Пътят на честта - Тема 7

• 39 380
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
Не се дразнете на Лазарина, шока в комбинация с неистов страх променя реакциите. Не всички са безстрашни, даже повечето хора са страхливи, не в лошия смисъл да мишкуват, а здравословно, просто ги е страх. И с основание. Ако си видял как слагат край на нечий живот и живееш в нашата мила родна страна, и познаваш "правосъдието" ни, си наясно, че такова няма, и че ще те "свитнат" безнаказано и без да им мигне окото. В нашата Държава живота е обезценен, не струва пет пари. За пари може и да лежиш в затвора, но за убийство ще си се разхождаш на свобода, ще убиваш пак и ще лежиш на някой далечен плаж, жив, здрав и с коктейл в ръка. Както се казва: бития бит, е@ания е@ан, убития убит, мир на праха му и да се свети името му. Та тук са нацелили сценаристите.

# 496
Ивайло Захариев ще го дават сега по Нова в предаването "Плюс Минус".

# 497
Ивайло Захариев ще го дават сега по Нова в предаването "Плюс Минус".

Гледах, обръснал се е, не издаде почти нищо

# 498
Че кво да издаде, много знае и той дали са сглобили днешния написан на коляно на спирката сценарий, който ще му връчат малко преди снимките. Joy
Тъй де, съспенс да има. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп Знам, знам, снимките са приключили. Wink

# 499
Сега изгледах серията. Много ама много се смях на Кера и пътят ѝ по стълбите към Калоян. Мен по принцип човек много трудно може да ме разсмее, камо ли филм. На тая сцена обаче с глас съм се смяла. Ужасно нелепа.

# 500
Аха да бие Малката Булка, която 5 серии слизаше по стълбите в опит да стигне до вратата и О, Буда, Шива, Кали и всьо и вся богове, да си тръгне. Joy Joy Joy

# 501
Според вас кой ще свети маслото на Киро след като се вземат с Жаки? Залагам на Ада или онзи с дълговете от хазарт.

# 502
ЯМР на глава от невролог и ЯМР от ортопед са доста различни и процедурата за глава е тежа както я описват момичетата; Минах през нея тази година-става бързо само ако си платиш директно; Направления почти няма и е с разрешение на РЗОК;
ЯМР е... ЯМР, на каквото и да е. И дали пиша на български? През здравен фонд става веднага, без значение дали е на коляно, на гръб, на глава. Аз правих на коляното, колежка на главата. По един и същи начин се прави. НЕ Е с направление, а по фонд.
Само че тук не споменаха за фондове /например Калоянчо можеше да спомене небрежно как е осигурил допълнително здравно осигуряване на служителите си/, та някой човечец може да реши, че ей така за един световъртеж веднага ще го прати джипито на невролог, а той пък на ЯМР. Да не би сериалът да е в колаборация с НЗОК?

# 503
Всички големи фирми (холдинги) имат допълнително здравно осигуряване. Честно, смятате ли, че това изобщо е повод за тази дребнава дискусия? 🙄 Изглежда ли Люлю като човек, който ще отиде при личния си лекар, ще чака направление наред с бабите, после ще се моли да и дадат направление за ЯМР и ще чака един месец решението на НЗОК дали ще и разреши или не ЯМР, още по-малко когато припада и не е ясно дали не е спешно състоянието ѝ, довело до това? Но не ми се дискутира повече на тая тема, така че това не е въпрос и няма да продължа нататък.

# 504
Само че Люлю първо отиде баш при джипито /не дадоха да чака с баби/, което после й даде направление за невролог. Та описаната схема си е баш по НЗОК, не знам как въобще решихте, че е по фонд. Иначе ако щеш продължавай да дискутираш.

# 505
  • Варна
Според вас кой ще свети маслото на Киро след като се вземат с Жаки? Залагам на Ада или онзи с дълговете от хазарт.
Залагам на Жаки, след като разбере, че Киро е убил Симеон..
Ще го намрази ми се струва.. Ще надъха малката да го светнат.. Но Тарик ще ги спре може би..

# 506
Аз пък залагам на М. Попова😃.
Иначе - Вихра.

# 507
Не, Вихра няма мотив. Жаки пък няма откъде да разбере, че Киро очисти Симеон.

# 508
От Тарик.

# 509
Коя беше Вихра?
Аз залагам на майката на Жаки- хич няма да й трепне очото. Ще й краде най- скъпоценното, детето. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт