Отговори
# 195
  • Пловдив
Би ми било инересно да видя как ще приготвят капама и малки станимашки сармички (:

# 196
За мен кавърмата е типично българско ястие, любопитно ми е как се приготвя в различните райони на страната.

# 197
Боб яхния  и зелеви сърмички за сезона...

# 198
Зелеви сарми.

# 199
Здравейте! В ръцете си държа книгата „Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков“. Още от пръв поглед ме грабна с красивата си и солидна корица. С нетърпение прелистих първите страници и незабавно се пренесох в света на най-вкусната кухня, а именно традиционната ни българска. Мислех си, че я познавам и съм приготвяла почти всичко нашенско. Но рецептите, които срещнах в книгата ме впечатлиха истински. Подредена е прекрасно спрямо продуктите - тестени, млечни, зеленчукови и т.н. Между вкусните гозби, с интерес прочетох за традициите в храненето от миналото, за произходът на продуктите и още много все интересни факти. А снимките, те са повече от апетитни… приканват те да си вземеш, като тази на „Барабойника“ от 31 страница и не само. Много от рецептите са заснети и в процес на приготвяне, което винаги ми е допадало много. Предстоят най-светлите празници и със сигурност на трапезата ни ще присъстват някои от ястията в тази така българска книга. В моето кулинарно ежедневие се стремя да приготвям храна с достъпни продукти, което е водещо при избора ми на рецепти. „Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков“ е точно това, което искам-разнообразни и вкусни рецепти с нашенски продукти. Благодаря на авторите за книгата, която са създали и за възможността да се докоснем до техния опит!
Обичам аромата на нова книга и това колко изненади крие в себе си. Като вас и аз имам доста забързано ежедневие и чета вече любимата си кулинарна книга на „порции“. Ще споделя и други свои впечатления с вас още тези дни. С интерес следя дискусията в темата и черпя идеи. На всички вас пожелавам успех и възможност покрай коледните покупки да си направите и един хубав подарък – книгата „Любимо от родната кухня с Манчев и Шишков“. 

# 200
Някоя интересна рецепта с пъстърва, защото много обичаме тази риба вкъщи.

# 201
Любими са ми постни сармички и пълнени чушки с боб.

# 202
  • Варна
Ще ми е интересно да приготвят : лучник, качамак и любимата наденица с боб.

# 203
Мусака - класика..

# 204
Сармички, зелеви...класика за сезона.

# 205
  • Благоевград
Моята любима мусака.

# 206
Много харесвам пълнени сухи чушки с боб и баница с тиква и орехи.

# 207
Мекици или производни на тях 😊

# 208
Зелеви сърми

# 209
  • Бургас
Кажете ни коя е любимата ви родна рецепта, която бихте предложили Манчев и Шишков да сготвят?

Боб яхния - любимото ми хапване.

Общи условия

Активация на акаунт