Забременели след ин витро - Тема 46

• 49 634
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
desolina, утрогестанът се спира по схема, а не изведнъж. Ако днес ти е първият ден без него може да го продължиш. Аз бях на 3х2 и първо стана на 2х2 за няколко дни, после 2х1 и така.

# 571
Фолиевата в 12 от раз, , естрадиола таблетки и лепенки в 12 седмица Постепенно, Утрогестана просто ми го разредиха през ден и го спрях в 14-15 седмица.

# 572
Благодаря, момичета. Така ще направя и аз, ще ги спирам по схема, за да си нямам неприятности

# 573
Лекуващият те доктор трябва да ти каже как и кога да си спреш, спрямо индивидуалното ти състояние и терапията ти. Ако е казал изведнъж , си слушай него. Различно се процедира ..
Например при мен първо в 8 г.с. ми спряха от раз естрофема. После в 9 г.с. ми намалиха медрола от 2 т. на една, а от днес (11 с.) го спирам изцяло. Ог днес намалям дуфастона от 3 х1 на 2х1, след 10 дни го спирам напълно. Утрогестана ми го оставят 2х3 вагинално, неясно до кога. Фолиевата киселина също я продължавам.

# 574
  • София
Аз в 7-ма спрях изведнъж естрофема.
В 11-та ми спряха от раз утрогестана, който пиех и дуфастона. Остана ми само кринона 2х1. В 12гс на ФМ ми казаха от 13-та да го спра за 1 седмица и да приключвам Simple Smile

# 575
При миналата бременост Сигридов ми каза да спра прогестерона от раз в 10 седмица и след 3-4 дни прокървих и аборт. Според мен да се сравни мнение е добре .. Аз тогава си мислих, че ще включа пак прогестерона, ако има проблем, но не се получи . В 12-13 седмица по често спират от раз прогестерона.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:10 от sanssa

# 576
Аз края на 13та го спрях от раз.На 1 Кринон бях .

# 577
Момичета бях в болница с кървене, днес ме изписаха и се зачетох в епикризата, какво е това “савум утери”? Веднъж пише ембрион в матката, веднъж пише това савум утери, не можах да намеря какво точно значи ...

# 578
Значи  бременност, която е вътре в матката.

# 579
Не сте го намерила, защото са го написали грешно - кавум утери е правилно.

# 580
Дори не забелязах, че е написано грешно Хахахха.  Понякога се улавям, че и аз правя такива грешки когато пиша на български.

# 581
Пожелавам темата да се напълни с положителни новини! Добре дошли!
Дано да съм се справила, ако има нещо за добавяне, за поправка и подобни, само ми кажете

Може ли и мен да добавите в списъка отпред с бебе Християн и бебе Десислава, родени на 1.1.2020г.

# 582
Моля, да ме добавите с бебе Борис роден на 05.03.2020

# 583
Да са ви живи и здрави бебенцата!!!

# 584
Здравейте бъдещи мами!!!
Първо искам да ви пожелая весели празници!! Нека всички бъдем здрави и благословени !
Искам да попитам какви витамини приемате до 12та седмица и след това!
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт