Забременели след ин витро - Тема 46

• 49 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Lucky, прочети последните три страници.

# 586
Здравейте бъдещи мами!!!
Първо искам да ви пожелая весели празници!! Нека всички бъдем здрави и благословени !
Искам да попитам какви витамини приемате до 12та седмица и след това!
Благодаря
Здравей радвам се да те видя в тази тема ❤ Аз от самото начало на бременноста приемам фолиева киселина и suppleMaman , в 9 седмица ми включиха и витамин Д и Б12 поради ниски нива. Сега съм почти в 17 седмица и още приемам всички витамини.

# 587
  • София
Аз пия мултивитамини за бременни от Здравис (дъвчащите).
Отделно взимам Топ фолат, б12, д3, а от 12гс включих и Б6.
В мултивитамините обаче има достатъчно фолиева киселина и ако не си я следиш с кръвни и не е доказано ниска, не е ок да пиеш повече. В мултивитамините, които пия е метилирана, както и Б12 е метилирано.

Всичко зависи от твоите кръвни стойности

# 588
До 12 седмица задължително фолиева киселина, след това каквото пожелаеш. На пазара има голям избор на витамини за бременни, така че ти си реши кое искаш.

# 589
Момичета незнам дали въпросът ми е за тук ,но вече започвам да се притеснявам...
На 15 март ми направиха мисед аборт и още не ми е дошъл цикъл, та въпроса ми е някой знае ли кога да очаквам... за първи път ми е

# 590
Момичета незнам дали въпросът ми е за тук ,но вече започвам да се притеснявам...
На 15 март ми направиха мисед аборт и още не ми е дошъл цикъл, та въпроса ми е някой знае ли кога да очаквам... за първи път ми е
Изчакай още седмица -  да станат около 40 дни . Ако не дойде, отиди при лекаря да те види .

# 591
Изчакай още седмица -  да станат около 40 дни . Ако не дойде, отиди при лекаря да те види .
Притеснена съм,защото на своя глава започнахме да правим опити отново и незнам дали е станало нещо без да разберем ....

# 592
На мен доктора ми каза след вакуума да очаквам цикъл най рано след месец и нещо, което при мен се води средата на месец май. Относно опитите е хубаво да се изчака след аборт поне 3 месеца, навсякъде го пише. Не знам защо бързате, още повече като не ви е дошъл първи цикъл.
Притеснена съм,защото на своя глава започнахме да правим опити отново и незнам дали е станало нещо без да разберем ....

# 593
Момичета,
Поддържате ли температура? В 10г.с. съм очаквах вече да отшумява, но така почти всеки следобед съм замаяна и с 37.1-37.2. Знам че до 37.2 е нормално, но ми се иска да споделите дали и при вас е така и кога отшумя.
Благодаря!

# 594
Нормалната температура e до 37.4. Защо я мериш?

# 595
Нормалната температура e до 37.4. Защо я мериш?
Меря я, защото ми става отпаднало.

# 596
Не е от температурата, защото това е нормална стойност, по- скоро е от самата бременност. Чувствах се така до края на 4 месец.

# 597
Здравейте, нормално ли е да има леки  отклонения в ПКК в 14 г.с., предвид симулацията и всички медикаменти? Някои показатели са ми близо до горна или долна референтна стойност. Мога да ги коментирам с док. чак след 2 седмици. Нямям оплаквания иначе.

Досега когато съм правила профилактика всичко е било винаги горе долу по средата...

Между другото , много съм разочарована от ЖК в клиниката, в която се записах, хем е платено. Все си мисля, че една идея е редно да ни обгрижват повече предвид че сме инвитро и възрастта в повечето случаи. Не знам какво да правя, май ще търся нов специалист.

Вие там където правите инвитрото ли се следите после?

# 598
Тепърва ще ти варират стойностите нагоре и надолу. Аз съм в 30 г.с. и вече май няма показател, който да е в реферетните граници 😄 Постепенно ще ги включат медикаменти, за да вдигнете я хемоглобин, я магнезий..
А колкото до ЖК, не се следя в клиниката, в която правих ин витрото, тъй като съм от друг град и не ми е удобно да пътувам постоянно. Но съм доволна от моя АГ, следи ме редовно, пускаме изследвания всеки месец и така.

# 599
Момичета,
Поддържате ли температура? В 10г.с. съм очаквах вече да отшумява, но така почти всеки следобед съм замаяна и с 37.1-37.2. Знам че до 37.2 е нормално, но ми се иска да споделите дали и при вас е така и кога отшумя.
Благодаря!

Ако приемаш прогестеронов препарат, най-вероятно е от него. Аз бях така до към 13 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт