Тренировки в домашни условия - 102

• 33 270
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Звезди, много благодаря за ротацията на Джилиън. И без това се чудех какво да почна след БР, а си свикнах с нея .
Дива Орхидея, да се оправяш бързо. Много неприятно това с болестите....

# 601
Вчера си тренирах уникалната ,имам още две тренировки и приключвам програмата,днес ходих на групова табата и се размазах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
Орхидея, дано бързо мине!

Вчера си смлях г*за и краката във фитнеса, да наваксам, сега трудно ходя Blush

Днес беше ред на  горна част, пак се престарах. Едно вело привечер мога да повъртя.

# 603
Помъдряваш!

# 604
За днес - една кръгова тренировка за бременни. Основно с тежести, но тъй като включваше и доста комбинирани упражнения, вдигнах и пулса. Изпълних се с искрено възхищение към жената. Бях изключила звука и не разбрах точно в коя седмица е, ако е казала въобще, но изглежда все едно всеки момент ще тръгне към родилното. Въпреки това се катереше на стола като катерица.
https://youtu.be/zH4O4aA4wA8

# 605
  • Пловдив
Здравейте!
Вчера се случи почивка, но така и така бях много схваната, днес сутринта естествено ме домързя, сега отчитам https://www.youtube.com/watch?v=xbABGepKT2o&list=PLCzr8bZECk … 7EtH&index=18 . Добре, че са тези тренировки да знам, че ми е кеф да ги правя и колкото и да ми е поспаливо, да ме увличат и до края да се изцеждам, а и да ме карат да почна.  ОО, мързел съм пак, явно по това време ми е такова. За утре още не съм решила, колебая се, но трябва да е сутринта, защото следобед няма да мога, ако не се наритам сутринта, просто няма да стане. Ще видим какво ще сътворя.
Весела вечер!

# 606
  • Пловдив
Вчера - крака и дупе, днес.. чаша вино и опъване на кълките на леглото че след мъртва тяга ме е хванала МТ малко Simple Smile

# 607
19.02 BODYCOMBAT INVINCIBLE | Workout #14
20.02 ICE – Chiseled Upper Body - Cathe Friedrich

# 608
За днес - една " танцувална кардио" тренировка с Леандро и група жизнерадостни дебеланки, Rock It Out от You V2. Програмата е предназначена изключително за жени с наднормено тегло, но с поне минимална координация, тъй като изисква наличието на някакво чувство за ритъм. Аз избрах случайно тренировка, която се оказа от третата седмица, и мисля, че така и не влязох в кардио зоната, така че програмата смело може да се препоръчва на абсолютно начинаещи, стига да не са с два леви крака.

# 609
  • Пловдив
Добро утро!
Звезди 😅😅😅
За днес Гама Екстрийм от Т25 на Шон. Избрах я, щото е лесна. Може би е най-леката Шонова тренировка, не знам защо, може и аз така да я чувствам. Но все пак, добре ми дойде.
Лека!

# 610
  • 1st floor
Преполових Ripped in 30. Обаче от една седмица развалих храненето и веднага ми се отрази в коремната област. Цикълът ми закъсня пет дена, днес ми дойде. Надявам се ламята в мен да заспи. Вчера докато Ексел ме мъчеше, изядох цял шоколад без да се усетя.

# 611
Вчера  бях много зле, аз да изкарам цял ден в леглото е нечувано! Почвам нов антидепресант. Е сготвих един боб.
Днес няма лошо, няма друго, бе ред на корем и направих Били абс. Сега идва ред на правене на неща за утре. Не, че ще се престарая!

# 612
  • Бургас
За днес - една " танцувална кардио" тренировка с Леандро и група жизнерадостни дебеланки, Rock It Out от You V2. Програмата е предназначена изключително за жени с наднормено тегло, но с поне минимална координация, тъй като изисква наличието на някакво чувство за ритъм. Аз избрах случайно тренировка, която се оказа от третата седмица, и мисля, че така и не влязох в кардио зоната, така че програмата смело може да се препоръчва на абсолютно начинаещи, стига да не са с два леви крака.

Аз правих Move your body от същата програма онзи ден. Тъкмо се чудех как да споделя да не ми се смеете. Много беше забавно и ми се отрази чудесно на МТ, която ме беше сковала. Препоръчвам за начинаещи, а за себе си я запазвам за моментите, в които съм с МТ, която не ми позволява да направя сериозна силова тренировка. (Признавам си, че координацията ръце-крака в един момент ми изчезна тотално). Joy

# 613
Здравейте, момичета.
Ще бъда кратка, колкото за запис. Когато тренирам вкъщи, най-много ми допада да въртя обръч. Правя и упражнения с гирички.
Стана ми интересно гребането, за което говорите. За гребен тренажор ли става дума? Някой ползва ли такъв вкъщи?

# 614
Здравейте, тъй като съм съвсем съвсем начинаеща в тренировките, а съм решила да се захвана сериозно, ще се радвам на всякакви съвети. Родих октомври 2019, бебчето ми сега ще направи 4 месеца, като цяло никога не съм била пълна, винаги съм държала едни и същи кг (не знам как дори да ям повече или пък изобщо да не ям си държа 58-59кг) висока съм 1.72, на 22 год. Качих 13кг през бременността (имах Един корем и нищо повече) на втората седмица, може би и по-рано бях същите кг отпреди да забременя 58-59. Сега съм решила да започна тренировки вкъщи, тъй като с бебенце няма как да ходя на фитнес. Утре с ММ ще ходим да си купим кростренажор (чудех се между пътека и крос, но в една друга група ме убедиха, че пътеките за домашни условия не са ОК и ако искам хубава трябва да дам 3-4 000лв). Купих си ластици, сега се чудя между гири и дъмбели, каква им е разликата и от колко кг да си взема. Интересно ми е и каква програма да започна, ще се радвам да споделите вие по каква програма тренирате или сте тренирали (за начинаещи). Другият ми въпрос е по колко дни в седмицата е добре да тренирам и по колко време горе долу. Хранителен режим няма как да спазвам в момента тъй като кърмя (а и попринцип ми е много трудно с тези режими, не държа на глад). Мислите ли, че с тренировките вкъщи можем да направим хубаво и стегнато тяло, както като тренираме във фитнес?

Общи условия

Активация на акаунт