Тренировки в домашни условия - 102

• 33 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Днес ходих на групова тренировка в зала-степ,тежести,ластици,почти400 калории бърннах😜,вчера си правих програмата,утре отивам на ски⛷️

# 511
  • Пловдив
Здравейте!
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=_Zem0_qsDg0 л Бях правила една тренировка на тази мацка и не знам защо, мислех, че е същата - с тежести, беше ми харесала много. Тази е без тежести, но пак ми хареса. Със сигурност не гори 500 калории, най-много 220-230, но си натоварва, без да разбива. Кардио е, но има и доста мускулна работа, повечето упражнения са с доста повторения. Натоварва повече краката, естествено. Горна част няма нищо - няма лицеви опори, само едни бърливи бърпита, но то само 10. Така че, ако човек търси разнообразие, приятна тренировка е. Няма и много подскоци /не е като да няма хич, но са почти като планински въздух, сравнено с Шон/. Ще й потърся и някоя и друга нейна тренировка, тъй като ми допада. Освен това самата мацка е съвсем нормална, не е слаба, има си и тлъстини, а пак е сладка, така някак ми е по-човешко от жени, дето държат боди фата на 10 %. /знам, че е заради клиентите, но и тази си има клиенти, ама на... ама то черните са така, не им пука много много дали са слаби или не, все се харесват/.
Весела вечер!

# 512
Аз днес или утре ще приключа 21 ДФЕ РТ.
И двете риъл тайм много ми харесаха. Правих ги с прекъсване по Коледа, но се чувствам много в кондиция след тях, особено за половиния час, който изискват. Вдигнах значително тежестите, задобрях на лицевите и рядко завършвам на колена, чатурангата си я правя от раз. Като знам, че започнах с по 3 и 5 кг, сега съм на двойно толкова. Никоя тренировка не ме е изтощила психически или физически. Екстрийм я намирам за доста повече кардио, което не е лошо по принцип, сигурно целят вталяване в комбинация с хранителен режим, но аз си обичам да си усещам лека мускулна треска на другия ден. Тук почти нямах.
Мисля да завъртя една ротация между двете с вече по-високите тежести. Целта както винаги при мен е повече обем на Дупето. Ако можех, бих започнала 80 ДО, защото то имаше този ефект, но не искам да си развалям така добре направения режим и дисциплината с по-дълги тренировки.

# 513
И аз като Люба днес планирах да правя една тренировка на Джанет, макар и по-стара, но се отказах, защото имаше забранени упражнения. Вместо нея - Lower Body от Turbo Jam. Сега добре усещам вътрешно бедро.

# 514
  • Варна

След като днес я похвалих, преди малко и си я направих.
Мисля утре да почивам.

# 515
  • 1st floor
Отчитам кростренажор 30мин за вчера. Не знам какво ми става тази седмица, но нямам никакви сили. Карах с доста по-ниска скорост от обичайното. Пулсът беше около 140, според машината.

# 516
Пепа, мерси! Нещо ме хвана шубе с гири и крака, пък и лежанка, че още са ми натоварени краката от онзи ден!

Любче, мерси! Сега направих, тази, която показа вчера. Супер е! Не те разбива, едвам да се влачиш после, но още треперя!

Хубав ден!

# 517
  • Бургас
Buns PiYo за днес. Вчера йога. Открих мускули по себе си Open Mouth Ако сваля и някой килограм, ще вземат и другите да ги виждат Joy
Люба Ризова, забелязала съм, че имаме много сходен вкус за тренировки. Тази, която си пуснала, мноооого ми хареса.

# 518
За днес БР9. Много ме озорват нечетните тренировки в програмата.
Аз съм с един-два килограма /плаващо/ по-тежка от Коледа насам и не мога да се възстановя. Сумарно движението е по-малко, а и хапвам стабилно. Ще се опитам да включа повече кардио.

# 519
Аманда, и аз за това реших да включа повече кардио. Сега имаме и по-малко движение. Аз БР все не я докарвам до края Blush

Бях си навила горна част днес и след първото правих 40 минути горна част. Довечера май ще има и ... та да видя как ще оживея!

# 520
  • Пловдив
Здравейте!
За днес https://www.youtube.com/watch?v=xbABGepKT2o&list=PLCzr8bZECk … index=19&t=0s - ЛМ инвинсъбъл, последната тренировка 14 - 45 минути. Разбих се направо, а като се има предвид, че уж си мислех, че от вчера нямам МТ, оказа се, че краката ме болят /и цяла седмица продължава/. Та, накефих се, и макар и да не съм в обичайната си форма, мързеливо ми е, пак се стича пот от мен.
Таничка, радвам се, че харесваме подобни работи, аз в последно време знам, че не тренирам като света, защото гледам да правя само неща, които ми харесват, не издържам да правя програми, основно съм се насочила към комбатни тренировки, но просто ме е страх да не спра пак и за това си поддържам интереса. По-важното е да тренирам по принцип, отколкото да гледам кой мускул изостава. Та, явно и ти се кефиш на такива Innocent В това отношени звезди ми помогна много, защото ми показа доста разнообразни тренировки и из нета, аз на компа имам само ЛМ комбат , ЮФС и Тапаут.
Джери, много тренираш, внимавай бе, моме!
Непичко, натрупала ти се е умора явно, имаш нужда от почивка.
Изчезвам, че три пъти идват да ме викат. Весела вечер!

# 521
За днес - The Pregnancy Project, 5th Month с Трейси Андерсън. Трейси е съчетала горна и долна част. Ръцете бяха относително добре като за Трейси. Не усетих някакво натоварване, но поне нямах усещането, че имитирам обладан от духове. За сметка на това долната част, която все пак е силната й страна, се натовари добре. Разпознах някои уплажнения от Precision Toning, но тук са с по-малко повторения/само 20, но пък компенсира донякъде с повече упражнения/ и се сменя страната след всяко упражнение, така че има някаква почивка.

# 522
Не усетих някакво натоварване, но поне нямах усещането, че имитирам обладан от духове.
Ха-ха, точно. Много странни движения прави.
За днес БР 10. Снощи потичах на стълбите, струва ми се по-ефективно от степера.
Издържах и с въглехидрати на минимума, само от салати. Дано и днес успея.

# 523
  • Бургас

Таничка, радвам се, че харесваме подобни работи, аз в последно време знам, че не тренирам като света, защото гледам да правя само неща, които ми харесват, не издържам да правя програми, основно съм се насочила към комбатни тренировки, но просто ме е страх да не спра пак и за това си поддържам интереса. По-важното е да тренирам по принцип, отколкото да гледам кой мускул изостава. Та, явно и ти се кефиш на такива Innocent В това отношени звезди ми помогна много, защото ми показа доста разнообразни тренировки и из нета, аз на компа имам само ЛМ комбат , ЮФС и Тапаут.

Все едно мен си описала. Поради същата причина си измислих предизвикателство до 31.03 да направя 50 тренировки, независимо какви. Обичам свободата и понякога самата мисъл, че "трябва" да направя дадена тренировка, когато следвам определена програма, ме отказва да тренирам. И след като докарах няколко програми до 2-3 седмица реших да си дам свобода. И все пак има резултат, виждам напредък, за себе си съм доволна.
Звезди е енциклопедия, има ли някой, на когото да не е помогнала. Що неща споделя, без нея сме за никъде.

Днес стречинг, имам чудна МТ от вчера. Онова под дупето, глутеус ли беше, не е моето днес Joy

# 524
Любче, пишеш Таничка и аз се зверя и чета, не, че това, което си написала не се отнася и за мен!

Адаш, аз съм с МТ, освен на г*за и на плешките😁

Вчера, освен всичко направихме с един познат разходка по снежните баири!
Мда, за това ми беше трудно ставането!
Днес май не трябваше да тренирам, но направих на Деби Слим ин сикс 3. Един час. За цялото тяло. Утре ще е почивка!

Общи условия

Активация на акаунт