Тренировки в домашни условия - 102

• 33 210
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Любче, бедна организация бяхме. Събирахме пари и резервирахме места в ресторант. Случвало се е да купуваме неща от магазина и да правим партита в заседателната зала. На конференциите беше друго. Много чужденци, които плащаха големи такси правоучастие. Богати шведски маси в елитни ресторанти. Хубав алкохол.

Непо, не ги обичам, че все се говореше за работа. Аз съм отишла за веселба, не да ми струпват задачи за близките 5 години. То като вица за българина на маса и в работата.

Днес съм на горна част във фитнеса. Спря токът, та вместо кардио мога да му удавя една хубава разходка.

# 106
  • Пловдив
Здравейте!
Днес ми се падаше кардио и избрах Лоуър боди Лийн аут от ЛМ Комбат, 30 мин. Добре ми беше, а от вчера съм с адската МТ на бицепс (не разбрах от кое от вчерашните упражнения ), долна част и корем (и това не разбрах от къде дойде). За утре някоя от УФС съм решила, но ще видя ще бъде ли или не.
Весел и усмихнат ден!

# 107
Днес съм на крака, във фитнеса. Почти приключвам. Нещо сили нямам, потя се ужасно, повече от друг път. Май ще ми идва МЦ. За кардио няма да останат сили. То по принцип не се прави кардио след крака, само 2-3 минути да се отпуснат краката.
Вчерашната разходка ми хареса, май ще я повторя.

# 108
И аз днес тренирах за крака и дупе - ден 19. След 30 минутна силова с тежести, имаше допълнителна тренировка - пилатес https://www.fitnessblender.com/videos/leg-slimming-pilates-butt- … s-and-tone-thighs - много ми хареса, може би защото по-рядко правя пилатес. Също си мисля, че ако се направи с тежести за крака и съответното загряване и разтягане, би се получила доста добра самостоятелна тренировка.
Приятен ден!

# 109
Вярно и аз имах и г*з и шкембе.
Деси, мерси че даде линк към този пилатес. Правила съм го и много ми харесва, като се прибера ще го направя!

# 110
И аз тази седмица съм разредила тренировките, за сметка на коледните партита и последно окомплектоване на подаръци.
Както се предполагаше, ще стигна някъде до средата на 21 ДФЕ преди коледната вакация. Ще си продължа с нови сили януари.
За вчера Dirty 30 extreme. Странна ми беше малко. И аз се бях настроила за по-големи тежести, а то се комбинираха горна и долна част, така че максимума ми беше 5 кг в крайна сметка. Приличаше ми малко на тренировка на Джилиан.

# 111
А аз съм се заинатила не само да си направя цикъла от 69 тренировки до НГ, но и да ги изгреба тия 200 км за 26 дни за предизвикателство. Така де, некъфф батка да може, аз да не мога?!?!  Ето - написах го! Даже пари ще дарят на благотворителност като си изпълня плана като видна Социалистическа труженичка на комбайна Grinning
Скрит текст:
Holiday Challenge
November 28–December 24

Row, ski or ride as much as you can between American Thanksgiving and Christmas Eve. We have honorboards and downloadable certificates for everybody who reaches 50k (adaptive and kids only), 100k and 200k.

For every person who does at least 100k during the challenge (50k for adaptive athletes or athletes aged 16 or under), Concept2 will donate $.02 per kilometer (1000 meters) to your choice of the following organizations: The Nature Conservancy, 350.org, The Sierra Club, Renewable World or Vermont Natural Resources Council. And once you get beyond 100k, we'll donate $.04 per kilometer. Anybody who reaches 200k and has chosen to give money to charity will receive a free Holiday Challenge pin.

Проблемът е, че от ситуация без всякакви планове в рамките на 4 часа се озовахме в ситуация с 2 пътувания в рамките на 2 седмици ваканция. Но с малко спортна злоба и много женска злоба ще успея! След малко ще си отчета последните дни!
Re: партита
Скрит текст:
Онзи ден пробвам единствената си по-претенциозна малка черна рокля, че ни чака тежко фирмено парти в събота и 11 год ми щерка рече невъзмутимо: "Тази рокля е твърде секси за теб! Grinning Аз тотално в шок, защото думата "секси" излиза за първи път от устата и и успявам да смотолевя "мислиш ли, че изглеждам твърде дебела с нея!?", а тя отсече "не, не си дебела, просто си стара за тази рокля" Grinning Grinning Grinning
51/69 Rowing 33 min
52/69 Rowing 66 min
53/69 Rowing 33 min
54/69 Rowing 22 min
55/69 Rowing 69 min
56/69 Rowing 36 min
Отивам да греба 57/69! Аз мога!

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 17:29 от Agent Provocateur

# 112
Агентче, можеш, разбира се. Само внимавай да не си докараш някоя контузия.
Аз се надявах да мина 100к, но след няколко дни принудителна пауза заради болки в рамото, целта е поне да ги достигна.
Наведнъж ли минаваш цялото разстояние, когато гребеш 50 - 60 минути?

За днес отчитам 5 км. пътека бърз ход, 4 км. на гребния тренажор и една 28-минутна лека тренировка от тези за начинаещи на Кайла Итсинес.

# 113
Отчитам Hard Strikes...много ми е напрегнато, намам много време да пиша...
Само бързам да се похваля, че кантара отпусна още 600 грама и си върнах теглото от септември месец (нали се бях оплакала, че бях две кила нагоре)...има надежда, че ще достигна формата, която искам...Simple Smile

# 114
Тони, ако имам възможност и време разделям дълга тренировка (над 55 мин) на две - 22 + 33 мин обикновено. Казват, че е добре и за метаболизма - стимулираш го 2 пъти дневно, а и имаш възможност едната да е много по-интезивна, другата - монотонна.

Когато няма време го правя наведнъж - ако съм пребита от умора греба бавно и лежерно, ако имам сили и енергия вкарвам интервали или пирамиди.

Но вчера поръчах Glucosamine & Chondroitin with MSM, мда...

57/69 Rowing 55 min

# 115
Нещо от скоростта на нета се е дублирало съобщението.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 09:23 от Jerry F

# 116
От цялото оправяне на лудницата днес и от вчерашното натоварване нещо нямах много сили. За това на Деби тренировка за цялото тяло 35 минути, оставения пилатес от вчера и пилатес за корем 10 мин.
Харесах си един стречинг, съчетаващ и  йога и пилатес 30 минути. Мога да го метна довечера.

Много е кофти времето, ходеше ми се някъде!

# 117
Днес правих тази тренировка https://www.fitnessblender.com/videos/at-home-abs-and-upper-body … -and-core-workout - горна част и корем.  Не е много трудна, става и за начинаещи, може да се направи и без тежести.
Отчитам и правене на коледни сладки, отне ми почти цял ден, най-вече декорацията. Получиха се доста добре, голямото ми момче много ми помогна.
Хубави почивни дни!

# 118
  • Пловдив
Здравейте!
Днес за малко да пропусна тренировката, но слава богу, следобед се хвърлих. Тъй като мускулната ми се увеличава всеки божи ден, сега вече имам на крака, гъз (това от лийн аут на ЛМ Комбат), гърба и ръцете (от Боб онзи ден), реших да не правя пак тежести, защото просто нямаше как, а и днес цял ден ям, та ям (и аз почнах коледните сладки), и направих нещо, което обичам и ми хаби калории - Пауър ката от ЛМ Комбат, 45 мин, макар и да бях не е час и тромава и смешна, пак изгорих добро количество и се раздвижих малко. Та, добре. Утре ще видя какво-що. Тъй като пропуснах началото на седмицата, налага се да наваксам и да тренирам по изключение и я неделя. Божа работа какво ще реша. Може би някоя силова табата със собствено тегло или пък не. Ще видим. Весела вечер на всички, аз отивам да се къпя и да гледам финала на Фермата, тази година пропуснах всички финали, поне този да хвана.
Адаш , весели пътувания, така най-добре се получават 💓💃
Приятна вечер!

# 119
За вчера и днес - дни 87 и 88 от ММ100,  Downbeat Strength  и Fight Club. Тренировките за долна част на тялото от последните две фази не са лоши и бих ги правила и извън програмата, ако искам да се вместя в по-малко време. ММА тренировката обаче продължава да е доста лека. Днешната /предполага се да е най-трудна от всички от този тип/ приблизително съответства по трудност на най-леката от Core de Force- MMA Speed. Днес допълних и с една кратка йога на Витас.
Люба, Боб има и Bodyweight Tabata, но не съм я пробвала. Иначе и аз харесвам табатата му с тежести. Много добро натоварване за няма и половин час.

Общи условия

Активация на акаунт