Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква марка фолиева киселина приемате?
Кога най-рано може да се чуе сърдечният ритъм на ембриона?
Кои витамини обикновено се препоръчват по време на бременност и кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква марка фолиева киселина приемате?
-
Кога най-рано може да се чуе сърдечният ритъм на ембриона?
-
Кои витамини обикновено се препоръчват по време на бременност и кърмене?
-
Кой конкретен витамин B12 сте избрали?
-
В коя седмица спряхте да приемате Естрофем, Дуфастон, Но-шпа и Утрогестан?
Имах трансфер на 23.03 на две 5 дневни ембриончета, след 10 дни на 01.04 ЧХГ-269. Но снощи се събудих със страшна криза от сърцебиене, висок пулс и гадене, кръвното беше нормално въпреки, че попринцип съм с ниско. Четейки страничните ефекти на лекарствата такива май имат но шпа (3х2) и утрогестана (ваг.2х3)(пия още естрофем(2х1), фолиева(2х1) и акард(1)). Звънях на спешен телефон на болницата и ми казаха, че било нормално от утрогестана и да го намаля на 2х2. Случвала ли ви се е такава силна реакция, беше много страшно за мен едвам се съвзех. В деня на теста пуснах и прогестерон 585 (при бременност 1-ви трим. реф. 35.0-141)
Попринцип съм с Хашимото и бях на по завишена доза 100 мг. В средата на стимулацията забелязах че Тсх доста е паднало 0,06, а Фт4 леко превишило референтната. Ендокринолога ми каза да я намалим на 75мг. И при положителен тест обратно на 100мг. В деня на теста пусна тсх- 4,470 и веднага дигнах. Пия и Сотахексал за прескачане на сърцето, което даже не бях и забелязала преди разни изследвания. Иначе Акард също е аспирин 150мг. незнам дали той помага за тези симптоми.
Ако искаш ела в темата за кюретаж. Там има информация и списък с изследвания който може да ти е полезен.
Бъди силна и от сърце ти пожелавам следващия път да е твоят!