Тренировки в домашни условия - 102

• 33 297
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
JoyJoyJoy Аз тъкмо за теб се сетих преди малко и влизах да питам дали мърдаш.
Че аз след манданга и тренировка в един ден се движа 2 дни после на забавен кадър.

# 526
Да, мръднах Joy
Уж Деби винаги ми е била по от лесните, но сега издишах!

# 527
Здравейте! От скоро започнах да тренирам вкъщи, но ми е много трудно да си намирам тренировки за отслабване, а не за стягане. Понеже изчетох много коментари тук и видях, че най-често се споменават "БР" тренировки, та въпроса ми е това съкращение на body rock ли е, понеже се разрових и там и видях, че има някакви тренировки, но не са безплатни. Или пък ако може да ми препоръчате някакви кардио тренировки ще съм ви много благодарна! 🤗

# 528
  • Пловдив
Боди Революшън на Джилиън Майкълс, което е перфектно за начало. Аз почнах с това и имах, меко казано, феноменални резултати. Иначе, в никакъв случай не е добре да се прави само кардио, по ред и много причини. Ако искаш да отслабнеш, тренирай по програма. Обикновено така няма как да сбъркаш. Най-глупавото е толкова начинаеща да си избираш някакви произволни клипчета от нета. Ако пък смяташ, че ако вдигне 3 кг гира и ще станеш културистка, тогава просто тичай 3-4 пъти в седмицата по 5 км. Или карай колело. ОСВЕН БР може да погледнеш Т25, по-кардио насочена е, първия месец изобщо няма и гири. Не знам, обаче, дали няма да те затрудни, макар че има и модификации. Аз лично започнах с 30 дей шред на Джилиън, за да влезна в ритъм, после Боди революшън, за това време бях свалила вече 20 кг и оформих фигура и продължих с Т25, където до свалих останалите. Но, за мен, фигура извайва много добре БР, особено като за начало. Хармонично, равномерно и красиво. Та, разгледай и избирай. И пак казвам, може да се справиш и сако с тичане, ако това те влече. Разбира се, всяко сваляне на килограми иска и режим,но то си се знае пред скоби.
Аз днес още не съм тренирала, планирам, ха, Т25 някоя тренировка от гамата, може би пирамидалната, надявам се да добавя й някакви 10 минутки от друго. Ще видим.
П. С. Дописвам - Т25 Гама пирамид, която ми е любима тренировка от гамата, допълни традиционното напоследък 8 минутно ЛМ инвинсъбъл тренировка 1. Та си стана добре.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 19:50 от luba_rizova

# 529
Днес ми беше една такава дупка след като звърших 21 ДФЕ и реших да направя пак горна част от нея, за да не започвам нещо ново от петък. Горната част е доста силова и ръцете ми отказват на края, затова ми харесва.
Сетих се, че може да си преговоря A little obsessed и A little more obsessed от другата седмица. Те са също по горе долу 30 мин, поне първото.

# 530
Благодаря много за съветите, ще се вслушам! А тези тренировки на Джилиан Майкълс трябва да си ги купя от някъде ли? Влязох в линка, който сте дали за руския сайт, но нещо не мога да ги изтегля. Извинявам се за глупавите въпроси, малко съм неориентирана 😄

# 531
Mirrelag, не знам дали е качена цялата програма, но можеш да се регистрираш тук:

https://vk.com/search?c%5Bq%5D=jillian%20michaels%20body%20revol … 5Bsection%5D=auto

Отчет:
Day 27 - LIT Cardio + Freestyle Flow
Day 28 - пропуснах
Day 29 - Downbeat Strenght

Вчера ми беше едно смотано настроението. Два поредни месеца имам забавяне с цикъла и се чувствам подута и обезверена. Тренирам, храня се разумно, опитвам да намаля стреса и да си лягам по-рано и след 5 седмици резултати почти никакви. Очаквах да разбутам метаболизма, но уви. Ясно е че не става толкова лесно, но може би има и хормонална причина. Хм...

Ще сменя програмата, защото смятам да тренирам по доста по-ефективен начин. Беше ми добре за начало, но за моите цели не е добра Wink

Снеж, едно голямо благодаря за споделената програма на ЛМ. Ще се ползва в кардио дни!:hugs:Kissing Heart

# 532
Здравейте, отчитам завършена седмица 5, с мускулна треска на дупе, гръб и трицепс. Отдавна не бях имала треска на горната част и тя се получи от една тренировка, която не сметнах, че е много сериозна, но явно е ефективна за мен. Ето тази, само загряването не е включено
https://www.fitnessblender.com/videos/upper-body-alternating-dum … -and-coordination
Приятни почивни дни!

# 533
Аз се завърнах от почивка, бяхме в едно селце в Троянския балкан, изсипа се много сняг, нямаше ток, снегорина не можеше да достигне до нас и беше мега яко и романтично, но свърши. Simple Smile

Ходих на фитнес за първи път Sunglasses, направих тренировка за цяло тяло, моя си измислена, като редувах горна и долна част - успях да направя клек 16 повторения с 30 кг - една серия, после правих плие, бг клек, напади, мъртва тяга и измежду тях правих за горна част, като за бицепс и трицепс ги оставих последни, не знам дали е правилно така. Всичко със свободни тежести - имаше само една машина, дето не знаех за какво се ползва.
....Обаче ми хареса фитнеса, когато ми се отдаде възможност пак ще отида:smile:

Днес отчитам All Out Low Impact HiiT.

Люба, Звезди ти е отговорила... в рутракера има някои неща на Кейт, които може да се изтеглят, но точно екстрейн я няма.

# 534
Люба, Звезди ти е отговорила... в рутракера има някои неща на Кейт, които може да се изтеглят, но точно екстрейн я няма.
Ako много я искате ще ви я кача някъде... или по-скоро ще ви намеря откъде да я свалите, аз съм човек мързелив!
Скрит текст:
... както казах мързелът е велика движеща сила Wink
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5453325

# 535
Ako много я искате ще ви я кача някъде... или по-скоро ще ви намеря откъде да я свалите, аз съм човек мързелив!
Скрит текст:
... както казах мързелът е велика движеща сила Wink
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5453325
Агент, мерси, какво и как съм търсила не знам Smile ...извинявам се, можеше да подведа някой без да искам...

# 536
Аз вече почти не проверявам за нови неща в тракера. Във вконтакте има доста повече клипове. Неприятно става само когато има проблем с интернет връзката.
За днес - доста леко танцувално кардио за бременни с Киера Лаше, което може би ще включвам по-често следващия триместър, ако свикна с непрекъснатото бърборене на треньорката. Правила съм няколко нейни тренировки за Daily Burn, но там явно работи по сценарий, тъй като не е толкова словоохотлива.
------------------------
И се допълвам с днешната тренировка - комбинация от три кратки тренировки, като парадоксално тази за бременни/за горна част с тежести/ ми се видя най-трудна.
https://youtu.be/1NBgYuiSO7A
https://youtu.be/CxuAYfeA9X8
https://youtu.be/t9-NtvsRI_M

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 14:41 от zvezdi4ka14

# 537
Върнах се от ските ,неделя се метнах на планината,а днес ходих с една приятелка на табата,доволна съм.

# 538
  • Пловдив
Върнах се от ските ,неделя се метнах на планината,а днес ходих с една приятелка на табата,доволна съм.
Браво, Ноу! Heart
За днес, след 2 дни лежане вкъщи с нищоправне и ядене и плюскане, Чизъл баланс от ХиЧ. 40 мин. Бях я позабравила тази тренировка колко е брутална, и то някак лежерно брутална. Разтрепериха ми се ръце, крака и всичко накрая. Доволна съм. Утре е кардио наред, може би ще е нещо от ЛМ.
Приятна вечер!

# 539
Много се изморих нещо,снощи пълен блокаж 😂 днес след като оставя детето ще ходя на йога с приятелка .

Общи условия

Активация на акаунт