Тренировки в домашни условия - 102

• 33 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Аз вчера успях да направя Ден 2 от Абс програмата на ФБ.  Доста трудна, но изключително ефективна - още имам МТ. Пускам ви линк, ако някой се чуди какво да вмести в 30 мин:
https://www.fitnessblender.com/videos/brutal-fat-burning-cardio- … training-fb-blend
Има загрявка и разтягане в тези 30 мин, силови упражнения и между тях HIIT.
Установих, че ми е трудно да тренирам всеки ден, може би превз ден като за начало ще ми е по-добре.
Успокоявам се, че е по-добре от нищо:) Приятен ден момичета!

# 76
Непо, не ме плаши така с кардиото.Fearful Аз малко на страх почнах плио-то, но си го изкарах добре. Минах снощи Upper fix extreme.
Краката и ръцете са ми отмалели след тренировка и ме оставят с чувството, че ето сега вече не ми мърда мускулна треска, но може би по-кратките интервали от 30 сек не ми докарват такава.
Аз пък тези дни съм много уморена следобед, което е необичайно, но може би просто ми е по-скучно на работа, а такива периоди не са повод за оплакване.

# 77
40/69 Rowing 39 min|
41/69 Elliptical 69 min
42/69 Rowing 33 min
43/69 Rowing 44 min
44/69 Rowing 33 min
45/69 Rowing 33 min
46/69 Rowing 55 min
47/69 Rowing 22 min + 2 часа чистене на сняг
48/69 Rowing 33 min
49/69 Rowing 22 min + 40 мин чистене на сняг
50/69 Rowing 66 min

Тони, определено ще се опитам да завърша предизвикателството, но до 200 км и то за по малко от месец трудно ще додрапам. Максимумът, който съм правила за месец е 150 изгребани км. Напоследък ми е доста напрегнато, но за първите 9 дни съм направила малко над 60 км.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 05:31 от Agent Provocateur

# 78
  • 1st floor
Непо, не ме плаши така с кардиото.Fearful
Ооо, аз съвсем не съм мерило за кардио. Хич не го обичам. Mr. Green За теб може да си е напълно ОК, не се плаши. Аз реших, че ще го заменя с кростренажор. Тъкмо може да изгледам някой филм. Laughing

За вчера отчитам пилатес от 21DFE, докато ми се печеше шаранът във фурната. Хареса ми, въпреки че половината беше за корем. По-различен е от real time-а! Днес ще правя Dirty 30.

Вчера имахме двама празнуващи в работата и добре се охраних с домашна баница и бонбони. Устоях на кекса, въпреки, че изглеждаше много добре и всички налитаха на него. Mr. Green

Допълвам се: за Dirty 30 сменях сто вида тежести, докато напасна точните. От 1,5 до 5. През повечето време ползвах тройките, но се наложи и да прибава към тях пясъчните от 1,5, че три ми бяха малко, пет много.  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 10:58 от НеПоКоРнА

# 79
Хрисчо, тази тренировка съм я правила два пъти - тя е включена и в последния ден на FB Sweat - и двата пъти доста ме затрудни и мен, но все пак е с трудност 5.
За днес горна част и корем. https://www.fitnessblender.com/videos/kellis-abs-and-upper-body- … -superset-workout и https://www.fitnessblender.com/videos/30-minute-core-strength-fi … nced-core-workout
Приятни почивни дни!

# 80
И аз вчера правих пилатес. Сториха ми се по-малко упражнения от в 21 ДФ. Моят ластик не е толкова разтеглив, посмъртно не мога да го опъна от краката до над главата с изпънати ръце при височина 1.80. Импровизирах, но все пак кръглите ластичета ми се струват по-удачни и повече ме натоварват.
След пилатеса направих и Hard core, слава богу и то е различно от 21 ДФ. 10 мин абс само веднъж се бях опитала да направя, стори ми се много бързо изпълнение на упражнения, от които на другия ден със сигурност врата щеше да ми е с мускулна треска, а не коремните. Аз обичам повече стабилизиращи и планкове за корем, а не 500 коремни преси наведнъж.
Заключението е, че пилатесът от 21 ДФ повече ми харесва, и хард кор от 21 ДФЕ.

# 81
  • 1st floor
За пилатес-а ползвах два ластика. Единият е по-разтеглив, с другия не всичко става. Иначе и аз си мислех, че може да се ползват кръглите ластици.

За днес отчитам Lower Fix Extreme. Много ми хареса, въпреки подскоците, но хич не беше добра идея да го правя след Dirty 30. Натоварвам пак краката, даже някои упражнения са идентични. А умишлено ги избутах през уикена, защото реших, че са най-трудни. Определено двете плюс Plyo не трябва да се правят в последователни дни.

Вчера решихме, че не става за планина и обикаляхме с ММ Немския коледен базар и центъра. Скука + много калории отчитам. Crazy Не са за мен тези забавления! Stop Mr. Green София дори с коледни светлини не ми харесва дъждовна и мъглива. Rolling Eyes

# 82
И аз бях на пилатес. На някакъв попадна. 40 минути. Иначе си проспах деня.

Непо, и на мен Немският Коледен базар не ми харесва. Че и репортаж съм писала. Подгряват Механджийски вино за 2 лв. 2 литра продават го за 4-5 лв. чашата и други такива неща. А и чувство за Коледа хич го няма.

