.

# 121
Не съм голям специалист по църковните  дела/кръстиха ме на около 30 г./  , но като деца  се кръстехме понякога и по-късно установих , че логиката на движението на ръката ми е да го правя като  при католиците /първо ляво , после дясно/ .  Снощи  ми се стори , че "преподобният" Киро  завъртя на Мони  католически кръст Thinking

Кера бавно и славно започва да се гушка в шефа , а при нейната безкрайна мъка - поводи за утешаване  много . Скоро ще се "открият" , но  дъщеричката нещо е доста мнителна  и ядосана .
Образът на свекървището продължава да ме удивлява . Изкарват всички около нея безгръбначни , които не могат  копче да и кажат .

# 122
Остават още 10 серии -точно до 23.12 и свършва сезона. В оставащите 10 серии, остават доста неизвестни, да се изяснят. Още не е разкрито, кой уби Огнян, а какво остава за другите неща.
-Какво стана с бизнеса на Митю/ трюфели -бежанци/, Бонка му взе парите и се размина с джипа.....?
Много неща ги загатнаха и до там....

# 123
Жалко за Мони, казвам и аз -той беше от добрите актьори в сериала, а те са кът;
Сделката с диаманта малко смешна дойде, на фона на страшилището с раста и татуировки;
Жаки изкара 60 000 евро/ 3%/ докато пиеше вино, но бизнес с Киро не иска да прави. Добре е!
Калоян, Митьо, Бонка и Кера взеха да се изчерпват, на едно и също циклят;
Да видим края какъв ще да е? Със сигурност Кера и Калата ще се гаджосат;

# 124
Жалко за Мони, казвам и аз -той беше от добрите актьори в сериала, а те са кът;
Сделката с диаманта малко смешна дойде, на фона на страшилището с раста и татуировки;
Жаки изкара 60 000 евро/ 3%/ докато пиеше вино, но бизнес с Киро не иска да прави. Добре е!
Калоян, Митьо, Бонка и Кера взеха да се изчерпват, на едно и също циклят;
Да видим края какъв ще да е? Със сигурност Кера и Калата ще се гаджосат;

Мисля, че няма да се гаджосат, Кера ще си тръгне, но каква ще е причината не знам, освен ако и с Люба не се случи нещо и тогава да реши това, Калоян знам, че ще ходи до Царево , има снимки с Бонка и Дичо

# 125
Тая с плитките сякаш мернах някакво име не бг сякаш.  Погледнах финалните надписи...
А как се казваше героинята или Преслава или Орнела

Елени декидис или Цветелина Маринова
- сигурно ще е.
Люба като падна като талпа и моя мъж вика, че и килимче и сложили.  Така се пада!!

# 126
Аз пък не разбрах кога точно Калоян толкова я хареса Кера, че чак почна толкова присърце да приема и решава проблемите й...

# 127
Поправям се Орнела е с плитките. Погледнах в нета.
Преслава е секретарката на Калоянчо
Скрит текст:
Цветелина Маринова -Expose

# 128
  • София
Те са един за друг родени!😁
Даже и репликите си повтарят, ако сте забелязали.
Това русото на снимката не е Цвети. Познавам я от малка.

# 129
Тази снощи с диаматна вярно беше голям дзвер.

# 130
  • София
Намерих яхтата на Джуди. Лъже! 3 900 е!🤣😁

# 131
Люба ми изглежда като болна от сериозна болест, с тези припадъци и лош вид на лицето. Със сигурност не е бременна.
В предната тема някой беше постнал снимка от офиса на фирмата на Калоян, според мен на снимката е съдружникът му, забравих му името. Той има точно такава стойка.
Много тъжно ми стана за Симеон, трябваше да избяга както го мислеше.
А сега пътят на отмъщението на Киро е още по-проходим...

# 132
Серията беше добра, имаше интрига, действие. Обаче.... вазата на масата на която се печеше сделката за диаманта трябваше да снимат с дрон. Вероятно е висок клас интериорен дизайн. Мнооого висок.

# 133
А никакъв шанс ли няма Симеон да е само упоен? гръмнаха ли го в крайна сметка?

# 134
Отново много забавна тема Joy
Не знаех, че остават само 10 серии, не виждам как ще  успеят да доведат всичко до край. Оги съвсем го забравиха, очаквам скоро Лазарина да каже нещо. Не знам дали сте коментирали Анелия, все си мислех, че и покрай нея има нещо гнило, но пък наскоро решиха да я покажат в салона. Според мен Маруся не знаеш, че карат труп, Киро добре я подреди, но пък и версията, че Тарик й е любовник, също ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт