Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 6

• 51 253
  • 881
  •   1
Отговори
# 525
  • Чукарландия
Babri,
Можеш ли да ми кажеш от къде си поръчваш третиноин - гела?
Ако може линк на индийския сайт. Доставят ли до България? Опитах се да ти пиша на лични, но си забранил входяща поща.

# 526
Здравейте,
Някой ползвал ли е Locacid 0,05% cream? Някъде в мрежата имаше инфо, че всъщност е Ayrol 0,05%
Вие намирате ли го онлайн или някъде в наличност в аптечната мрежа? Аз не го.

# 527
Здравейте,
Някой ползвал ли е Locacid 0,05% cream? Някъде в мрежата имаше инфо, че всъщност е Ayrol 0,05%
Вие намирате ли го онлайн или някъде в наличност в аптечната мрежа? Аз не го.
До колкото показа бързият ми гугъл сърч, Локацид е едно и също като Аирол, само че произведен за френския пазар.

# 528
Babri,
Можеш ли да ми кажеш от къде си поръчваш третиноин - гела?
Ако може линк на индийския сайт. Доставят ли до България? Опитах се да ти пиша на лични, но си забранил входяща поща.

Белла, аз ползвам препарата от линка. Прозрачен гел е, много лек, лесно се маже, бързо попива. Не го купувам оттам, просто ползвах снимката за онагледяване.

Първоначално го купувах от един индийски продавач през ибей. За съжаление забраниха продажбите там, защото е с рецепта. Продавачът обаче се свърза с мен и ми предложи да поръчвам директно от него, ако искам. Поръчвам вече 3-4 години от него, плащам през пейпал, доставката е бърза, фалове няма.

Отблокирах си личните съобщения, даже не помня кога съм ги забранила и защо:)

https://www.netmeds.com/prescriptions/a-ret-0-1-gel-20gm

# 529
  • Чукарландия
Благодаря! 🌹
Да, и аз купувах преди от Ибей, от индийски продавачи. За съжаление, забраниха продажбите чрез тази платформа. Иначе съм го ползвала този гел. Обичам да имам два различни, примерно крем и гел и да ги редувам през вечер. Или пък третиноин на две различни марки да ги редувам. Сега с тези карантина по-трудно става намирането на третиноин, изключая Аирол.
Ако някой поръчва онлайн третиноин, различен от Аирол, може да ми услужи с линк на лични, да презаредим наличностите. Моля! 🤗

# 530
Аз съм поръчвала няколко пъти от тук, но сега има съобщение на сайта за проблем с доставките до някои държави заради тъпия вирус, та е добре да се прочете първо, преди да се поръчва.
Скоро не съм поръчвала от никъде, защото съм на абонамент към една месна програма, но искат да ми добавят разни неща към трета като ниацинамид, а аз не съм сигурна, че искам такова нещо и може би пак ще започна да поръчвам.

# 531
  • Чукарландия
Много благодаря, Миоки! 🌹

# 532
Вече втори месец, от как се клепам с айрола.В началото мислех, че ще ми се размине, ма не би. Белене, червени петна по лицето. Най-кофтито е, че спуканите капилярчета по лицето ми се увеличават. Само при мен ли по дяволите го има този проблем? Слагам слънцезащита, даже две една след друга, след това подновявам на три часа, нося шапка....

# 533
При мен пдобен проблем с много белене и нвкак изтънена кожа с поява на червенина и капиляри имаше на брадичката.
Затова разредих трета и мажа няколко пъти седмично само.
Избягвам брадичката,носа.

# 534
Ако някой поръчва онлайн третиноин, различен от Аирол, може да ми услужи с линк на лични, да презаредим наличностите. Моля! 🤗
Тук има различни форми с много здрава надценка, но пък от UK. Поръчвала съм веднъж до UK, веднъж до България - преди ковида, но едва ли има значение. Пристигнаха без проблем, но и без да ми дава тракинг номера, така че да мога да си следя пратките. Иначе дамата продава доста, има и фейсбук страница/ци, чрез които може да й се пише, да се пита и да се поръчва. Лично мен ме устройва Аирола, така че отпаднах като клиент.

https://rejuvaglowme.com/shop/page/2/

Групите не знам дали се виждат, ако не си им член.

https://www.facebook.com/groups/1131007467087901/
https://www.facebook.com/groups/210056593454867/

# 535
Това с капилярите мисля, че стават по-видими заради изтъняването на горния слой кожа, а не че се появяват заради трета. При мен няма новопоявили се. Там където си имах си имам. Нови не съм забелязала.

# 536
При мен пдобен проблем с много белене и нвкак изтънена кожа с поява на червенина и капиляри имаше на брадичката.
Затова разредих трета и мажа няколко пъти седмично само.
Избягвам брадичката,носа.
Капилярите са основно около носа и устните, поне за сега. Беленето хвана и част от бузите, по челото малко. Тази вечер пропуснах. Мажа с конопено масло, пръскам с флорална вода, за да хидтратирам допълнително. Може би минус е, че не пия достатъчно вода, но от малка не обичам вкуса и.... Аз мажа 3-4 пъти седмично само, не мога да си представя какво ще да е, ако плескам всяка вечер.
Миоки, аз  нямах.Бях си докарала кожата до абсолютна гладкост, без никакви раздразнения, като спрях всякакви гримове, ползвах много изчистени кремове. Не ползвах слънцезащита изобщо.  Дано вместо да изпиша вежди, не избода очи.
https://prikachi.net/image/DK3Vh

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 22:36 от jaspermmm

# 537
Видимите капиляри са в следствие на увреждане на кожата от слънцето и възрастта (загуба на колаген и еластин както и подкожни мазнини + евентуално отслабване на кръвоностните съдове заради некачествен живот - кофти хранене, заболявания и т.н. Не е от третиноина. Това че в даден момент сме имали перфектна кожа, не означава, че ще е завинаги така за съжаление и след една определена възраст, дегенерацията става очевидна и се осъществява с видима бързина.

# 538
  • Чукарландия
jaspermmm, ако може да съм ти от полза, но мисля, че трябва да разредиш трета, примерно 2-3 вечери седмично. Не ползвай масла, някои масла (нищо, че са масла) изсушават кожата. Не ползвай и флорални води - в случая не хидратира, а допълнително дразни и без това раздразнената кожа. Наблегни на много и добра хидратация преди слънцезащитата, плюс крем против раздразнения и зачервявания (напр. такива за атопична кожа). Успокояват и овлажняват кожата.
Аз пия много вода, но газирана, което знам, че не е хубаво, но съм пристрастен към нея. 😂

# 539
Някой ползвал ли е третиноина от Испания? Как му беше името? Все още ли се купува без рецепта там? Имам 2 колежки испанки и ако си ходят лятото, мисля да им поръчам да ми донесат по 1 тубичка.. Сега ползвам гръцкия, но искам да се запася...

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 14:03 от lunna pateka

Общи условия

Активация на акаунт