Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 427
  • 569
  •   1
Отговори
# 390
 Peace Подкрепих и аз, нищо че в момента нямам никаква, смятам, че това е най - полезното за всяко дете Hug

# 391
Прекрасна инициатива! Напълно я подкрепям и се подписвам!

# 392
абсолютно за съм за кърменето и с двете ръце

# 393
Разбира се че и аз подкрепям!
Та нима има нещо по естествено от това да си кърмиш детето?

То това А.М. си е създадено само за да спаси мамите дето многоооо искат ама просто си нямат кърма да дадат на бебчо  Cry

не за тези дето искат да си запазят бюста  Crazy

# 394
И аз подписах Simple Smile

# 395
 Peace Peace Peace ЗА кърменето. Най-добрата храна за нашите бебоци

# 396
Подкрепям.
Кърменето е един от най-приятните моменти в ежедневието на бебе и мама, най-полезната храна за моето дете, няма нужда да коментирам, че контакта между майката и детето по време на кърмене е и изключително важен за бебето  Peace

# 397
  • There I was on a July morning
Подписах.

# 398
С двете ръце съм ЗА кърменето Peace и аз подписах Hug

# 399
  • София
Подкрепям.
Кърменето е един от най-приятните моменти в ежедневието на бебе и мама, най-полезната храна за моето дете, няма нужда да коментирам, че контакта между майката и детето по време на кърмене е и изключително важен за бебето  Peace

Peace Peace

# 400
Чудесна инициатива.Няма нищто по хубаво от кърменето и за бебето и за майката.Подписах,въпреки че живея в чужбина,но виждам тук колко много внимание се оттделя на кърменето,защто и в България да не е така.УСПЕХ  Peace Peace Peace

# 401
Аз пък съм на мнение, че кърмата много отдавна не е най-доброто за бебето. Нали в нея отива всичко, коеот ядем-вие сигурни ли сте, че това, което ядете е чисто и напълно здравословно. За мен лично АМ е по-добро, а да не говорим и по-лесно.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ти ме закла.

За КЪРМЕНЕТО с две ръце! И за информираността по темата!   newsm10

# 402
Включих се Peace

Цитат на: sakrovi6te в четвъртък, 10 юли 2008, 21:56
Аз пък съм на мнение, че кърмата много отдавна не е най-доброто за бебето. Нали в нея отива всичко, коеот ядем-вие сигурни ли сте, че това, което ядете е чисто и напълно здравословно. За мен лично АМ е по-добро, а да не говорим и по-лесно.

Мацка ти добре ли се чувстваш???Пила ли си нещо????  newsm34 newsm81

# 403
Got Milk?

Аз съм твърдо "ЗА".

# 404
 baby_neutral Няма нищо по-хубаво от това бебчо да се сгуши в теб и да цока.Подписахме се . baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт