Тренировки в домашни условия - 102

• 33 209
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
За днес Legs -  4-та седмица Xtrain, гледам че от 5-та седмица има вмъкнати две нови тренировки Tabatacise и  Super Cuts.
Дупето се окръгли и повдигна още, не знам от двата месеца strong and sewaty ли е, от Xtrain ли е, не знам, но съм много доволна...мм потвърди, че наистина е така, не си въобразявам. Smiley
За храната няма да говоря, че всеки месец се повтаря едно и също, до пмс добре, почне ли пмс почва въглехидратна вълна...гледах едно клипче скоро едни спортуващи момичета, съветват точно в този период да се увеличат мазнините за сметка на въглехидратите, ще взема да пробвам, ама как ще стане като точно тогава имам най-силен глад за въглехидрати и то бързи....

# 91
Днес малко над 40 мин горна част и корем с блендърите. След това от мен имаше бонус едно хубаво разтягане, та си откарах около час.

Арсен, страхотно е да виждаш резултати сама по себе си, а признанието от другите е още по- голям гъдел. Браво!

Звезди, изключително приятно ми е да чета коментарите ти! А любопитството ми относно бар програмата на ББ расте с всеки изминал ден.

# 92
Любче, видях ти актуалната  визия във фейса, лелейййй, скри ми шапката Blush, браво!
Сега кажи тази първата снимка с какъв фотоапарат я прави, че е Уау като качество.

За Коледно настроение самото пътуване е невероятно по празниците, само да излезем от Бг и те залива една приказна еуфория, мисля, че в Чехия съм се чувствала най-уютно по това време на годината, за целта май почти нямаме и пропуск Blush
    Да отчета за днес горна част с Джаки.

# 93
  • 1st floor
За вчера отчитам Кардио от Екстрийма. Както се бях зарекла да не го правя, така забравих и го направих.  Mr. Green Еми, този път нямах проблеми с кръста, пу-пу. Mr. Green

Тази седмица няма да съм много постоянна, защото три дни съм на партита. В четвъртък със старите колеги, събота  и неделя на Старосел с новите. Може евентуално събота сутрин да направя нещо. Или да издирвам фитнеса в хотела.

# 94
  • Пловдив
Добро утро!
За днес отчитам Лес милс инвинсъбъл, трен. 13,че има и земя. Вчера пак се замотах 😢. Дано вече не се мотая толкова много и си влезна в някакъв ритъм.
Непо, ехх, как завид завид за колективините мероприятия. Супер да си изкараш!
Джери, снимам само с телефон, и хич не ме бива. Той си има някакви настройки, дето понякога изЛизат хубави снимки, но иначе аз съм супер зле. Коя снимка си видяла? От Пурмамарка, Хуйхуй Аржентина ли? Тя е от март месец и тогава бях по-дебела от сега. Не си личи, де, на снимката, щот е до половина 😃. А ти какво стана с последното интервю?
Аз иначе реших да се пробвам с работата, даже бях отказала реално, но в последния момент размислих. Ако не успея да се справя я с работата, я с организацията по детето, ще се откажа, какво пък ми пука все пак. Квот такова.
Изчезвам, весел и усмихнат ден на всички!

# 95
 Здравейте,
Бих искала да започна тренировки вкъщи и си харесах сайта на фитнес блендър, но при толкова много видеа как мога да избра подходящи за старт? Може ли да ми препоръчате някои видеа от основните мускулни групи, които според вас са най-добри?
Благодаря

# 96
  • Бургас
Izzy_89, добре е да започнеш с готова програма от някоя от заглавното мнение на Агентката. Също е добре и да споменеш:
с какво време разполагаш /т.е. колко дълга да е тренировката от 25-30 мин до над час/
разполагаш ли с някакви уреди у дома - ластици, гири
в каква физическа форма си
каква е целта на тренировките: стягане, отслабване, тонус
има ли вид тренировки или упражнение, което не харесваш или пък има противопоказания да правиш
и така

Здравейте момичета, нищо не отчетам, само минавам да ви видя Smiling Imp  Следващият път ще се постарая да съм с отчет.

# 97
. Яна . , благодаря за отговора.
Ще тренирам сутрин за около 40мин. Имам гири и мисля да си купя ластици(тези в Декатлон ок ли са https://www.decathlon.bg/lastitsi-za-pilates-100-3-br-id_8528803.html)
Допреди 3месеца ходех 3пъти в седмицата на спининг, но в момента нямам удобна зала покрай мен и ми отнема много време да пътувам и се отказах.
Нямам нужда от отслабване, целта ми е да тренирам по-скоро за стягане и тонус.
Не са ми приятни единствено упражнения с подскоци.
Ще огледам пак по-подробно първия пост.

# 98
  • Бургас
Изи, всички обичаме Джилиан и май повечето сме започнали с нея. Аз започнах с Jillian Michaels - 30 Day Shred 30 мин тренировки със собствено тегло и  гирички. Момичетата харесват повече Jillian Michaels - Body Revolution тримесечна програма, собствено тегло гири и ластици /само за някой упражнения/ 30-40 мин. по спомен
В момента виждам, че отново в темата завъртат Autumn Calabrese - 21 Day Fix, която като цяло е много приятна и си струва да се пробва. Кратка програма, разнообразни и кратки тренировки, усмихната мадама.

Има много треньори, много видове тренировки, но ти предлагам да започнеш с някоя от трите програми, я във времето и с добития опит ще оформиш вкус и предпочитания, които е възможно много да се различават с първоначалната ти нагласа. Лично аз в началото никак не обичах "бърпи" и все още не мога да се начудя "защо???" Някой дами "захаресваха" йогата, която преди време намираха за отегчителна. Захапи нещо, изкарай го до край. Пробвай друго и успех!

# 99
Любче, все пак не са с обикновен фотоапарат! Иначе, дреме ти, не ти изнася и чао! Ти си знаеш, гледай да няма някоя клауза  уловка. Нещо съм си бъгнала днес фейса и трябва да я възстановявам. Много добре си знам паролите, все ми заявява - от там е влизано, айде нова. Аз реших Гърция, какво да й гледам на София, 30 години съм я гледала!

Днес една тренировка за цялото тяло на Деби. Но никаква файда, че взимали тук пенсиите и що бири отнесох.

Ми не ми хареса онази фирма, за тези пари да си хванат някое студентче, босо в програмирането, за 4 часа.
Скрит текст:
Хич не обичам фирмени партита. Едно е, че се бъркаш с 50, 60 лв. за някакво измислено меню. После се пуска грамофона с добре познатите разговори. Гледа добре познатите физиономии. И всеки те гледа колко пиеш.

# 100
За днес ден 17  - HIIT и една 10 минутка, май не съм я спделяла, много ми харесва https://www.fitnessblender.com/videos/10-minute-butt-and-thigh-w … raining-sweatfest
Izzy_89, ако си решила да тренираш с ФБ, можеш да ползваш търсачката им, която е много удобна  -  за ниво натрудност, мускулни групи, продължителност и т.н. Мога да ти предложа няколко от по-леките им тренировки, но евентуално утре.
Това, което ти е предложила Яна, също са чудесни варианти.
Хубава вечер, момичета!

# 101
  • Пловдив
Джери, на какви фирмени партита си била? На тези, които организираха в компанията, в която работех /голяма компания беше, правеха 5 партита всяка година/, беше безплатно, имаше ядене и пиене без пари, беше в Новотела в някоя зала, и винаги се канеха разни звезди да пеят /На централен офис е пял и Васил Найденов, Ивана , Галена, Преслава, водещ  Рачков, и т.н, а на цеховете на партитата канеха чалга звезди от по-малък калибър, например Милко Калайджиев и тогава Мира, Тони Стораро … Та, не бяха отбиване на номера, а сериозен купон.

# 102
Вчера направих кратка кикбокс тренировка с Еме Никотера, която при мен заменя Lit Cardio от ММ100, а днес - ден 84 от прогрмата, Totalbody Badass. Малко разместих реда, тъй като не исках подобни тренировки в последователни дни. Днешната не е точно балетна, разбира се, но има доста заемки от балета като плиета, подьоми и дори атитюд + силовите уплажнения са с характерните за балетните и пилатеса много повторения с леки тежести. Всъщност, ако някой иска да пробва отделни тренировки от ММ100, бих препоръчала именно тази, тъй като се е получила интересна фюжън тренировка с упражнения от балета, равновесни упражнения, изоконтракции и кардио, както и чистата кардио тренировка /Cardio Meltdown/ от първата половина на програмата/след това стават доста плиометрични/.

# 103
  • 1st floor
Яна, радвам се да те видя отново тук!  Hug Чакам те с отчети! Grinning Добре ме подести за Джил, мисля да продължа с нея след като приключа с 21DFE. Но нещо различно от БР.

За вчера отчитам йога.

Джери, аз пък не пропуснам партита - фирмени, нефирмени, всякакви.  Joy Това, което е днес е само от няколко отдела от бившата ми работа, самоорагнизирано, без главния шеф, само с тримата под него. Всеки си плаща. Събота  и неделя е организирано от новия шеф, там всичко той поема-нощувки, храна, всичко. И на двете с еднакъв кеф отивам. Laughing

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 08:27 от НеПоКоРнА

# 104
  • Пловдив
Хеллоу!
За днес табата с тежести от Бляк файър на Боб, 30 минути. 4 упражнения, по 8 (!) повторения всяко, 20 секунди работа, 10 секунди почивка, 1 минута след 8-те рунда. Те работеха със 7 кг, аз с 5,че 7-те не ми са удобни, а и не мога да издаяна вероятно. Първото беше изтласкване над главата за рамо с леко приклекване (нещо ми изчезна името), второто суинг с вдигане на ръцете до горе, 3тото за гръб (ренегатско от прав), 4тото хип тръстери само че от максимален клек. Накрая записваш най-малкото повторения, които си направил. Сериозна работа се оказа хареса ми, ще я правя понякога пак.
Непо , само така, веселба да има!
Изчезвам, весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт