Пътят на честта - Тема 7

• 39 431
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Ама и Кера е една... "Не мога, той е женен, има семейство". "Каня те на вечеря, Кера", "Добре, приемам" каза тя...
Те така стават работите по принцип..

# 361
Между другото, струва ми се, че Кирчо ще заръча на новата мацка-боец да следи Жаклин тайно.

# 362
Е, сега! Smiley Това е съвременна сага, Кера не е стожер на морала, нищо че се облича като баба ми.

# 363
Е, сега! Smiley Това е съвременна сага, Кера не е стожер на морала, нищо че се облича като баба ми.
Абсолютно. Ама се прай на думи.
Само да й свирнат и е готова.

# 364
Тя затова е толкова фатална и неустоима - с вид на монахиня в отпуска, а отвътре дива и изгаряща... Wink Спомни си как се отвърза на дансинга!

# 365
  • Берлин
Направо се разпищоли на дансинга

# 366
Стига завиждахте, бре! Иска ви се и вие да сте като Кери, ама няма!

# 367
Вие наистина се филмирахте яко... по пътя на елементарната логика аз мисля, че след вчерашния епизод, в който Калоян покани Кера на вечеря тя ще се състои именно днес. Точно както в промото.
Не разбрах защо дъщерята на Дичо не реагира на новината за него и Симона.
Киро вече не мога да го гледам, толкова е противен. А Жаки, ах, толкова е заблудена.

# 368
Да, завиждам на Кера, но на Блендера не! Да си държи Мариана той.

# 369
Лазарина според мен не реагира, защото я тормози мисълта за това, което е видяла.
И какво за промото? В едно от предходните промота Анелия се върна, но всъщност това беше кошмар на Калоян, нали.
Ох, Жаки и мен страшно много ме дразни с начина, по който говори. Не знам за ролята ли е, така ли си говори по принцип, ноо е ужасно.

# 370
  • Берлин
Имах швфка преди няколко години..велика меринджейка и любовница на шефа. Едно към едно говор и маниери като Жаки.  Явно е заучено поведение. Брат ми пък има същата колежка...та...модни поведенчески тенденции

# 371
Мариянка ѝ е звъннала тогава. Нали присъства на снимките. Scream
Ясно си представям разговора:
- Жаклинооооо, долу ръцете от мъжó ми, МА!
- Еееейййй!

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 21:57 от HappyRSmile

# 372
  • София
Ауу, романтична вечеря в концертната зала във Военния клуб 😂😂😂 Божкееее...

# 373
Пак драмааааа. Този холдинг не знам как функционира. Една служителка отишла на изследвания и цялата фирма на нокти.

# 374
  • Варна
Мен пък тая Ина почва зверски да ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт