Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 439
  • 569
  •   1
Отговори
# 420
Подписах се и аз. Hug
Макар че съм мама на близнаци, дори за миг не съм се колебала дали да кърмя. Изживяването е несравнимо! Heart Eyes (А удоволствието при мен - двойно... Satisfied)

# 421
И аз се присъединих  newsm10
За щастие съм обиколена от хора, които са твърдо ЗА кърменето и въобще не са ми ясни доводите на НЕКЪРМЕЩИТЕ  newsm12
Аз вече три седмици кърмя през три часа и за мен е удоволствие
 newsm32  newsm32  newsm32

# 422
подкрепям петицията

# 423
Подкрепям Ви

# 424
# 425
Твърдо за кърменето.Това е най-доброто което можем да направим за нашите деца от най-ранна детска възраст. Hug

# 426
подписвам се с удоволствие

# 427
# 428
  • София
За повече от 2 години тази тема е "събрала" само 22 страници. Това не ви ли навежда на мисълта, че има явна липса на интерес? И че единствената причина да има изобщо някаква активност по нея е, че е закачена? И че може би би било добре това място да се отдели за тема, която интересува потребителите на форума, а не само администраторите му?

# 429
Кати, иде реч за петиция, а не за коментари във форум. Петицията може да подпише човек и без да се разписва във форума - това, по повод 22-те страници (ако човек обърне внимание на първа страница, няма да се обърка). Подкрепата за кърменето е важна, защото в България има само 10 сертифицирани отделения по програмата "Приятел на бебето" и Майчин Дом примерно не е сред тях, въпреки че там е едниственият засега консултативен кабинет по кърмене. Затова и има смисъл темата да е закована.
Ако повечето от нас не са могли да спестят на детето си травматично раждане, то поне са искали да му дадат най-добрия старт в живота чрез кърмата. Друг е въпросът колко от искалите са успели при липсата на подкрепа...

# 430
  • Велико Търново
Подкрепям петицията  Peace и се надявам живот и здраве, когато се появи моето мъниче да мога да кърмя възможно най-дълго време!

# 431
ГЛАСУВАМ ТВЪРДО ''ЗА''!!!

# 432
Подкрепям   Peace

# 433
# 434
До петия месец моят син беше изключително на кърма. Вече е почти 1 годинка и след всяко хапване суче за десерт. Не виждам нищо срамно, неудобно или вредно в това, както се опитват да ме убедят някои тесногръди майки. Искам да дам най-добрата и полезна храна на детето си и зная, че до 2-годишна възраст той има нужда от много белтък в менюто си. Затова не заменям кърмата си с никакви купечки млека от сорта на Данонино и прочее боклуци.
Преди да се роди моето съкровище бях малко протеснена дали ще имам въобще кърма, тъй като нито майка ми, нито сестра ми са кърмили, но когато сложих бебо на гърдата си и той засука лакомо се разтопих от радост. Пожелавам тази радост на всички жени.

P. S. Надявам се че знаете за всички предимства на кърменето? Има достатъямо информация в темите във форума.

Общи условия

Активация на акаунт