Делене на разходите 50/50.

• 15 430
  • 469
  •   1
Отговори
# 165
Да не би да перете на ръка и да вадите вода от кладенеца ,че ви е толкова тежко да перете hahaha
Тристепенно меню ли приготвяте ежедневно,че толкова много ви тежи готвенето?Нямате ли перални,миялни,мултикукъри,че толкова много сте затруднени в домакинството?

# 166
Е кажете, че за това става въпрос, мъжът като вземе пари да ви ги дава...

Ами то никоя не каза "ние сме на общ бюджет, като взема пари и ги давам на мъжа си".

# 167
  • Най-красивата страна
Да делим разходите по равно-сметки,храна,да пресмятаме стотинките за кафе....Такива отношения мога да имам само със съквартирантка.Дори и с приятелки в заведение не си правя такива тънки сметки.

# 168
В едно нормално семейство няма състезание,всичко е общо.Не му давам моите парите,защото е с много широки пръсти,не може да отказва заеми,на хора които имат повече от нас ,ама не си правят сметката.

# 169
Да не би да перете на ръка и да вадите вода от кладенеца ,че ви е толкова тежко да перете hahaha
Тристепенно меню ли приготвяте ежедневно,че толкова много ви тежи готвенето?Нямате ли перални,миялни,мултикукъри,че толкова много сте затруднени в домакинството?

Е, нали говорим за 50/50  Wink

# 170
Всичко е общо,ако и двамата са икономически независими.

# 171

Че те тези уреди 50/50 се купуват, 50/50 се ползват. Нали?

# 172

Че те тези уреди 50/50 се купуват, 50/50 се ползват. Нали?
Много сложно стана hahaha
Заболя ме главата да чета за 50/50 разходи ,пък какво остава да тичам с калкулатор и да смятам,, кой колко ял ,колко платил или колко копчета на уредите съм включила.
Съжалявам,но за мен това не са семейства ,а бизнес партньори.

# 173
Те май са само от мъжки пол тия с калкулаторите, поне така излиза от описаните случаи по темите.

# 174
  • София
И колко топчета от супата си изял.

Между другото, все по-често чувам за случаи, в които е прието той "да си спестява".

# 175
Те май са само от мъжки пол тия с калкулаторите, поне така излиза от описаните случаи по темите.
В женски форум е нормално жените да описват мъжете с калкулатор в ръка hahahaКакво ли биха написали мъжете на тези жени?

# 176
Те са от мъжки пол,но се наричат женски полови органи.Такива стиснати едва ли имат жени.

# 177
Те са от мъжки пол,но се наричат женски полови органи.Такива стиснати едва ли имат жени.
Битието определя съзнанието Peace
Ако родителите са ти преписали жилище преди брака и ти се роди дете,автоматично оставаш без жилище до навършване на пълнолетие на детето.Съжалявам ,но синът ми да излезе на квартира,а снахата да живее с нов мъж, бременна от него в жилище ,купено от моето семейство е наглост и нахалство.
Живеем сред наглеци и е нормално да се пазим от паразити.

# 178
Че и аз си спестявам отделно, но имаме и обща спестовна. Нали не се очаква всички пари, които ми остават, да ги слагам в “обща сметка”. Като повече от една ръка бърка, става рисковано.

# 179
Жилището от родителите какво общо има с издръжката на новото семейство?Не едно,а десет деца да ти се родят не оставаш без жилище.

Общи условия

Активация на акаунт