# 83
Аз минавам с бърз отчет: в сряда замених Fight Club с ММА Speed от Core de Force, в петък направих все пак ден 79 от ММ100, Meltcon, вчера исках да пробвам една нова йога с Витас, но след 2 часа и половина обикаляне в студа нямах сили за нея/надявам се да я направя другата седмица/, а днес компенсирах с двойна тренировка - дни 81 и 82 от ММ 100, Meltdown Cardio и Upbeat Strength. Това е последната част от програмата, като сигурно ще направя относително прилежно само първата десетдневка, а втората ще импровизирам.
И аз не обичам коледните базари. Продават само някакви гадории, които не стават за ядене, а и не знаеш дали някой илюминат не е решил да гази хора с кола или да се взривява с подръчни материали.

# 84
Да се отчета с Кардио за днес. Изкарах го, но гривната ми показа, че максималният пулс ми е бил 197. 😮 Толкова май досега не съм виждала.
Наистина екстриймът набляга на краката. Тази констатация я бяхме направили и преди, че ДФ е цяло тяло и има ефект да изкара дори преса, а ДФЕ разгембва краката. Днес например за пръв път ми се случи почти да ми се схванат прасците при това подскачане.

Аз също не обичам коледни пазари, а съм в меката на коледните пазари. Всяка година са абсолютно едни и същи щандове, с едни и същи захарни и пържени боклуци и евтино вино. Като си бил една година, всяка следваща е същото. Рядко попадам на симпатични пазари, има един средновековен например в Мюнхен, който е малко по-интересен.

# 85
  • Пловдив
Добро утро!
Отчитам 2 дена по около 50 000 крачки из Рим, днес нещо не можах да отлепа и да стана 😥😥😥. Ранно ставане имахме и петък и неделя и нещо днес не ми се ставаше, та тренировка йок.
Ние от няколко години ходим за коледно настроение из Европа по това време, но наистина след няколко пъти коледни абзари в Германия вече не са ми интересни толкова и от миналата година търсим да ходим на по-топло. Миналата година бяхме в Лондон и Барселона, Лондон за сега ни е топ в коледното настроение. В Рим се оказа, че няма коледен базар, освен един, който е много симпатичен, но вурстчета йок 🤣🤣🤣. Този в София ми харесва, има всичко като в Германия, но е адски фрашкан с хора и да, нищо не ме съблазнява да си купя. Тук е Пловдив има един в Капана, съвсем малък, ама пак е нещо. Иначе нямам поражения от разходката, въпреки хапването,томи ме ядохме много, де. Вече и не нис е яде толкова на стари години, като е храна, която сме яли. Малко снимки

# 86
Влизам да се отчета с Лифт4, ден първи. Хареса ми и ме зареди със страшно много енергия за деня.
Отделно, станах рано и имах време за една 30 минутна "йога с Таня".
Коледните базари сте зачекнали, гледам. Аз ги харесвам, пък. И храната, и греяното вино, и медовината, и пунша. Grinning Най- любим към момента ми е този в Залцбург, него мога да го опиша само с една дума и тя е вълшебство. Този в Будапеща също го тача.
Като по чудо днес денят ми е сравнително свободен, затова сега тегля един душ, отмятам каквото имам да правя за деня, после полягвам на дивана, завивам се с одеалцето и си устройвам кино- маратон с есенни филми.
Хубава, спорна и успешна седмица желая.

# 87
Любче, благородно завиждам! Аз се чудя по Гърция или София да забегна за няколко дни. На еднакво разстояние са ми

Дойдох на фитнес за крака и г*з, ама отнесах и рамене. Да питам синоптиците къде е това слънце и 6 градуса тук. То от мъгла на метър не може да видиш. И замених един баир с пътечка.
Тръгвам да видя дали са почнали да правят Коледния базар тук. Само мезетата си ги бива, главно месото, колбасите са ясни - да не се и помисля за тях.

Хубава нова седмица!

# 88
За днес ден 15 от Booty 2 - много натоварваща тренировка, която ми се отрази чудно след вчерашния почивен ден.
Любче, и аз ти завиждам благородно за Рим. Преди години ходехме поне по два пъти в годината - един от най-любимите ми градове.
Джери, тук в североизточна България беше даже 10 градуса след обяд. Да споделиш за работата 😉
Приятна вечер!

# 89
Днес по програма беше тренировката за корем от ММ100, която аз традиционно пропускам. Пуснах си началото, но като видях скучната загрявка, я зарязах. Мислех да направя нещо от Physique 57, но отложих за следващата седмица, а вместо това пробвах рекламната тренировка от Barre Blend програмата на Beachbody. От една страна, приятно изненадва кардио ефектът на тренировката. По това напомня тренировките на Cardio Barre/но за съжаление при ръцете се товарят основно рамене, а не трицепси/. От друга страна, почти не усетих долната част на тялото. В това отношение Physique 57, Трейси Малет и дори Сюзън Боуен/поне при квадрицепс и вътрешно бедро/ вършат по-добра работа. Програмата явно ще е с 5 основни тренировки седмично + възстановяваща тренировка и ще е с продължение 8 седмици, като няма да се повтарят тренировки и всички ще са за цяло тяло. Последното малко ме изненадва като подход, но всъщност при балетните доста често не делят частите на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт