Тренировки в домашни условия - 102

• 33 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Ноу Фрейм, то и аз го карам така! Бирата я пия целогодишно, нищо, че тук е почти зима!

Имам МТ на г*за от вчера. Клековете ги правих с по-големи тежести. Май и в повече ми дойде тренировката. Та днес мъча горна част във фитнеса. Още малко остана!

# 151
  • Пловдив
Хеллоу!
Ноу, ей така е най-добре! Enjoy!
Звезди, мислех, че съм само аз с този проблем, хахаха Heart нищо, веднъж е Коледа и веднъж правим Такива сладки 💓 Ние днес нападнахме и щолена, аз снощи направих една доза от бързия с рикота, че да дам на шефа и викам втория ще го подаря на съседката. Еми още снощи топъл го опаткахме половината. То бива пордотлък... Но, имайки предвид, че щолен ядем само по Коледа, да речем, простено е.
Би, радвам се, че се включи 🥰
Аь отчитам Лег дей от 21 ДФЕ, който хич не беше леК. Натоварих си се, да му се не види и това е. За утре трябва кардиото, ама все още не знам дали няма да го сменя с друго някое, ще видя как е настроението. Днес съм супер щастлива, накрая дойде ваканцията, юпиии! И шефа ме пусна до след нашата ваканция, ще си стане близо месец, та въобще голям кеф!
Изчезвам, весел ден!

# 152
# 153
Днес  Tabatacise за първи път,  голямо скачане , май табата съм правила последно когато тренирах с Шон. От всичките Xtrain с тази сигурно се горят най - много калории. Хареса ми, зареди ме много.
С тренировките за корем на Кейт обаче, продължавам да не се справям, или те са много хард или аз съм много зле с корема....иначе на външен вид си го харесвам преди да се наям. Smile
Сладки и аз правя, последно правих за почерпка на сина ми в училище, днес започвам да правя за Коледа, за щастие обаче в момента съм в неядящ период, но пмс-то наближава и тогава ще е чудо Smiley

# 154
Приключих си програмата и смятам следващите две седмици да правя по-леки тренировки, защото чувствам че имам нужда от почивка, но ако изобщо нищо не правя, има голяма вероятност да загубя мотивация.
И аз съм започнала поредните коледни сладки от сутринта - днес и утре това ще правя, голямо вдъхновение имам тази година Grinning

# 155
Преди 2 седмици завърших бр, но чак сега отчитам една балетна. 63 завърших бр, колкото и я започнах, но визията смятам, че е друга... Пак да кажа, много съм доволна от бр. Правих я с 1,3,4, последния месец и с 5 кг гири + ластици от Лидл.
Сега по празниците ще действам ударно, че много почивах. Само още не мога да реша, дали да е нещо по-лежерно или да си продължа с нещо на Джилиан.

# 156
Един сладкиш не съм направила, опасявам се Simple Smile но пък ММ и щерката се научиха да пекат кексове. Аз си се глезя с прост шоколад и сиренца и винце. Поздрави от великата Канадска пустош!
PS Спорт и музика Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 18:26 от Agent Provocateur

# 157
Агент, пак страхотни снимки!
Аз досега пекох само двойно напукани шоколадови сладки за коледния базар на дребното, както и едни кокоски пак за там, но не се получиха много на външен вид и си ги изядохме вкъщи. Те поне са без брашно. Бяха много вкусни.
Продължавам си с БР. Правя я с петици гири и нещо пак взе да ме наболва вратът. Ще понамаля тежестите на някои от упражненията.
Оправих храненето и свалих качените килограми. Възможно е и да е било подуване около цикъл.
Предстоят ми две седмици ваканция с децата и много се надявам да не се отпусна с храната.

# 158
При коледните сладки участието ми традиционно се ограничава до яденето им. За щастие все още никой не ми е предлагал за предстоящите празници. Иначе изяденият подарък си беше чужд. Днес ходих да му купувам заместник. Надявам се поне той да оцелее.
За вчера - Step-Boxing с Кели Кофи-Майер. Днес - ден 94 от ММ100, Totalbody Badass.

# 159
  • Пловдив
Добро утро!
Вчера не успях да тренирам, шматка такава съм. Станах, правих катми уж за по-бързо от палачинки, после станаха домашните и викам имам цял ден, ама като се прибрахме и се разчистих, после вече стана сто часа и направо не ми се занимаваше. За сметка на това покрай коледните покупки за сладки цял ден набива орехи, фурми, смокини, сладки... Реших да не вечерям, ама към 22 часа ми стана гладно и хоп филийка с кашкавал, абе какво да кажа, трагедия. И съответно вече съм си вдигнала теглото, което държах 2 месеца. Както и да е, дано днес се поправя. За да не стане тази сутрин като вчерашната, реших да тренирам нещо, което ще правя с кеф, та Лес Милс инвинсъбъл, тренировка 14, - 45 минути. Не знам какво ми стана, ама направо се разбих. Тоя пулс в небесата,и накрая 280 калории изгорени, толкова горя с 1 час обикновено, много съм доволна. За другата седмица плана ми е да правя Асайлъм2, защото ще имам време и искам нещо по-дългичко, но... Пътя към ада е постлан с добри намерения, ще видя дали ще си спазя обещанието.
Весели празници на всички!

# 160

Каране на кънки по Заледено езеро - чек!
За първи път ми е Grinning
Тренировка отчетена!
PS Децата междувременно ловяха риба през дупки в леда, докато майка им караше кънки и извадиха 3 кг пъстърва Wink идилия ли бе да го опишеш!

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 23:13 от Agent Provocateur

# 161
На мен ми е мечта да се науча да карам зимни кънки, но все не остава време.
За днес отчитам Booty от ALO и много гадории, изядени по летищата.

# 162
Добро утро. Отчитам total body core от АЛО.
И една надявам се полу преборена настинка. Тези дни си лягам в 21 часа, нещо се прецаках с една студена вода на спининга и се разболях. Реших да боря бацилите със спорт. Направих още един спининг в събота и днес ало-то. Отделно съм и пред цикъл, та повече се моря от колкото истински да спортувам, но поне не лежа охкайки в леглото.

# 163
  • Пловдив
Здравейте!
Днес се опитах да се самоубия с това https://youtu.be/KED5dwrtliI - тотал боди трансформейшън на Боб,60 мин. Самия той казва в началото, че това е най-трудната тренировка евър. Оф. Ами какво да кажа, на два пъти се наложи да спирам, за да ходя до WC от зор. Различна е и ужасна. Леко, леко, леко, от вътре те разбива. Препоръчвам.
Агент, кеф!
Сега изчезвам, че задачките чакат. Весел ден!

# 164
Вчера се събуждам - лаптопът отказва да работи. Днес батерията на телефона скоростно хвърчи надолу.
Теглих му една и дойдох на фитнес. Крака и корем. После ще се поразходя.

Ако нямам външна връзка със света - весели и щастливи  празници!

Общи условия

Активация на акаунт