Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 440
  • 569
  •   1
Отговори
# 435
Подкрепям разбира се!!!
Успях да кърмя сина си 15 дни след което беше на смесено хранене до 4-ия си месец, когато мина изцяло на АМ...
Майки, тези от вас,които имате кърма-КЪРМЕТЕ ДЕЦАТА СИ!

# 436
  Подкрепям !!!

# 437
ЗА с двете ръце!!!! Peace Peace Няма по-важно нещо от кърменето на нашите бебета! Да им дадем най-полезната и здравословна храна за тях в началото!!!
Майки, кърмете децата си!
Аз кърмих моето малко голямо момиченце 11 месеца. Сега вече е отбита. Винаги съм смятала, че кърмата е много важна за бебето! Изцяло съм против изкуственото хранене, още от захранването е на домашно приготвена храна. Не купувам нищо!

# 438
Подкрепям  Peace Кърмиме се и се надявам да е за по-дълго  Praynig

# 439
Аз съм изцяло за кърменето!  Peace Аз кърмих дъщеря ми до 10-ия месец, сега също се надявам да е така.

# 440
И аз съм ЗА... останалото "Божа работа"!

# 441
Твърдо за! Природата си знае работата Grinning

# 442
И с двете ръце съм за Peace

# 443
Аз мисля че преди всичко трябва да помислим за децата си ,те да са здрави а не дали ще ни се развали бюста от кърменето.Все пак това е началото за един добър имунитет за детето.Аз лично кърмих докато имах кърма може да е малко но понякога неможеш да се бориш с биологията на човека при мен беше 6мес.Имам приятелка която кърми 12мес.

# 444
Кърмя 1г5м., чувствам се страхотно, детето ми също.

# 445
аз преди доста време съм подписала петицията ,а както се вижда още се кърмим.но сега прочетох някои доста неприятни квалификации към кърмещите майки-жалко е!

# 446
'' ЗА '' с двете ръце!
макар и да знам колко усилия ми костваше-трябва да се опитаме да кърмим,колкото е възможно най-дълго,за съжаление аз нямах този късмет,колкото и отчаяни опити да поемах,успях само 5 месеца , започна да ми намалява  още на 3 месец, като накрая съвсем ми спря ей така съвсем от само себе си ...
но УСПЕХ НА ВСИЧКИ МАЙКИ!!!!

# 447
"ЗА" кърменето с двете ръце newsm10 колкото повече толкова подобре.
Аз имах толкова голямо желание да се кърмим но по здравословни проблеми спряхме и съжелявам за факта.Затова препоръчвам на всички маики мислете за децата си кърмете колкото можете повече
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!!!!!!!

# 448
"ЗА","ЗА","ЗА","ЗА"
Аз с двете ръце по два пъти подкрепям кърменето!
Кърмя дъщеря си и до днес,опитвам се да обяснявам на доста майки колко е полезно и приятно,жалкото е че много момичета изобщо не си дават сметка КОЕ Е ПО-ДОБРОТО за детето.
ЗАЕДНО С ПРИРОДАТА!!!

# 449
  • Бургас
Подкрепям!  Peace
Твърдо за кърменето съм. Надявам се да продължаваме да се кърмим успешно.

Общи условия

Активация на акаунт