СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 7

• 33 457
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моето най-редовно ми казва,че аз към случила на деца,ама той за съжаление не бил случил на майка-вече не се и впечатлявам като го казва.
При мен е обратното - аз им казавам, че не са случили на родители, особено като чуя репликата: "ма те и другите така". Ма мен другите деца не ме интересуват. Имат си родители да ги мислят.

# 466
Мама Мони, и аз на това се надявам, защото брат ми беше толкова проклет като малък и в пубертета доста се уравновеси. Та уж имам някакви надежди за синчето, но засега са само надежди.

# 467
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз доживях снощи да чуя извинение - беше се спекла нещо дъщеря ми след училище, отговаряше ми с една дума, погледът - вял и безразличен...питам я какво има, всичко наред ли е в училище и с приятелите, тя с досада ми отвръща. Че като запалих и аз - казах, че тресящия й пубертет не е причина да й търпя променливите през 5 мин. настроения, и като е в кофти такова, поне да каже причината и няма да я закачам - уморена съм, гладна съм, в цикъл съм...все нещо има. Млъкнах и я игнорирах, та след половин час идва да ми се извинява - уморена била, на училище много контролни, учене, вечер - на тренировки...Е, викам, можело и нормално да ми се обясни, не троснато. Та, не знам още какво ме чака да изтърпя, но искрено се надявам да влезе в пътя, защото като й видя понякога отегчения поглед, тип "остави ме на мира", и ми иде да й отвъртя един...Че то и с познати и приятели понякога така се държи, каже някое вяло "здравейте" и после мълчи и гледа в пространството, никакъв живец..

Все едно за нас с Ема става дума, абсолютно същата ситуация!

# 468
Бисквитка, при нас е същата работа:)
С такава досада ме гледа, че ми идва да я пратя в някое училище на Луната.

# 469
И моята девойка е така. Кисели тинейджъри, само въртят очи с досада, каквото и да им кажеш.
Днес ме разсмя с нейните схеми. Взела съм билети за "Бай Ганьо" в Младежки театър за нея и баба й. Звъни и пита: "Може ли вместо баба да взема една приятелка от училище?". Направила си е сметка, ама без кръчмар, бабата обича театъра и си чака постановката. Освен това ще се обиди, че е така отритната.
Взех още един билет за приятелката, даже имаше места до тях. Обаче тя пък се нацупи, че няма да са сами, бабата ще им свети.
Няма угода и това е.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 17:07 от Анонимен

# 470
Онзи ден девойката разглежда стари нейни снимки и попада на една , на която сме на бал на племенницата ми. И като започна една тирада, как съм й позволила да се облече така грозно-  с пола и клин. А като  знам, колко и се молих да събуе този лилав клин и как тя ми отговори, че нищо не разбирам от мода...Сетила се нашата след девет години да си зададе въпроса, що така е облечена, че и сметка ми държи, що съм позволила!

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 14:01 от Biserka_a

# 471
  • София
Моят от известно време също е доста "крив", особено когато е по- уморен. Освен това в последната седмица долавям промяна в гласа. Вчера ме осведоми, че ми използвал дамското тримерче, за да си махне мустаците. Не искал да изглежда като неизмит, което аз адмирирам. Но за Коледа ще получи личен тример. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
  • Бургас
Пътуваме към София с много крива тийни в момента. Днес и утре съм я записала при Хасъмска, да има идея за формата на изпита. Много се разгневи като разбра и не можете да си представите какво чуха ушите ми. Аз не влизам в пререкания, изключвам и изобщо не я слушам. Дайте ми някаква идея с какво, къде да я разсея следобед...

# 473
  • софия
Пред Народния театър има Немски коледен базар - топъл шоколад, наденички, хенд мейд нещица. По-надолу, на близо в старата част Дондуков-М.Луиза-Веслец има Коледа в квартала - https://m.peika.bg/Koleda_v_kvARTala_l.e_i.102208.html.
Или отидете до някой мол. Парадайс е най-модерен, Сердика също е хубав.
Ние ще се мотаем на Немския базар след урока по бел. Не е голям, леко е гъч, но не е лошо. Може би и към квартала ще отидем. Районът в последните години си посъживи, има дух и красиви сгради.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 08:50 от zvаnchе

# 474
  • Бургас
zvаnchе, чудесно ми звучи базара. Ще скокнем задължително! Благодаря за предложението.

# 475
В НДК има базар на книгата. Всички участници предлагат отстъпки. Ако успеете, скочете за чувал книги.

# 476
  • софия
Предполагам знаеш, че е синя зона до 18 ч. днес. Да внимавате, че са хиени.

# 477
  • Бургас
Добре, че си писала. В Бургас синята зона е само в работни дни и изобщо нямаше да погледна. Може да оставим колата и на паркинга в хотела, че да пробваме греяно вино от Коледния базар. Сега се замислих, че откакто учех в Сф, тоест преди 20 год, не съм минавала по Витошка! Често пътувам до Сф, но е все по работа и не съм слизала в центъра. Ще ми е много интересно да видя промените.

# 478
  • софия
И на Витоша е приятно. Има хубави заведения по преките наоколо. Може да го съчетаете с Базара на книгата в НДК.
Обещават днес да е хубаво времето и може да се получи чудна лежерна разходка.

# 479
За вечнотот недоволство. Нерви се и протестира като ги карам да решава задачи, но веднъж нещо беше оплескал някакво контролно и естествено пак аз бях виновна, защото не съм го накарала да решава повече.
Същата работа ще е тази година. "Ама защо, ама не искам, само ме тормозиш", а после ако се издъни на изпитите, ще има "Защо не ме натискаше повече?".
Угодия няма.

Общи условия

Активация на акаунт