Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 430
  • 569
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Разбира се!!! Подкрепям!!!  Peace

# 406
# 407
Подкрепям.  Peace Peace Peace

# 408
Да кърмиш детенцето си е нещо прекрасно, но трябва бъдещите майки да имат малко повече инфо по темата. Аз трябваше да плача от болка и да кърмя повече от седмица, защото ми се разраниха зърната. Бебчо имаше страхотен апетит, а на мен нямаше кой да ми каже , че не го слагам правилно да суче и така си разраних зърната... беше кошмарно. Сигурна съм, че още в болницата някои майки се отказват да кърмят поради тази причина. Когато попитахме защо боли толкова като кърмим с жените с които лежах, отговора беше - "Не се става лесно майка. Така, боли докато сучат!" Как да не се замисли човек дали да кърми или не?

# 409
 Подписах се!  Peace

# 410
# 411
 newsm10 newsm10 newsm10 
подкрепям с две ръце. аз все още само събирам инфо, обаче как съм се надъхала да ги кърмя моите две мишлета.....благодарение на близнашкия форум   bouquet

# 412
 newsm10 smile3501
БРАВО! Изцяло съм за!

# 413
Аз пък съм на мнение, че кърмата много отдавна не е най-доброто за бебето. Нали в нея отива всичко, коеот ядем-вие сигурни ли сте, че това, което ядете е чисто и напълно здравословно. За мен лично АМ е по-добро, а да не говорим и по-лесно.
#Shocked newsm62 newsm62
Това е просто безумно изказване...

# 414
I az se vklu4vam! uspeh na iniciativata Peace

# 415
Да на дългото кърмене!
Моята кума кърми до 1г и 2 м дъщеря си и сега съжалява, че не е продължила до по-късно...

# 416
кърмете и отслабвайте Peace

# 417
аз съм за кърменето.Колкото по дълго толкова по добре.Аз нямах тази възможност и много съжалявам.

# 418
Да на кърменето,добре за детето и за мама.
аз кърмих до 1г.и 3 м.моята принцеса! newsm10 breastfeeding

# 419
имате и моят подпис

Общи условия

Активация на акаунт