Пътят на честта - Тема 7

• 39 450
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
———няма смисъл 2 ;
 , явно грешката е в мен и аз  спирам да коментирам повече .

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:43 от alethea

# 301
Ами ок си е.
Тя публикува седмичния анонс, за което аз лично й благодаря!
Не е в каста.
 ooooh!
Може ли да има толкова неориентирани хора, да не казвам друга дума...

# 302
—————няма смисъл 3.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:42 от alethea

# 303
Какъв скрит текст искаш?
Съчинение по картинки.
На колко години си?
Да знам дали да обяснявам.

# 304
Монката ще да е гушнал букета. Как се облече за погребение... Да се чудиш наистина защо не избяга...
Блендеро добре го изигра - използва алчността му за дрога, за да го бастиса. Това беше доста “избаран” момент в сюжета, не мога да го отрека.

А за децата, които гледат, имаше много по-брутални сцени: то секс, то агресия и убийства. Тази си беше направо примерна.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 00:53 от HappyRSmile

# 305
То всяка втора дума на Бона е нецензурна  и доста просташка . Освен това  целодневно вървят такива  "изпуснати" филми , че купонът на мутрата беше като балет  пред тях .

# 306
Незнам какво ми стана, Лютаков ми харесва, не ми е дразнител като другите рецитатори.

# 307
Кога е финалът на сезона?

# 308
Или на 18 , или на 23

# 309
  • Варна
Въобще не схванах тая история с Няма смисъл 1, 2 и 3.

# 310
То няма и нужда. Малко се позахапаха съфорумките, ама явно без това не може. Макар, че хич не е приятно. Темичката е толкова готина и забавна, а и сериала с напредването става все по интригуващ и ми се иска да си обсъждаме най вече него и всичко свързано с него. Дрязгите хич не са ми по сърце.

# 311
То няма и нужда. Малко се позахапаха съфорумките, ама явно без това не може. Макар, че хич не е приятно. Темичката е толкова готина и забавна, а и сериала с напредването става все по интригуващ и ми се иска да си обсъждаме най вече него и всичко свързано с него. Дрязгите хич не са ми по сърце. 

Пропуснала съм някакъв неприятен разговор , но няма да го търся .
Защо  дори в тази забавна тема , в която няма овълчени фенове на един или друг , пак успяваме да се дразним Thinking
Аз много се забавлявам , защото разговорът е лекичък и  горе долу сме на една вълна - гледаме сериала , защото е български , искаме този продукт да е по-добър и с майтап коментираме   "ослепителните" идеи на  сценаристите и играта /рецитацията понякога/ на актьорите Stuck Out Tongue Winking Eye
От всичко най-много ме дразни , когато някой се появи и започне да ни учи как да превключим на  нещо турско или индийско Joy , но има  такива хора - не се справят със себе си и търсят анонимни изяви  навън .

# 312
Е, нее, гръмна го в главата. Пфууу.

# 313
Е, нее, гръмна го в главата. Пфууу.
Кой кого?

# 314
Много неприятен тоя Плачков. Винаги ми изглежда такъв един нечистоплътен.... и с тая набожност, дето парадира с нея - на една крачка от Благо Джийзъса е - едни бели зъбки и още 5 татуса ги делят

Общи условия

Активация на акаунт