Забременели след ин витро - Тема 46

• 49 607
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Devilche, +1 с много потене в началото. Нощем беше ужас...
А имаше случаи, когато нощем съм заспивала с длани върху корема и така го бях нагрявала, че си задавах същите въпроси като теб Simple Smile но...всичко си беше наред!
Успех!!! Само вярвай и максимално бъди спокойна!

# 616
Бях на ужасно високи дози прогестерон и естрадиол, но никога не съм имала потене, но за сметка на това бях със сърцебиене.

# 617
  • София
Потене имах и аз и беше от естрофема, но аз си се потя и преди цикъл принципно. Та за мен потенето не беше никакъв признак.
Толкова бях добре, че не повярвах на теста.

# 618
Благодаря ви за споделеното,дами 🙏🏼🍀
Нормално е при всеки да са различни симптомите. Различното този път при мен е наличието на зарзио. Предния път даже беше лятото и не помня такава жега да ми е било,но дано имам късмет и видя + тест и гушна здраво бебче.
Сърцебиене имам още от предната бременност(миналата година) и от тогава съм на високи дози магнезий и небилет,та сега не го усещам много,но определено се получава от високите прогестеронови препарати.

# 619
Момичета,
7ми ден след ЗЕТ на 2 бластоциста уринния е категорично отрицателен 😭😭😭 предния ми свеж трансфер на 7ми ден имах видима 2ра черта. Всичко свършви за нас 😢явно не ми е писано да съм майка.

# 620
Девилче, прегръщам те!
Нищо не е свършило! Борбата продължава! Ще бъдеш майка! Много скоро! Съжалявам, но и от сърце ти желая следващият месец да е твоя!

# 621
  • София
Devilche, недей така, знам прекрасно как се чувстваш в момента, но не трябва да се отказваш от мечтата си. Ще бъдеш възнаградена с успех някой ден, убедена съм в това. Само трябва вяра и упоритост, колкото и да ти се струва, че нямаш сили сега и искаш да се откажеш.

Между другото, аз на твое място бих отишла да пусна днес един кръвен за потвърждение, защото ми се струва рано за уринен. Това, че миналият път е показал, нищо не означава. Този път може да си имала по-късна имплантация, нищо не се знае.

Силни прегръдки, поплачи си днес и утре, почини си един месец и смело напред с нови сили HugHugHug

# 622
Благодаря ви мили момичета! Добре,че сте вие ♥
За съжаление това ни беше последен опит и шанс😩 нито средства имаме повече,нито физически мога да понеса още дупчене и упойки.

# 623
  • София
Шуърчек показва по-късно според моя тестов опит, който е мноооого голям.
Бих направила престо или кръвен.
На 7-ми ден на бластоцист чхг е едва 20, в урината не се очаква да е особено много.
Специално за отрицателен шуърчек на 7-ми ден и аз не бих се отчаяла чак до толкова все още.
Виж за 8-ми ден бих, защото и на двата ми положителни трансфера на 8-ми ден чхг беше около 80

# 624
Благодаря ти, Брайда 🙏🏼Дано причината е в шуъра.
Утре ще направя престо, но предвид предния ми опит,който си отчете хубави 2 черти на 7ми ден, направих днешния.
Дано стане чудо и утре се появи 2ра черта

# 625
Благодаря ти, Брайда 🙏🏼Дано причината е в шуъра.
Утре ще направя престо, но предвид предния ми опит,който си отчете хубави 2 черти на 7ми ден, направих днешния.
Дано стане чудо и утре се появи 2ра черта
Вместо да си даваш парите за престо , по-добре направи кръвен тест - така наистина ще знаеш какво се случва. Но дори и кръвен под 100 пак трябва да чакаш да се вдигне , за да е сигурно. Аз съм имала неуспехи и при ЧХГ 8000 и при 60 ... Дано има пол. резултат!

# 626
Devilche, стискам палци все пак тези дни да излезе положителен тест и всичко да е наред!

# 627
Здравейте!не съм писала тук но ви следя с интерес.Искам да попитам забременелите дами къде се следите след положителния тест-само при репродуктивния специалист,някъде по здравна каса или и двете?Благодаря!

# 628
  • София
До 11гс ходих през седмица при репродуктивния (те си ме викаха),  но се налагаше да ходя и при друг пак частен.
След 12гс се насочих при лекаря, при който реших да раждам.

Принципно е достатъчно само при репродуктивния докато той ви каже и след това при друг. Частен или по ЗК е ваш избор.

# 629
Обикновено репродуктивните следят до 12 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт